fizyolojik bir sorun olup olmadığına dair bişey söylediler mi ?
3 yaşından sonra ne oldu bi yaşantısı var mı ki alt ıslatmaları arttı?
kızmak sert tepkide bulunmak bi işe yaramıyor
böbrek sıkıntım var 9-10 yaşıma kadar ben böyleydim.
Ayrıca amcamda liseye başlayana kadar yapıyormuş. Sonrasında o amcamın ve diğer amcamın çocukları benim küçük kardeşimde alt ıslattı. Çok çekti bizim sülale. Psikolog, üroloji, çocuk doktoru, macunlar neler neler.
Akşam yemeğinden sonra meyve çay su gibi sıvı alınabilecek şeyler yasaktı bize.
Amcamın kızı olabilir misin
Ben 12mde biraktimdoktora goturun cocuk icin cok zor bir surec. Sakin kizmayin bagrmayin. Elinde degil ve buyudukce gurur kirici bi hal aliyor. Erkekse bir takim egzersizler veriliyor babayla beraber tuvalete girip dur birak dur birak isemeyi gostermesi mi ne gerekiyo. Erkek kardesim bnm gbi olmasin diye annem 2 yasinda doktora goturdu ablasinda cahillik ettik bunda yapmayalim diye :))
Doktora goturdugunuzu de sonra okudum farkli birine goturun cunku bizim ailede var diye capada gittigimiz doktor cok yardimci olmustu kardesim icin.
Bir de sunnet olmadiysa yaptirin..
kardeşimdede vardı aynı sıkıntı dr, ilaç her tür yol denendi sonra sünnet ettirdik ve tıkanıklık oldugu için altına yaptıgı anlaşıldı sünnetten sonra düzeldi bir daha altına yapmadı belki oğlunuzdada vardır o sorun sadece sünnet olurken fark edebiliolar o sorunu dr öyle söylemişti bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?