- Emoji Skoru
- 584
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi gencanneee
-
hay maşallah sizinki iyiymiş baya o da kilolu olsun istemiyorum normal olsun diyor en azından aslında iştahlı gördüğüm kadarıyla iyide besleniyor ama yokProtein agirlikli guzel beslenmeye calissin.
Etini, sutunu, cevizini, muzunu mutlaka hergun yesin.
Yumurtayi es gecmesin.
Makarna,pilav, hamurisi, kizartma gibi besinlerden uzak dursun.
Sekerden de ayni sekilde.
Portakal suyunu kendisi hazirlasin.
Az az sIk sIk yesin istedigi kadar.
33. haftada bebegim kac kiloydu hic hatirlamiyorum ama gercekten az gibj geldi bana da.
35. haftada 3.400 dogum yaptim
Ama son haftalarda bebek hizli kilo aliyor kilosu
Asiri az degildir belki.
hay maşallah sizinki iyiymiş baya o da kilolu olsun istemiyorum normal olsun diyor en azından aslında iştahlı gördüğüm kadarıyla iyide besleniyor ama yok
durum böyle olunca 3.400 bize hey maşallahlık geliyor :)Bakilan ultrason cihaziyla alakali olabilir mi.
Bazi hastanelerde eski cihazlar kullaniliyormus ve yanlis olcum olaylarini
Duymuslugum var.
Belki boyle birseydir.
Farkli bir hastanede tekrar baktirabilir.
3400 zaten tombul degil :)
Normal bir kilo.
maşallah annesi iyi beslemişsin :) sezeryanla doğum yaptığı için sıkıntı olmazda zaten o kadar da kilo almaz şimdiye kadar aldığı kilo belli hazır mı aldınız kendiniz mi yaptınız şimdiye kadar ne yedim ne yaptımGenelde anne karnındaki bebekler son haftalarda daha çok kilo alıyorlar.
Ben cok iştahlıydım hamileligimde. Çok çabuk acıkıyordum. Canım ne istiyorsa da yiyordum. Özellikle kore makarnaları (noodle)varya onlardan. Ondanmıdır bilmem ama kızım 4100gr dogdu. Ama bebegin kilolu olmasıda iyi olmuyor. Çok zor dogum yaptım.
Genelde hazır aldım. Daha lezzetli oldukları için.maşallah annesi iyi beslemişsin :) sezeryanla doğum yaptığı için sıkıntı olmazda zaten o kadar da kilo almaz şimdiye kadar aldığı kilo belli hazır mı aldınız kendiniz mi yaptınız şimdiye kadar ne yedim ne yaptım