Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bestlak Damla kullanmıştım iyi gelmişti bir de süt arttıran en iyi şey su bol bol su için ve Vakit buldukça uyumaya çalışınMerhaba hanımlar 35 haftalık Prematüre bebeğin doğdu şu an 3 aylık sütüm azaldı süt azalıp da sonradan çoğaltan arttıran varsa bana yardımcı olabilir önerilerinizi bekliyorum neler kullandınız neler içtiniz biçmedim yemediğim şey kalmadı
Merhaba benim kızım 31 haftalık doğmuştu kızım 35 gün küvezde kaldı 7 ay süt sağım yaptım ne kadar çok sağım o kadar süt demekMerhaba hanımlar 35 haftalık Prematüre bebeğin doğdu şu an 3 aylık sütüm azaldı süt azalıp da sonradan çoğaltan arttıran varsa bana yardımcı olabilir önerilerinizi bekliyorum neler kullandınız neler içtiniz biçmedim yemediğim şey kalmadı
Çok işe yarıyorBestlak damlanın süt artırdığını duydum
Aldım bakalım kaç kullanımda etki ederÇok işe yarıyor
Kaç cc sütünüz varken bu damladan sonra kaç cc gelmeye başladıÇok işe yarıyor
3 sene önce kullanmıştım cc olarak bilemiycem ama hastaneden taburcu olcağım gün başladım içmeye baya sütüm gelmişti bir kaç güneKaç cc sütünüz varken bu damladan sonra kaç cc gelmeye başladı