ayyy çok korkarım tiksinirim allah kimseye göstermesin1.5 aydir tasindim fareye cok hassasimdir hatta pimpirigimde ama varligini hic hissettirmedi giyim dolabinda fare pisligi buldum evin bircok yerine yapiskan koyduk fare zehiride ama yok yakalanmiyor 1 haftadir duruyor yapiskanlar ne zaman duser ki tuzaga
Kuru sogani ilk kez duydum tesekkurler ama bu fare kucucuk bisi avucm kadar esim gordu ve asiri hizli nasil yakalayacagiz bilmiyorumBulunduğu yerden çıkması için her yere kuru soğanı ikiye bölüp koy.Ayrıca yapışkanı sürdüğünüz yer varya onu eldivenle yapın ki sizin kokunuzu almasın.
Yaptik canim rahatsiz ettik oyle bir cikti ki jet gibi sonra nereye gitti goremedik bile sonra bi dahada gorunmedi evde ses tikirtida yok isin tuhaf yaniBen korkmam
Eski işyerimde çöp poşetiyle almışlığım var
Komşun olsam gelirdim bi
Sağa sola uzun saplı fırçadan dürtmek lazım hemen çıkar yakınına isabet ederse
Korkuyosan yapamazsın eşine söyle bi bakınsın
Evi temizleyip. Ocugu disari cikardim dun sildigim dolabin ustunde pislik gordum eve gelince hala burda yaniBelki şuanda evde değildir, çıkmıştır açık bir yerden? Hala evde olduğuna emin misin?
Eltimin evine de sığınaktan girmiş bir yaramaz farecik heryere soğan koymuş yapışkanlı karton koymuş üzerine de biraz peynir 2 güne yakalamış.Tabi korkudan bir süre evi kullanamamıştı.Kuru sogani ilk kez duydum tesekkurler ama bu fare kucucuk bisi avucm kadar esim gordu ve asiri hizli nasil yakalayacagiz bilmiyorum
Koltuklarim deri hep yatak odamda da pislik vardi hicbir yeri kemirmiyor etrafa acik cerez un felan koyuyorum hic dokunmuyor anlamadm gittiGeceleri her yer sessiz ve karanlıkken mutlaka ses çıkarır o. İlla bir şeyleri kemirdiğini duyarsın. Hangi odada nerede olduğunu anlarsan odanın kapısını kapatıp tek odaya tuzak yerleştirirsin. Eninde sonunda yakalarsınız.
Ben de inanılmaz huylanırım.1.5 aydir tasindim fareye cok hassasimdir hatta pimpirigimde ama varligini hic hissettirmedi giyim dolabinda fare pisligi buldum evin bircok yerine yapiskan koyduk fare zehiride ama yok yakalanmiyor 1 haftadir duruyor yapiskanlar ne zaman duser ki tuzaga
Benim 1 haftadir duruyor tuzzaklar ama yok yakalanmadi fare zehrinede dokunmamisEltimin evine de sığınaktan girmiş bir yaramaz farecik heryere soğan koymuş yapışkanlı karton koymuş üzerine de biraz peynir 2 güne yakalamış.Tabi korkudan bir süre evi kullanamamıştı.
Simdi ilaclama yaptirsam o fareyi yakalayabilecekler mi ve tablet nedir acabaBen de inanılmaz huylanırım.
İlaçlama yapan bir sürü yer var. Kapan falan kurmak eskide kaldı sanki.
Tabletler var çok ciddi anlamda uzak tutuyor.
İki kişi ancak yakalarYaptik canim rahatsiz ettik oyle bir cikti ki jet gibi sonra nereye gitti goremedik bile sonra bi dahada gorunmedi evde ses tikirtida yok isin tuhaf yani
Zehire dikkat et ayrıca bak çocuğun da varmış.Benim 1 haftadir duruyor tuzzaklar ama yok yakalanmadi fare zehrinede dokunmamis
Evet bulask mak ve buzdolabinin arkasindan sesler geliyor esim motorun sesidir deyip duruyor ama bence fare orayada yapiskan koydum ama yok rahatszda ediyoruz cikmiyorBeyaz eşya sever canım o fareler.
Servis sektöründeyim şuan. Birçoğu fırın ve bulaşık makinesi kemiriyor. Kablolarını yiyorlar yani. Ve fırın falan çok korunaklı gelir onlara.
Mutfakta takılıyor olma ihtimali yüksek canım.
Kapıları kapalı tutarak anlamaya çalış nerede olduğunu ve diğer odalara geçmesine izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?