Yardımmm!!! ANNE sütünüzü nasıl arttırdınız

Mrym6403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
10
1
36
28
Merhaba hanımlar 35 haftalık Prematüre bebeğin doğdu şu an 3 aylık sütüm azaldı süt azalıp da sonradan çoğaltan arttıran varsa bana yardımcı olabilir önerilerinizi bekliyorum neler kullandınız neler içtiniz biçmedim yemediğim şey kalmadı

Bol su içtim ve ilk aylarda kendime kase hazırlıyodum. Dut, incir, kayısı kurusu, hurma vs ne varsa doğruyodum üzerine tahin pekmez yulaf koyup yiyodum. 2 3 günde bir yapıyodum bunu baya fark ediyodu

bol bol su içmeye özen göster fark edeceksin arttığını benim de bebeği m 3 aylık su içtiğim zaman fark ediyorum artışı ama dışarıda olduğum içmediğim zaman düşüyor
dengeli beslenme ve su çok önemli

Bol su 3-4 litre en az .
Emzirme sonrası sağım ,
Ceviz ,fındık,,badem ,yulaf ,tahin ,dut kurusu, yeşil soğan ,dereotu
En önemlisi Gece gündüz emzirme tentene temas

Damalalr var denemedim ama şunlardan fayda gördüm, su çok önemli, bir de kuru incir, kuru dut (en önemlisi), kuru üzüm, kuru kayısı bikac hurma kestim biraz su azıcık kaynattim bir kabuk tarçın koydum, bol bol yedim, çok etkili bi tarif sabah öğle akşam birer kaşık tahin yedim

Ben bestlak Damla kullanmıştım iyi gelmişti bir de süt arttıran en iyi şey su bol bol su için ve Vakit buldukça uyumaya çalışın

Merhaba benim kızım 31 haftalık doğmuştu kızım 35 gün küvezde kaldı 7 ay süt sağım yaptım ne kadar çok sağım o kadar süt demek

Süt arttırma derdiyle kafayı yemiş biri olarak bildiklerimi yazayım. Şifa olur inşallah.
-solgar brewers yeats
-bestlak damla
-süt sağma makinesi ile düzenli sağma (özellikle geceleri)
-her gün taze olarak kuru incir ve kuru dut kaynatıp içmek
-ebebekten aldığımız malt içeceği
-bol su içmek
-düzenli beslenmek (bazıları süt su içmeye bağlı diyor ama bende öyle değil düzenli beslenmede çok önemli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…