Yardımmm 🙄🙄 gebelikte çatlak önleyici şeyler

Meri 0606

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
61
34
3
Merhabalar :anneadayı: Vücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı 😟😟

Merhabalar :anneadayı: Vücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı 😟😟
Doktorunuz ne verdi jel olarak?Ben şu an bio oil kullanıyorum henüz bi sıkıntı yaşamadım.

Çatlak aslında vücut yapınızla alakalı bir durum. Eğer vücudunuz çatlamaya müsaitse üsgünüm ama ne kullanırsanız kullanın çatlıyor.. 😏😏

genetik biraz. ailende çatlayan var mı?
ben bio oil ve lierac karıştırıp kullanıyorum. memnunum. ama ikisi 250 lira yapıyor.
doğumdan sonra çatlak tedavisine para vermektense şimdiden para verip önlem almak daha mantıklı geldi.

genetik biraz. ailende çatlayan var mı?
ben bio oil ve lierac karıştırıp kullanıyorum. memnunum. ama ikisi 250 lira yapıyor.
doğumdan sonra çatlak tedavisine para vermektense şimdiden para verip önlem almak daha mantıklı geldi.
Annemde var ama 30 kilo almış 9 ayda 🙄 şuan 10 gün sonra 5 aylık olucak suanlik birşey yok bide zaten göbek var inşallah çatlamaz 😒

Annemde var ama 30 kilo almış 9 ayda 🙄 şuan 10 gün sonra 5 aylık olucak suanlik birşey yok bide zaten göbek var inşallah çatlamaz 😒
son aylarda birden çok büyüyor karın. özellikle zayıfsanız.
bence başlayın ben en başından beri nemlendiriyorum.
en azından çatlasa bile elimden geleni yaptım diyeceğim

Ben yaptık çatladım 😂😂 Mutsuz da değilim.onları gördükçe bebeğimin tekmelediği günleri yaşıyorum ❤ Çok şükür RABBİME .🤲🤲

Ne yalan soyleyim Zayıf değilim 😂😂 gobekliydim ara ara catlaklarim var önceden oldu ama genislemesin diye birşeyler yapmam lazim

Ben yaptık çatladım 😂😂 Mutsuz da değilim.onları gördükçe bebeğimin tekmelediği günleri yaşıyorum ❤ Çok şükür RABBİME .🤲🤲
hahhaha ben nedense öyle düşünemiyorum ya vicdan yapıyorum bazen çocuğu benimseyemedim diye. her sabah uyandığımda doğuma bir gün daha yaklaştı diye seviniyorum.
şimdiden spora yazılıcam, solaryuma giricem, lazere gidicem gibi planlar yapıyorum 😂

Sadece zeytınyağı kullandım hergün hiç aksatmadım.
Bi tane bile çatlağım yok ama genetik olduğunu söylüyorlar 🤷🏼‍♀️
birde benim göbeğim çok büyümedi bunların etkisi olabılır .
darıısı bu gebeliğime :)

Sadece zeytınyağı kullandım hergün hiç aksatmadım.
Bi tane bile çatlağım yok ama genetik olduğunu söylüyorlar 🤷🏼‍♀️
birde benim göbeğim çok büyümedi bunların etkisi olabılır .
darıısı bu gebeliğime :)
Nasip artık 😓 inşallah bundada çatlağın olmaz 😌

• Beğen
Reactions: H E
Back
X