• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimmm evimde fare var :(

Benim 1 haftadir duruyor tuzzaklar ama yok yakalanmadi fare zehrinede dokunmamis
İnsan kokusunu alınca çıkmıyor keratalar.Kartona yapışkanı koyarken eldivenle tutun.Sanırım bu soğanın hikmeti insan kokusunu bastırması.Dolap altlarına,mutfak dolabı özellikle heryere koyun kuru ikiye kesilmiş soğan.İnşallah işe yarar.

İnsan kokusunu alınca çıkmıyor keratalar.Kartona yapışkanı koyarken eldivenle tutun.Sanırım bu soğanın hikmeti insan kokusunu bastırması.Dolap altlarına,mutfak dolabı özellikle heryere koyun kuru ikiye kesilmiş soğan.İnşallah işe yarar.
Tamamdir sogani da koyacagim hep eldivenle yaptik ama acaba kartona felan onceden elle dokunmamizida mi anliyor bu uyaniklar

Simdi ilaclama yaptirsam o fareyi yakalayabilecekler mi ve tablet nedir acaba
fareyi ölü olarak yakalayabilirsin. Bizim fabrikada kullanılıyor fare. İlaçlama yapan şirket gelip ara ara dolap altlarına oraya buraya böyle küçük küp gibi bir şeyler atıyorlar. Bir de bizde bir sistem var bizim algılayamadığımız ses düzeyinde çok düşük farelere göre ayarlanmış. Posta kutusu gibi bir şey düşün. O ses fareleri kaçırıyormuş. Ama bizim hayatımızı etkilemiyor. Tabi bu sistem evde gereksiz kalabilir ama ilaçlamayı yaptırabilirsin. Artık kapan falan çok demode oldu.

fareyi ölü olarak yakalayabilirsin. Bizim fabrikada kullanılıyor fare. İlaçlama yapan şirket gelip ara ara dolap altlarına oraya buraya böyle küçük küp gibi bir şeyler atıyorlar. Bir de bizde bir sistem var bizim algılayamadığımız ses düzeyinde çok düşük farelere göre ayarlanmış. Posta kutusu gibi bir şey düşün. O ses fareleri kaçırıyormuş. Ama bizim hayatımızı etkilemiyor. Tabi bu sistem evde gereksiz kalabilir ama ilaçlamayı yaptırabilirsin. Artık kapan falan çok demode oldu.
Farelerde yeni nesil yemiyor boyle tuzaklari baksana hep gezdigi yerlere 1 haftadir koydum hic yakalanmadi hemde buyuk buyuk kartonlara

Evet bulask mak ve buzdolabinin arkasindan sesler geliyor esim motorun sesidir deyip duruyor ama bence fare orayada yapiskan koydum ama yok rahatszda ediyoruz cikmiyor

O zaman mutfağını tam techizatlı donatıp 3-4 gün kullanıma kapatacaksın. Kapının alt kenarına yapışkan sürülmüş karton, pencere pervazlarına yapışkanlı karton koy. Çünkü o, odanın kapalı olduğunu anlayınca buralardan çıkmaya çalışacak.
İki üç yere de yiyecek koyup kapan koyabilirsin ama zamane fareleri kapana yakalanmaz pek söyliim :KK45:.

Esim buzdolabi arkasna koydu sadece ama fare hic dokunmamis bile

Yani ne bileyim, fare zehir yer sonra çocuk ya da evcil o zehirlenmiş fareyi bulur, çocuk oynamak ister onunla anlayamaz falan diye düşünürüm hep. O yüzden dedim canım.
Fare zehiri çok ciddi bir zehir öyle deterjana çamaşır suyu bile yanında hiç kalır.

Back
X