Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz ne verdi jel olarak?Ben şu an bio oil kullanıyorum henüz bi sıkıntı yaşamadım.MerhabalarVücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
![]()
Doktorunuz ne verdi jel olarak?Ben şu an bio oil kullanıyorum henüz bi sıkıntı yaşamadim
Çatlak aslında vücut yapınızla alakalı bir durum. Eğer vücudunuz çatlamaya müsaitse üsgünüm ama ne kullanırsanız kullanın çatlıyor..![]()
Annemde var ama 30 kilo almış 9 aydagenetik biraz. ailende çatlayan var mı?
ben bio oil ve lierac karıştırıp kullanıyorum. memnunum. ama ikisi 250 lira yapıyor.
doğumdan sonra çatlak tedavisine para vermektense şimdiden para verip önlem almak daha mantıklı geldi.
Çok merak ettim keşke bilsek belki alırdık.Zaten çatlak kremleri çok pahalı.hindistan cevizi yağı da kakao yağı da işe yarıyormuşValla doktorun yazdığı reçete okunmuyor pek ama 250 civarıydı![]()
Ay inşaALLAH. Ama ben çatlaklarımı seviyorum.. yavrumun izleri onlar bana10 gün sonra 5 aylık olucak daha birşey yok ama inşallah olmaz
![]()
son aylarda birden çok büyüyor karın. özellikle zayıfsanız.Annemde var ama 30 kilo almış 9 aydaşuan 10 gün sonra 5 aylık olucak suanlik birşey yok bide zaten göbek var inşallah çatlamaz
![]()
Ay inşaALLAH. Ama ben çatlaklarımı seviyorum.. yavrumun izleri onlar bana![]()
Ben yaptık çatladımson aylarda birden çok büyüyor karın. özellikle zayıfsanız.
bence başlayın ben en başından beri nemlendiriyorum.
en azından çatlasa bile elimden geleni yaptım diyeceğim
Eğer çatlarsan bu noktadan bakarsın o zamanOlayı hiç böyle düşünmemiştim
Ne yalan soyleyim Zayıf değilimson aylarda birden çok büyüyor karın. özellikle zayıfsanız.
bence başlayın ben en başından beri nemlendiriyorum.
en azından çatlasa bile elimden geleni yaptım diyeceğim
hahhaha ben nedense öyle düşünemiyorum ya vicdan yapıyorum bazen çocuğu benimseyemedim diye. her sabah uyandığımda doğuma bir gün daha yaklaştı diye seviniyorum.Ben yaptık çatladımMutsuz da değilim.onları gördükçe bebeğimin tekmelediği günleri yaşıyorum ❤ Çok şükür RABBİME .
![]()
Nasip artıkSadece zeytınyağı kullandım hergün hiç aksatmadım.
Bi tane bile çatlağım yok ama genetik olduğunu söylüyorlar
birde benim göbeğim çok büyümedi bunların etkisi olabılır .
darıısı bu gebeliğime :)
Olsa da sorun etmem ya :)Nasip artıkinşallah bundada çatlağın olmaz
![]()
İnşallahOlsa da sorun etmem ya :)
Sağlıkla kavuşalım da kalsın izleri karnımda![]()