• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç aşık olmadın mı

ne duymak istiyosun anlamadım. evet aşık oldum ama bana bu şekilde davranan birinin peşinden koşmadım, ayrılmamıza rağmen hala görüşelim sarılalım diyen adamların tek mesajı ile yollara düşmedim. sen kendine yakıştırıyosan biz ne diyelim. konu açıyosun, mantıklı olanı söylüyoruz. gelen cevap : seviyorum. kardeşim sevip de ele ayağa düşmek normalse senin için neden bizden yardım istiyosun ki, aynen devam.

Insan illa bağımlı olacaksa o ancak Allaha olmalı. Bu dünyada seninle hep beraber olacak olan O. Bu dünyadan göctükten sonra seni unutmayacak olan O.
"Bir gün Allaha bakınca farkedersin ki, O sana hep bakmıştır."
Öyleyse yolunuza işinize gücünüze bakın. Sizinle gelmek istemeyenlere yol verin gitsin..
Ayrıca youtube'de Sinan H.Altıntaş diye biri var, biten ilişkilerle ilgili konuşuyor. Onu da dinlemekte fayda var.

Insan illa bağımlı olacaksa o ancak Allaha olmalı. Bu dünyada seninle hep beraber olacak olan O. Bu dünyadan göctükten sonra seni unutmayacak olan O.
Öyleyse yolunuza işinize gücünüze bakın. Sizinle gelmek istemeyenlere yol verin gitsin..
Ayrıca youtube'de Sinan H.Altıntaş diye biri var, biten ilişkilerle ilgili konuşuyor. Onu da dinlemekte fayda var.

ne duymak istiyosun anlamadım. evet aşık oldum ama bana bu şekilde davranan birinin peşinden koşmadım, ayrılmamıza rağmen hala görüşelim sarılalım diyen adamların tek mesajı ile yollara düşmedim. sen kendine yakıştırıyosan biz ne diyelim. konu açıyosun, mantıklı olanı söylüyoruz. gelen cevap : seviyorum. kardeşim sevip de ele ayağa düşmek normalse senin için neden bizden yardım istiyosun ki, aynen devam.
Ne sinirleniyorsun sevince kolay olmuyor öyle

Teşekkür ederim ben herşeyi onunla yapıyordum sadece o vardı şimdi kimsem yok

Teşekkür ederim ben herşeyi onunla yapıyordum sadece o vardı şimdi kimsem yok
Can Yücelden bu şiir sana gelsin..

Baglanmayacaksin
Baglanmayacaksin bir seye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yasayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin iste.
Yasarsin çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kirilirsin.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o’nu sevdiginden.
Çok sevmezsen, çok acimazsin.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsin hem.
Çalistigin binayi, masani, telefonunu, kartvizitini
Hatta elini ayagini bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin degillermis gibi davranacaksin.
Hem hiçbir seyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsin.
Onlarsiz da yasayabilirmissin gibi davranacaksin.
Çok esyan olmayacak mesela evinde.
Paldir küldür yürüyebileceksin.
Ille de bir seyleri sahipleneceksen,
Çatilarin gökyüzüyle birlestigi yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Günesi, ayi, yildizlari
Mesela kuzey yildizi, senin yildizin olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasini istiyorsan bir seylerin
Mesela gökkusagi senin olacak.
Ille de bir seye ait olacaksan, renklere ait olacaksin.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksin.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yasayacaksin.
Hem her an avuçlarindan kayip gidecekmis gibi,
Hem de hep senin kalacakmis gibi hayat.
Ilişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak

Kendine çok bağladı ben ilk defa birine aşık oldum hemde herşeye rağmen bana ben gelecek düşünen biri değilim evlilik düşünüyorsan yanlış kişiyim bile dedi yine sustum sevdim
Yine susup sevme..Bırak kendi haline..evlensen perişan olursun eminol.sorumsuzluk evlilikte çok önemli bir detay.Bikere sana oyun oynadığı için affettmemelisin onu.kararlar al kendi kendine.ya hep ya hiç bu böyle olmaz.istrdiginde sarıl ggez dolaş ama ciddiyet yok alelade bişey işte..Ona göre öylesine birisin unutma.

Yine susup sevme..Bırak kendi haline..evlensen perişan olursun eminol.sorumsuzluk evlilikte çok önemli bir detay.Bikere sana oyun oynadığı için affettmemelisin onu.kararlar al kendi kendine.ya hep ya hiç bu böyle olmaz.istrdiginde sarıl ggez dolaş ama ciddiyet yok alelade bişey işte..Ona göre öylesine birisin unutma.
Ben buluşalım yada kütüphane de ders çalışalım dediğimde yorgunum başka zaman deyip bi gün sonra arkadaşıyla giden kendisiydi ben bişey deyince aynı gün mü ikisi de birinde yorgunumdur sonra geçmiştir diyor yada kavgacı oluyorum sonunda mutsuzum ben seninle diye ayrılan kendisi

Ben buluşalım yada kütüphane de ders çalışalım dediğimde yorgunum başka zaman deyip bi gün sonra arkadaşıyla giden kendisiydi ben bişey deyince aynı gün mü ikisi de birinde yorgunumdur sonra geçmiştir diyor yada kavgacı oluyorum sonunda mutsuzum ben seninle diye ayrılan kendisi
Bence kafasında oturtamamis seni..Aklında baskalarida olabilir.benim bı arkadaşımı da ayni şey başına geldi çocuk kızla sevgili olmak için neler yaptı sonra birden çok değişti sonra ohrendikki başka kızla görüşüyormus.ama bununda tam manasıyla birakmamis.kiz çok yıkılmıştı o dönem.simdiyse çok anlayışlı ve sevgi dolu bir eşi var çok mutlu

Bence kafasında oturtamamis seni..Aklında baskalarida olabilir.benim bı arkadaşımı da ayni şey başına geldi çocuk kızla sevgili olmak için neler yaptı sonra birden çok değişti sonra ohrendikki başka kızla görüşüyormus.ama bununda tam manasıyla birakmamis.kiz çok yıkılmıştı o dönem.simdiyse çok anlayışlı ve sevgi dolu bir eşi var çok mutlu
Ne güzel benimde karşıma çıkar mı acaba böyle biri

Böyle insanların burnunun havada olmasının sebebi sizin yalvarmalarınız. Bırakın böyle insanlar için üzülmeye değer mi? Kendinizi önemseyin biraz.

Back
X