• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görüşürsen de yedeği olacaksın.
Ve birini bulduğunda sana tekmeyi basacak kendine gel onunla doğmuş gibi davranıyorsun.
Kendine çok bağladı ben ilk defa birine aşık oldum hemde herşeye rağmen bana ben gelecek düşünen biri değilim evlilik düşünüyorsan yanlış kişiyim bile dedi yine sustum sevdim

Dünde sana yazmıştım yine yazıyorum . Arkadaş kalalım zamana bırakalım lafları başından savmak için. İçim çok yanıyor anladığım kadarıyla ama elinden bişey gelmez ki artık bırak istemiyor işte haketmiyor demekki sevgini . Zamanla geçecektir emin ol .

Sadakamı veriyor ne o öyle arada sarılmana izin vermek gibi. Yaşın çok küçük 21 nedir ki sevgilin olunca anı yaşa boşver evlenmeyi falan evlenenlerin hepsi mutlu mesut olsaydı kimse boşanmazdı. Bırak şunu da gençliğini yaşa.

Ne önerilirse dinlemeyecek gibisin. 21 yaşındasın. Okulunun bitmemiş olması lazım. Okuluna yoğunlaş ve terapileri bırakma.

Dünde sana yazmıştım yine yazıyorum . Arkadaş kalalım zamana bırakalım lafları başından savmak için. İçim çok yanıyor anladığım kadarıyla ama elinden bişey gelmez ki artık bırak istemiyor işte haketmiyor demekki sevgini . Zamanla geçecektir emin ol .
Ama mesaj atmadığım da atıyor

21 yaşındayım. İki sevgilim oldu ikisine de kendimden çok değer verdim ama karşılığnı alamadım ve hep terkedildim herkes çok güzel bi kızsın diyorlar ama güzellik fayda etmiyor ben istiyorum ki hiç bitmesin gitmesin ama olan hep bana oluyor
daha sadece iki kişi olmuş hayatınızda ama siz öyle bir konuşmuşsunuz ki,bu kadar karamsarlığa değer mi yani?
Ayrıca kendinden çok başkasına değer verme yoksa sonuç hep bu olur.

Canım çok acıyor birine sırılsıklam aşık oldum benim peşimde çok koştu sonra tamam dedim sevgili olduk mutluyduk daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum sevgili olduktan sonra birden değişti ne ilgi vardı ne romantiklik ben böyleyim kabul edersen diyordu beni hiç aramıyordu sadece naptın aşkım diye mesaj atıyordu yanıma bile gelmiyordu tatillerde aynı üniv de okuyorduk hep ben buluşalık diyordum sanki benim zorumla geliyordu bana bu tavırlarından dolayı hep şikayet ettim o da ben seninle çıktığımdan beri kavga bıktım mutlu olamıyorum dedi terk etti 2 hafta oldu normal mesaj atıyor arada arkadaş gibi o kadar sevgili olalım yeniden diyorum zamana bırakalım diyor onsuz hiçim kimsen yok nefes bile zor alıyorum herkesin sevgilisi yanında kimse ayrılmıyor Allah neden benim sevdiklerimi elimden alıyor usandım aşk acısı çekmekten kimi sevsem gidiyor yaşamak bile istemiyorum artık kendimi ne derse ne başka bişeye verebiliyorum psikolojik destek alıyorum ama faydası yok bana yardım edin ne yapacağım onsuz bu hayatta bana bi de özlediğimizde görüşür istediğimiz kadar sarılabiliriz diyor
Sen öyle onsuz bir hiçi deyip bir taraflarını o kadar kaldırırsan tabi ki o da seni böyle yedekte tutar. Büyü biraz. Kadınsın sen biraz gururlu ol.

senın kıymetını bılmemıs ondanda bı cacık olmaz. hobı bul kendıne canım. anca oyle unutursun

Ama mesaj atmadığım da atıyor
Tabi ki atacak, seni yedekte tutuyor. Daha kimlere ne mesajlar atıyordur. Böyle ezik oldukça hakediyorsun kusura bakma.
Bir de 21 yaşındaymışsın. Ben en son 12 yaşında böyle olmuştum. Ergenliğe yeni girdin sen herhalde.
Davranışların yeni ergen gibi, ben artık yuva kurmak istiyorum bilmem ne lafları da 30-40 yaşına gelmiş de hiç bir ilişkisi tutmamış insan gibi. Bütün yaşlarını bir arada mı yaşıyorsun nedir? 21 yaşında ne yuvası. Git dersine çalış, kendi hayatını yaşa. Erkeklerin oyuncağı mısın sen? Ondan mı getirdi ailen seni dünyaya? Birileri istediği gibi oynatsın, kullansın diye? Birey olmayı beceremiyor musun?

Tabi ki atacak, seni yedekte tutuyor. Daha kimlere ne mesajlar atıyordur. Böyle ezik oldukça hakediyorsun kusura bakma.
Bir de 21 yaşındaymışsın. Ben en son 12 yaşında böyle olmuştum. Ergenliğe yeni girdin sen herhalde.
Davranışların yeni ergen gibi, ben artık yuva kurmak istiyorum bilmem ne lafları da 30-40 yaşına gelmiş de hiç bir ilişkisi tutmamış insan gibi. Bütün yaşlarını bir arada mı yaşıyorsun nedir? 21 yaşında ne yuvası. Git dersine çalış, kendi hayatını yaşa. Erkeklerin oyuncağı mısın sen? Ondan mı getirdi ailen seni dünyaya? Birileri istediği gibi oynatsın, kullansın diye? Birey olmayı beceremiyor musun?
Herkes sevdiğiyle hayal kurar dimi

daha sadece iki kişi olmuş hayatınızda ama siz öyle bir konuşmuşsunuz ki,bu kadar karamsarlığa değer mi yani?
Ayrıca kendinden çok başkasına değer verme yoksa sonuç hep bu olur.
Kimsenin sevdiği gitmiyor ama hep benim sevdiklerim gidiyor

Herkes sevdiğiyle hayal kurar dimi
Bu mu yani söylediğim onca şeye cevabın? Git söyle kölen olayım, başka kızlardan vakit kaldığında beni kullan de. Belki şanslıysan kabul eder. Hayallerin gerçekleşmiş olur.

iletişimi tamamen kopar. yoksa elinde oyuncak olursun böyle.

Back
X