yardımm

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Arkadaşlar tecrübesi veya bilgisi olanlardan yardım bekliyoruz görümcem 33 haftalık hamile bebeği 1 kilo 100 gram doktor zayıf olduğunu soyluyor gelişim geriliği varmış tıbbı olarak plesentasında falan bir problem yok beslenmeyle alakalı sanırım siz neler yediniz nasıl kilo aldı bebişleriniz bide kayınvalidesi çevresindekiler falan ayyy oda ne öyle parmak çocuk mu doğurucaksın ne kadar zayıf falan soyluyorlar yanımda ağladı valla üzüldüm haline önerileriniz varsa paylaşırsanız çok seviniriz

Protein agirlikli guzel beslenmeye calissin.
Etini, sutunu, cevizini, muzunu mutlaka hergun yesin.
Yumurtayi es gecmesin.
Makarna,pilav, hamurisi, kizartma gibi besinlerden uzak dursun.
Sekerden de ayni sekilde.
Portakal suyunu kendisi hazirlasin.
Az az sIk sIk yesin istedigi kadar.

33. haftada bebegim kac kiloydu hic hatirlamiyorum ama gercekten az gibj geldi bana da.
35. haftada 3.400 dogum yaptim
Ama son haftalarda bebek hizli kilo aliyor kilosu
Asiri az degildir belki.

Canım diyetisyene gitsin .
Biz ne desek boş .
Sağlıklı bebeğe iyi gelen bir
Kilo alma diyeti yapar
Aynı zamanda diyet listesini kadın doğuma da göstersin ...

Birde bir tanıdığıma bebek 3 kilo doğacak dediler
Bir baktık bizim tosuncuk 4 kilo 100 gram dolaylarında

Son düzenleme:
hay maşallah sizinki iyiymiş baya o da kilolu olsun istemiyorum normal olsun diyor en azından aslında iştahlı gördüğüm kadarıyla iyide besleniyor ama yok

Dr beslenmesiyle alakali bir sey soylemedi mi? Hasas bir durum bence bir kac dr gidip fikir almalisiniz

Merhaba. Ablam öyleydi. Bebegi ayni haftalarda ayni kilolardaydi biz de korkmustuk ama cok sukur 40.haftada 3.100 dogdu. Beslenmesine dikkat etsin. Ve kendini uzmesin.

yiyoda yaramıyosa yedikleri kendine yaramıyodur bence bol bol boza içsin mayalı ürünler tüketsin ev yapımı turşu yoğurt falan
son bir yılda anladığım en güzel şey bu herkesede tavsiye ederim

hay maşallah sizinki iyiymiş baya o da kilolu olsun istemiyorum normal olsun diyor en azından aslında iştahlı gördüğüm kadarıyla iyide besleniyor ama yok

Bakilan ultrason cihaziyla alakali olabilir mi.
Bazi hastanelerde eski cihazlar kullaniliyormus ve yanlis olcum olaylarini
Duymuslugum var.
Belki boyle birseydir.
Farkli bir hastanede tekrar baktirabilir.

3400 zaten tombul degil :)
Normal bir kilo.

Bu durum önceki haftalardan beri olan bişey sadece gerilik zamanla biraz arttı doktorda birkaç öneride bulundu ama değişiklik göremedik buradakileri de denicez sonuçta zararı olan şeyler değil bakalım inşallah faydasını gorur

İki tane iyi doktora gittik ikiside birkaç gram farkla kiloyu söyledi bozayı hiç duymamıştım Bi deneyelim zararı yoktur dimi yoğurdunu kendi mayalıyor zaten

Bakilan ultrason cihaziyla alakali olabilir mi.
Bazi hastanelerde eski cihazlar kullaniliyormus ve yanlis olcum olaylarini
Duymuslugum var.
Belki boyle birseydir.
Farkli bir hastanede tekrar baktirabilir.

3400 zaten tombul degil :)
Normal bir kilo.
durum böyle olunca 3.400 bize hey maşallahlık geliyor :)

Genelde anne karnındaki bebekler son haftalarda daha çok kilo alıyorlar.
Ben cok iştahlıydım hamileligimde. Çok çabuk acıkıyordum. Canım ne istiyorsa da yiyordum. Özellikle kore makarnaları (noodle)varya onlardan. Ondanmıdır bilmem ama kızım 4100gr dogdu. Ama bebegin kilolu olmasıda iyi olmuyor. Çok zor dogum yaptım.

maşallah annesi iyi beslemişsin :) sezeryanla doğum yaptığı için sıkıntı olmazda zaten o kadar da kilo almaz şimdiye kadar aldığı kilo belli hazır mı aldınız kendiniz mi yaptınız şimdiye kadar ne yedim ne yaptım

Genelde hazır aldım. Daha lezzetli oldukları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…