Yardımmm 🙄🙄 gebelikte çatlak önleyici şeyler

Merhaba bana da önerdiği kremler çok pahalı geldiği için normal yogun nemlendiricilerden aldım ki keza hergün açıkçası kullanmıyorm da çok da para verseniz alışkanlığiniz yoksa kullanmıyorsunuz. Bir de youtube da sürekli videolarını izlediğim öp dr kaan Kocatepe var çatlak hakkında söyle bir cümle kullandı annenizde varsa sizde olma olasılığı yüksek diye ve yine o doktor tatlı badem yağı ve kakao yağları ile de nemlendirebilirsiniz önemli olan bölgenin nemlenmesi dedi. 😇
Himm bende de hiç düzenli kullanmam 😂 alışkanlık yok dediğiniz gibi bende duydum kakao yağı falan onlardan denerim catlarsada nasip kısmet 😌

Merhabalar :anneadayı: Vücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı 😟😟
Geçenler de buraya yorum yazmıştım 2. Doğumum oldu yine catlak olması diye 1 ay olacak dogum yapalı çatlaklar başladı kızlar ilk önce kaşınti oldu 1 haftadır bugun baktım ki ne gireyim bel uyluk dökümü yat bacaklar çatlaklar oluşmuş ve hala kaşınıyorum ben şok 🤯 demekki doğum dan sonra da olabiliyormus vay be bunuda öğrendim

Bu arada bir hayli yazım hatası olmuş kusura bakmayın hızlıca bakmadan yazdım ah bu klavyeler anlamışsınızdir umuyorum 💕

Back
X