YARDIMM!!!

Elbinya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
43
15
38
31
16+4 günlük hamileyim her gün olmasada ara da bir bir günde tam bir limon yiyorum ve tuzlayarak bir zararı olur mu bebeğe?

canım bebege durumu bılmem ama lımonu yemen canın mı ıstıyor yoksa hep mı boyle yerdın ; yanı baktıgın zaman lımon tansıyon dusurur tuzda cıkarır ; ayrıca tuz belli bir süre sonra ödem yapar mazallah sısersın albüm olursun ; tuzu kes lımonuda yemekten zıyade sık ılık suya ıc vıtamın acısından cok ıyı ama ne bılıyım ıkısde tezat tanısyon acısından .

Bende cok yedim canim hemde oyle boyle degil aliyodum poseti onume artik 2 3 4 ;) tuzlayarak tuzsuz yiyodum bende bi zarari olmadi ama yinede doktora sormanda fayda var hamilelikte tuz iyi degil

16+4 günlük hamileyim her gün olmasada ara da bir bir günde tam bir limon yiyorum ve tuzlayarak bir zararı olur mu bebeğe?
Tuzu çok az kullan gebelik zehirlenmesi ve amniyo sıvı kaybı yaşarsın hem sana hem bebeğe zararlı çok limon da bebeğini zayıflatır ona göre.

Limon da Ç vitamini vardır. Ben de kendimi tutamıyorum... ama aşırısı zarar. Her sey de olduğu gibi. Dis eti kanaması ve tansiyon düşüklüğüne yok açıyor. Bildiğim kadarıyla. Yiyorsaniz da kesinlikle tuzsuz yiyin . Aşırı tuz vücutta ödem ve şişme yapar kardeşim...

Back
X