Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YARDIMMM lütfen saclarim yandi :'(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mavi_delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
813
3
38
Adana
Merhaba kizlar. 4 gun oncer saclarima krepe balyaj yaptirdim. Yillardir gittigim kuafor ve daha oncede yaptirmistim bu hale gelmemisti.yikaninca naylon gibi sunuyo kuruyunca koyun yünü :'( elseve sampuan bakim kremi ve spreyini kullaniyorum ama ayni oldu :'( napcam zaten cok uzun diil kestiremem yardim lutfen deneyimlerinizi paylasin :'(

proteks ammino keratin maskesini deneyebilirsin sacları baya toparlıyor. ayrıca sampuanını degiştir ben boya yapmadıgım hale düzlestiriciden yanmıstı saclarım saclarım banyodan sonra hiç taranmıyordu şimdi zigavus sampuan kullanıyorum sacımda ne kırık nede yanık kaldı daha bakımlı duruyorlar.ammino keratin maskesi hakkında cok yorum var okuyup bilgi sahibi olabilirsin

proteks ammino keratin maskesini deneyebilirsin sacları baya toparlıyor. ayrıca sampuanını degiştir ben boya yapmadıgım hale düzlestiriciden yanmıstı saclarım saclarım banyodan sonra hiç taranmıyordu şimdi zigavus sampuan kullanıyorum sacımda ne kırık nede yanık kaldı daha bakımlı duruyorlar.ammino keratin maskesi hakkında cok yorum var okuyup bilgi sahibi olabilirsin

Coook saol ya mahvoldum açamıyorum guzelim saclarimi :'(

Back
X