• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm... Çıldırmaya az kaldı

patiska

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
2.367
78
318
kızlar biz bu kış doğuya geldik ve yazın gelmesiyle benim giyim sorunsalı başladı....
tüm kıyafetlerim, elbiselerim askılı,kolsuz vs... ama burda bunları giymek mümkün değil tahmin edersiniz ki. kış sonu izmire ailemin yanına gittim ama 3-5 parça bişe bulabildim alacak ve şu an onları çevirip çevirip giyiyorum.
sizden ricam şu... internetten alabileceğim ve elbiselerimin,askılı bluzlerimin üzerine giyebileceğim kısa kollu, bolero, ceket tarzı bişeyler arıyorum ama bulamıyorum :1no2:

siz kk'nın şık bayanları bana yardım edebilirim umuyorum zemuszemus

bolero pek sık bısey dııl bence
ınce hırkalar gıymeyı dusunmezmısın
kışın kalın hırka gıyıyorduk yunlu uzun kollu ,yazında penyeden yada merserıze ınce kumaslardan yarım kollu hırka belkı uzun kollu ama bunaltmayan bı hırka da gıyebılırsın ama onlıne alısverıs ıcın bı fıkrım yok acıkcası..

Biz ailece gittigidiyor.dan alışveriş yapıyoruz.Hiç te sorun yaşamadım.Seçenek te çok.Siteye bir gir bak istersen.Kendine göre bişeyler mutlaka bulursun.

canım ben son modayı yüksek topuklar dan takip ediyorum.arzu hanım çok yardımcı sağ olsun,sende yüksek topuklara üye ol çok rahat edersin...istediğin herşeyi bulabilirsin eminim.

teşekkür ederim kızlar. fikirlerinizi dikkate alıcam.
bende boleroları çok şık bulmuyorum ince hırkalar gayet mantıklı
o siteye de bakıcam....
çok saolun

Back
X