Üzülmeyin, herkes layığını bulur.. O hakettiğini bulacak, kardeşinizde kendisini hakedeni bulacak.. Bu işlerde ne kadar sabırlı olursanız, o kadar kazanan olursunuz..ayy nerden bildiniz. aynen utanmaz sey demiş bir de. dersiine çalıssın atanırsa dönerim belki demiş. ablası zaten sorarken söylicem x/e diye sormuş. istemediğinden değil tam tersi kardeşimi çok seviyor
kız kardeşimin sevglisiyle , çocuğun kendi ablası arasında gecen konusma canım
Canim ablası düşünmüyor. Çocuk başka bir kizi öğretmen diye değerlendiriyoruz.ablasina o kızdan bahsediyor yaniAblası bunları niye atıyo
Bide arada sana birini düşünüyorum fln yazmış.
Abla tehlikeli
Ablası bunları niye atıyo
Bide arada sana birini düşünüyorum fln yazmış.
Abla tehlikeli
ablası kardeşimi çok sevdiğini ve onu kendine benzediğini düşünerek geçmişte oda aynı şeyleri yaşamış bu yüzden kardeşimle samimilerdi.dün akşamda yine kardeşimle o kişinin ablası arasnda o kişi hakknda konular açılmış. ablasıda kardeşine kararın kesin mi x'e söyleyecğim umutla beklemesin kız o.nun için böyle daha zor bi kararını net söyle bnde ona diyeyim şeklinde gelişmiş olay.yani sözde kardeşimi düşünerek yapmış(!)Abla kardeşini istemiyor istese kardeşi ile konuşmasını size anlatıp ara bozmaz . En iyisi hiç kardeşin uğraşmasın . Abla kardeş aynılar kardeşin onlarla mutlu olamaz .
evet ailesi ve çevresi sürkli evlen diyip duruyorlardı.oda bu baskılardan şikayetçiydi.sadece evlenmek içinde ne kadar evlenilir birisi ile oda ayrı bir konu ama.Neyse sonunda kiminle olursa olsun yaza evleneceğini söylemiş.Bunlar adı konmuş bir ilişkinin içinde miydi?
Enteresan olan şey çocuğa evlenmesi için inanılmaz baskı yapılıyor gibi. Onun da şartları kendisininkiyle paralel biriyle olmak istemesi çok normal. Bunda zorlayacak bir şey yok.
Adı olan bir ilişki miydi?
Canim ablasi ile kardeşim normalde de çok iyi anlasırlar. . Görüşüyorlar sürekli. Mesela bu ara verdiklerini ablasi ile kadresim hep konuştular görüştü.ler. beş aydır çocuktan ses çıkmayınca sürekli kafam karışık düşünüyorum diyorMuş. Ablası da benim kardeşim umutlaniyor diye dün çocukla konuşurken sormuş kararın ne diye. O yazısmayo da kardeşime gondermisAblası ara yapacağına ara bozmuş resmen. Kardeşiniz bunları bilmek zorundamıydı? Olduğu gibi yazışmayı göndermis"baakk seni istemiyor"dercesine.
İyi niyetli bulmadım ben ablasını ama iyi olmuş mu,olmuş. Kardeşinin gerçek yüzünü göstermiş size. Boşverin haddini bildirmeyi vs. 20 yaşında gencecik insan kardeşiniz,değerini bilecek biri illaki çıkar karşısına.
:)aynen canım. Ya ayrılması bitmesine ziyade çocuğun bu karaktersiz olusu böyle konuşması sinir etti.Evlenecegi kisiyib meslegine gore belirleyen adamdan ne hayir gelir Allahaskina yol ver gitsin birde sadaka versin fakire kurtuldugu icin .
Bende öyle düşünüyorum canım şu anhiçbir şey söylememesi ona dokunacak hiçbir şey paylaşmaması en doğrusu bence.. vakit geçtikçe kalkık yerleri tekrar aşağı iner.. yeter ki kardeşin umursamasın..
Aslında çocuk yeni falan da atamadi. Yani ergen falan da değil. 29 yaşında falanhi de bir şey yapmasın yol versin,yeni atanmış kıçı kırık memur özgüveni.eğer kardeşiniz tamamne sessizliğe bürünür ve bu sümüklü türk erkeği numunesini hiç sallamazsa en kısa zamanda kapısında köle olur
Olabilir ama kendi ağzıyla söylese daha iyi olmazmıymıs," canım konuştuk biz kardeşim olumlu düşünmüyor"diye belirtseymiş yani.Canim ablasi ile kardeşim normalde de çok iyi anlasırlar. . Görüşüyorlar sürekli. Mesela bu ara verdiklerini ablasi ile kadresim hep konuştular görüştü.ler. beş aydır çocuktan ses çıkmayınca sürekli kafam karışık düşünüyorum diyorMuş. Ablası da benim kardeşim umutlaniyor diye dün çocukla konuşurken sormuş kararın ne diye. O yazısmayo da kardeşime gondermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?