yardımmm lütfen :(

snmella

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
47
1
6
35
Bursa
arkadaşlar merhaba. ben 7 haftalık hamileyim. önce bursa da bir hastane denedikten sonra bandırma özel hastanesinde karar kıldım. burda gürsel kurt a gidiyorum, daha doğrusu bugün ilk defa gittim ve memnun kaldım. inşallah hep böyle devam eder de... size sorum bu doktora ve hastaneye gidenlerden yorumlar almak istiyorum. özellikle doğum zamanında doktorun ilgisi nasıl, hastanede yatak kapasitesi nasıl? sıkıntı yaşayana var mı? ben tabi ki bunu hastanedeki görevlilerden de öğrenebilirim ama onlar sonuçta orda çalışıyor.lütfen yorumlarınızı bekliyorum :5:

Merhaba,yerinde olsam Bursa'da karar kılardım.tabii mecburen Bandırma'ya gitmediysen.Bursa konusunda yardımcı olabilirim istersen.

Merhaba,yerinde olsam Bursa'da karar kılardım.tabii mecburen Bandırma'ya gitmediysen.Bursa konusunda yardımcı olabilirim istersen.

merhaba, neden bandırmadan memnun değil misiniz ? ben ilk muayenemde dr.dan memnun kaldım ama ilk tabi. bundan sonrasını bilemem :) ama hastane hakkında yorumları merak ediyorum aslında

Devlet hastanesinden daha vahim muamele gormek istemiyorsanız gürsel kurt'a asla gitmeyin! 30 saniyelik bir ultrason muayenesi, isminizi, mesleğinizi, kaçıncı doğumunuz olduğunu, önceki doğumları nasıl yaptığınızı vs.vs. 9 ay sonunda dahi bilmez, doğuma giderken hala sorabilir! Hastane zaten inanılır gibi değil, özel hastane olduğunu anlamanız uzunca bir zamanınızı alabilir, allah kimseleri buralara bu doktorlara düşürmesin. Hakkettiğiniz yerlerde hakettiğiniz şekilde güzel doğumlar diliyorum...

Back
X