• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm !! Kararsızlığımla Kaldım Öylece...

PandoraninGizemi

Ey Aşkın Binbir Başlı VAV Hali...
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
17
22
88
Arkadaşlar merhaba ,
Benim derdim biraz uzun ama çevremde kaç kişiye sorduysam kimseyle çözüme ulaştıramadım.
7 aylık bir birlikteliğim var. Devamlı problemler yaşıyoruz defalarca ayrıldık ama birbirimizi de bırakamıyoruz. Ailesi bana karşı çok tepkili. Daha doğrusu bana değil. Tek erkek olduğu ve anne – babası yıllardır ayrı olduğu için erkek arkadaşım paşa kıvamında büyütülmüş desem yalan olmaz. Hayatına kim girse hepsine aynısını yapmışlar (Bu arada benden 2 yaş küçük)

Bana değer verdiğini vs. herkese söylüyor hatta kalbimi kırdığı zamanlarda bir süre sessiz kalıp gecenin bir yarısı (02:30) evimin kapısına kadar gelip benden özür dilemişliği, “Seni seviyorum. Sana değer veriyorum bunu anla artık.” Demişliği bile var…

Yalnız gelgelelim kendisi polis ve yakında özel harekata geçiyor. Süreç belirsiz maalesef. 14 günlük bir kursun ardından Hakkari-Şırnak Allah ne verdiyse gidecek işte tabi gittiği süre 6ayda sürebilir 2yılda onu bilmiyoruz artı bunun yanında evliliğin e’sinden bahsettiği bile yok.

Diğer yandan hayatıma girmek isteyen bir iki kişi daha var ama ben ikisine de karşı bir şey duymuyorum. Biri yine polis 34 yaşında evlenmiş-boşanmış ama direk evlilikten bahsediyor ve erkek arkadaşım olduğunu da biliyor ve problemlerimizin olduğunuda. Ama ben bir şey hissedemiyorum

Diğer kişi ise mevkisi makamı yerinde olan biri yaşlarımız da yakın (o 29 ben 26 geçmişte bir şeyleri yarım bıraktığım biri, yani başlamakla başlamamak arasında… Şu sıralar yeniden aramaya sormaya başladı ve ben direk erkek arkadaşım olduğunu söyledim. Bana karşı düşüncesinin değişmediğinden falan bahsediyor.

Şimdi gelelim meseleye; önümde üç seçenek var

1) Üzerine gidebileceğim ama sonu belli olmayan bir aşk:KK1:

2) Zamanla sevmeye çalışabileceğim ve yaşımı da dikkate alacak olursak evliliğe yakın birini kabul etmek :KK42:

3) Geçmişte tanıdığım ve her huyunu suyunu bildiğim biri ile yarım kalmışları tamamlayabilmek ve bazı şeyleri (sevmeye çalışarakta) yoluna koymak.:KK43:

Sizce ne yapmalıyım? Ailem evlen diye baskılara başladı ve benimde bazı şeyler için yaşımın geldiğini düşünmeye başladım gerçekten çok kararsızım… Şuan söylenebilecek her şey benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

3unu de secmeyeceksin :)
Bir kere problemleri olan bir iliskin varmis, kendin soyluyorsun.
Bu siteyi takip ediyorsan gelinlerin yasadigi kayinvalide-kayinpeder sorunlarinin en revacta konu oldugunu gormussundur. Bu nedenle problemi gordugun bi iliskide neden bu kadar israrcisin? Asiksin tamam ama ask ne yazik ki 60 yil surmeyecek.. Bence bu iliskinin sen de olmayacagini yurumeyecegini goruyorsun..
Diger iki kisi de suanki sevgilinle yasadigin sorunlar nedeniyle kafani kurcaliyor. Hepsini hayatindan cikar ve yeni insanlar tanimaya calis, gecmisin olmayan, onyargilarinin olmadigi..
Sevgiyle..

Memur musun ?

7 ayda evlilikten bahsetmemesi çok normal çünkü çok yeni.

Yaşın genç neden bu evlilik hevesi ?

24te evlendim şimdi Aklım olsa 35 e kadar beklerdim.

Yaşım genç canım evet ama annem çok hasta ve ben babasız büyüdüm 14 yaşında babamı kaybettim. Yanımda hiç kimse yok hayatım hep zorluklarla mücadele ederek geçti. Annem de bana bir şey olursa yapayalnız kalırsın diyor (nitekim haklıda..)
Evlilikten bahsetmiyor derken; "Direk biz çok zor evleniriz" falan diyor. Özel harekat her şeyiyle sıkıntı yani ben evleneceğim insanında hayatını karartamam hakkım yok diyor.

Ayy şu erkeklerin gereksiz çok düşünceli olmaları yok mu beni bitiriyor evleneceğim insanın hayatını karartamam evlenemem falan bitiriyor beni bu tripler benimkide giriyor ara sıra bu melankoliye. Belirsizlik hayatta tahammül edemediğim tek şey.Svglni karşına alıp konuşsan ciddi ciddi harekat falan bu süreçler nereye varacak dönünce öyle böyle yaparız demiyorsa rest çek bence. Kararı neyse versin yani seninde hayatın net olsun.

sevgilini de sevmiyorsun sanırım. alışılmışlık var sadece... düşünsene diğer iki kişiden hiç bahsetmezdin. onlarla bu konuda konuşmazdın. lafını bile ettirmezdin. gerçekten sevseydin...

sevgilini sevmiyorsan ayrıl... üçüncüyü denemek istiyorsan dene.. evleneceksin diye de birşey yok belki onunla da olmayacak.

evlenmek için evlenilmez zaten. sözde evli olup yalnız kalmış çok eş var.

sevgilini de sevmiyorsun sanırım. alışılmışlık var sadece... düşünsene diğer iki kişiden hiç bahsetmezdin. onlarla bu konuda konuşmazdın. lafını bile ettirmezdin. gerçekten sevseydin...

sevgilini sevmiyorsan ayrıl... üçüncüyü denemek istiyorsan dene.. evleneceksin diye de birşey yok belki onunla da olmayacak.

Sevmiyorum değil. Deli gibi seviyorum hemde, ondan ayrılma kararı bile nefesimi tıkamaya yetiyor. Ama bile bile lades demek de var işin içinde:KK61:

Bu arada sevgilin varken başka bir adamın seninle evlilik konuşmasına izin vermen çok da onaylanacak bir davranış değil, erkek yapsa aldattı deriz gayet.
Yedi aylık ilişkide adam evlilikten bahsetmiyorsa normal olanı o yapıyor demektir, bu kadar erkenden evlilik düşünmek gereksiz, bi dur, adamı iyice bi tanı, yedi ay çok erken. O hayatıma girmek istiyorlar dediklerinle de iletişimini kesmelisin. Rtük böyle söylüyor.

1. Secenegini tut at çöpe onla surekli kavga kavga yıpranacaksınız sonra ya o senı bıtırecek ya sen onu zaten aileside eksi puan..
2. Secenek evli boşanmış ve birseyler hıssetmedıgın adam oldugu için oda cok mantıklı gelmedi bana ayrıca erkek arkadasın varken sana benle evlen demesi matah bir sey degıl
3. Secenek içinde ex den next olmaz diyorum.. Anlasabılseydınız zaten ayrılmazdınız. Oyle canı sıkılıp boşta kalıp mesaj atan herkesle evlılık dusunmedıgını söyle ona..
Kendine 4. Bi secenrk bul 3 üde boş

Bu arada sevgilin varken başka bir adamın seninle evlilik konuşmasına izin vermen çok da onaylanacak bir davranış değil, erkek yapsa aldattı deriz gayet.
Yedi aylık ilişkide adam evlilikten bahsetmiyorsa normal olanı o yapıyor demektir, bu kadar erkenden evlilik düşünmek gereksiz, bi dur, adamı iyice bi tanı. Evlilik muhabbeti yapıyor diye başka bi adamla da konuşuyorsun ayrıca, hiç hoş değil.

Orada gözden kaçan bir nokta var yalnız ben o kişiyi sevgilimden önce tanıyorum. Ve aradığı zamanlarda da devamlı problemliydik. Yani adamla oturup konmuşmuşluğum bile yok. Kalbini kırmadan açıklama yapmak istediğim zamanlarda üstüme fazlasıyla geldi sadece.
Bana yakın gelmesinde ki sebebi de açıkladım, ha oturup konuşsam açıklaması mümkün olamazdı haklısın, ama katiyen reddettiğim birisi kendisi

Orada gözden kaçan bir nokta var yalnız ben o kişiyi sevgilimden önce tanıyorum. Ve aradığı zamanlarda da devamlı problemliydik. Yani adamla oturup konmuşmuşluğum bile yok. Kalbini kırmadan açıklama yapmak istediğim zamanlarda üstüme fazlasıyla geldi sadece.
Bana yakın gelmesinde ki sebebi de açıkladım, ha oturup konuşsam açıklaması mümkün olamazdı haklısın, ama katiyen reddettiğim birisi kendisi

Peki ama siz her problemli olduğunuzda bu adam sana nereden nasıl ulaşıyor? Problemli olduğunuzu nereden anlayıp da ulaşıyor yani? Problemli olduğunuzdan nasıl haberi oluyor? Bi konuşma geçiyor olmalı. Mesela şimdi benim herif, biz her tartıştığımızda, problemli olduğumuzda kendisiyle evlenmek isteyen bi kızla konuşsa falan, baya deliririm. Aynı şeyi sevgilin yapıyor olsaydı, sebebi ne olursa olsun, adamı reddediyor olsan bile yedekte tutuyorsun gibi görünüyor çünkü, rahatsız olmaz mıydın? Yedek muhabbetine ise o adamın burada konu olabilmesinden geliyoruz, aklında yedek yani, bize onun da mesleğini yaşını falan veriyorsun o da sanki bir adaymış gibi. Bunu demek istiyorum. Yoksa bana göre sevgilini komple aldatsan bile sorun değil, olabilir, ama sen evliliğe odaklanmışsın da ilişkiler ikinci planda kalmış gibi görünüyor, bunu bi düşün.

Ona da sorsan kendisi haklı :KK62: Hayatında bir şeyleri düzene koymaya çalışıyor falan filan... Ama beni yıprattığının farkında bile değil malesef

Hangisi diye düşünüyorsan zaten Hayır gelmez. Elbise mi seçiyorsun tatlım? Birini seversin zaman içinde evlilik olur yada ayrılık olur. Üç kişi birden hangisi dıye düşünülmez yahu

kardeş kusuruma bakmada sevgi anlayaşına diyecek bir şey bulamıyorum.Biriyle birlikteliğin olduğunu söylüyosun,birbirinizden ayrılamadığınızı,sonra 2.3. şahıslardan bahsediyosun.Ben birini sevsem başkasını gözüm görmez.Bu nasıl sevgi.Ondan ayrılıp başkasına gittiğinde canın çok yanabilir,geri dönüşüde olmaz,o zaman çok üzülürsün,onu söyliyim.Evlenip boşananı tercih etmemeni tavsiye ederim.Adam evliliği ciddi düşünecek tabi 34 yaşında..Akıllı adım at,sonra üzülmeni istemem cidden;)Erkek arkadaşına ciddi ciddi evliliği düşündüğünü söyle.Evliliğe adım atmayacaksa eğer ayrılacağını söyle.Eğer yine yanaşmazsa evliliğe ona göre hareket edersin artık.

Peki ama siz her problemli olduğunuzda bu adam sana nereden nasıl ulaşıyor? Problemli olduğunuzu nereden anlayıp da ulaşıyor yani? Problemli olduğunuzdan nasıl haberi oluyor? Bi konuşma geçiyor olmalı. Mesela şimdi benim herif, biz her tartıştığımızda, problemli olduğumuzda kendisiyle evlenmek isteyen bi kızla konuşsa falan, baya deliririm. Aynı şeyi sevgilin yapıyor olsaydı, sebebi ne olursa olsun, adamı reddediyor olsan bile yedekte tutuyorsun gibi görünüyor çünkü, rahatsız olmaz mıydın? Yedek muhabbetine ise o adamın burada konu olabilmesinden geliyoruz, aklında yedek yani, bize onun da mesleğini yaşını falan veriyorsun o da sanki bir adaymış gibi. Bunu demek istiyorum. Yoksa bana göre sevgilini komple aldatsan bile sorun değil, olabilir, ama sen evliliğe odaklanmışsın da ilişkiler ikinci planda kalmış gibi görünüyor, bunu bi düşün.

Ortak arkadaşlarımız var, bir yerlerden haber alıyor. Çok zor değil yani hakkımda bilgi alması, zaten arkadaş ortamımızdan birisi olduğu için de sık karşılaşmamız maalesef kaçınılmaz :KK43: Ondan bahsetmemdeki sebep aklımı karıştırıyor devamlı. kalbini kırmadan uzaklaştırmak istiyorum ama kırmadan da anlamıyor. Sanırım son seçeneğim de o olacak, kalbini kırıp uzaklaştırmak

kardeş kusuruma bakmada sevgi anlayaşına diyecek bir şey bulamıyorum.Biriyle birlikteliğin olduğunu söylüyosun,birbirinizden ayrılamadığınızı,sonra 2.3. şahıslardan bahsediyosun.Ben birini sevsem başkasını gözüm görmez.Bu nasıl sevgi.Ondan ayrılıp başkasına gittiğinde canın çok yanabilir,geri dönüşüde olmaz,o zaman çok üzülürsün,onu söyliyim.Evlenip boşananı tercih etmemeni tavsiye ederim.Adam evliliği ciddi düşünecek tabi 34 yaşında..Akıllı adım at,sonra üzülmeni istemem cidden:KK66:Erkek arkadaşına ciddi ciddi evliliği düşündüğünü söyle.Evliliğe adım atmayacaksa eğer ayrılacağını söyle.Eğer yine yanaşmazsa evliliğe ona göre hareket edersin artık.

Henüz dönmüş değilim, dönebilecek gibi de :KK61: Kısa bir birlikteliğimiz var evet ama her şeyi fazlasıyla dolu dolu yaşadık. Zamanla fikri değişir mi muamma... Ama yine de seviyorum işte doğru yada yanlış. Onu terk etmek demek, Mevlana'nın şu sözü gibi
"Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,ya canın acıya acıya adım atacaksın,yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gercek olacak;canın çok ama çok acıyacak!!"

Sen evlenmeye karar vermissin ama damadi secemiyorsun gibi anladim ben yahu bence acele etme annen elbette Mürüvveti ni gormek ister ama evlilil boyle planla programla olacak gibi değil ki birini seversin onunla bir omur gecirmek istersin onunla uyuyup uyanmak istersin ondan çocuğun olsun istersin .... sonrada ortak bir karar ile evlenirsin lutfen evlenmek için evlenmeye niyetlenme sonu hüsran olmasin evlilik oyle evlendiler mutlu son degil yani evlenince hayata resmen 0 dan baslaniyor

Back
X