- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
oyuncak olmak daha kolay o zaman. ne diyeyim.Kolay mı severken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyuncak olmak daha kolay o zaman. ne diyeyim.Kolay mı severken
Hiç aşık olmadın mıoyuncak olmak daha kolay o zaman. ne diyeyim.
Hiç aşık olmadın mı
Ne sinirleniyorsun sevince kolay olmuyor öylene duymak istiyosun anlamadım. evet aşık oldum ama bana bu şekilde davranan birinin peşinden koşmadım, ayrılmamıza rağmen hala görüşelim sarılalım diyen adamların tek mesajı ile yollara düşmedim. sen kendine yakıştırıyosan biz ne diyelim. konu açıyosun, mantıklı olanı söylüyoruz. gelen cevap : seviyorum. kardeşim sevip de ele ayağa düşmek normalse senin için neden bizden yardım istiyosun ki, aynen devam.
Teşekkür ederim ben herşeyi onunla yapıyordum sadece o vardı şimdi kimsem yokInsan illa bağımlı olacaksa o ancak Allaha olmalı. Bu dünyada seninle hep beraber olacak olan O. Bu dünyadan göctükten sonra seni unutmayacak olan O.
"Bir gün Allaha bakınca farkedersin ki, O sana hep bakmıştır."
Öyleyse yolunuza işinize gücünüze bakın. Sizinle gelmek istemeyenlere yol verin gitsin..
Ayrıca youtube'de Sinan H.Altıntaş diye biri var, biten ilişkilerle ilgili konuşuyor. Onu da dinlemekte fayda var.
Ne sinirleniyorsun sevince kolay olmuyor öyle
Can Yücelden bu şiir sana gelsin..Teşekkür ederim ben herşeyi onunla yapıyordum sadece o vardı şimdi kimsem yok
Yine susup sevme..Bırak kendi haline..evlensen perişan olursun eminol.sorumsuzluk evlilikte çok önemli bir detay.Bikere sana oyun oynadığı için affettmemelisin onu.kararlar al kendi kendine.ya hep ya hiç bu böyle olmaz.istrdiginde sarıl ggez dolaş ama ciddiyet yok alelade bişey işte..Ona göre öylesine birisin unutma.Kendine çok bağladı ben ilk defa birine aşık oldum hemde herşeye rağmen bana ben gelecek düşünen biri değilim evlilik düşünüyorsan yanlış kişiyim bile dedi yine sustum sevdim
Ben buluşalım yada kütüphane de ders çalışalım dediğimde yorgunum başka zaman deyip bi gün sonra arkadaşıyla giden kendisiydi ben bişey deyince aynı gün mü ikisi de birinde yorgunumdur sonra geçmiştir diyor yada kavgacı oluyorum sonunda mutsuzum ben seninle diye ayrılan kendisiYine susup sevme..Bırak kendi haline..evlensen perişan olursun eminol.sorumsuzluk evlilikte çok önemli bir detay.Bikere sana oyun oynadığı için affettmemelisin onu.kararlar al kendi kendine.ya hep ya hiç bu böyle olmaz.istrdiginde sarıl ggez dolaş ama ciddiyet yok alelade bişey işte..Ona göre öylesine birisin unutma.
Bence kafasında oturtamamis seni..Aklında baskalarida olabilir.benim bı arkadaşımı da ayni şey başına geldi çocuk kızla sevgili olmak için neler yaptı sonra birden çok değişti sonra ohrendikki başka kızla görüşüyormus.ama bununda tam manasıyla birakmamis.kiz çok yıkılmıştı o dönem.simdiyse çok anlayışlı ve sevgi dolu bir eşi var çok mutluBen buluşalım yada kütüphane de ders çalışalım dediğimde yorgunum başka zaman deyip bi gün sonra arkadaşıyla giden kendisiydi ben bişey deyince aynı gün mü ikisi de birinde yorgunumdur sonra geçmiştir diyor yada kavgacı oluyorum sonunda mutsuzum ben seninle diye ayrılan kendisi
Ne güzel benimde karşıma çıkar mı acaba böyle biriBence kafasında oturtamamis seni..Aklında baskalarida olabilir.benim bı arkadaşımı da ayni şey başına geldi çocuk kızla sevgili olmak için neler yaptı sonra birden çok değişti sonra ohrendikki başka kızla görüşüyormus.ama bununda tam manasıyla birakmamis.kiz çok yıkılmıştı o dönem.simdiyse çok anlayışlı ve sevgi dolu bir eşi var çok mutlu
Sevince öyle olmuyorBöyle insanların burnunun havada olmasının sebebi sizin yalvarmalarınız. Bırakın böyle insanlar için üzülmeye değer mi? Kendinizi önemseyin biraz.