Yardimmm

Esinin suçu senin suçunda altlı üstlü oturmak bence

Oh yine konusunu misler gibi silip süpüren bir üye, silmekle çıkmaz, bak görürsün bumerang gibi nasıl geri geliyor 🥱
Fake galiba, daha önceki mesajlarda hamileyim vs demiş 5 aylık hamile olduğunu iddia etmiş burada 5 aylık hamileyim vs. Fantezi yapan erkeklere bir örnek sanırım.

Kizlar ben evleneli 5 ay falan oldu ama neler neler çekiyorum kaynana ve lanet gorumce den sabahtan aksama kadar evde hapis bi şekilde yaşıyorum hiç bi şekilde disarı çıkamıyorum markete cope bir kez eşimle el ele tutup gezmeye bile gitmedik hep onların yüzünden hatta şunu bile diyim kaynanam ilk gece bezimi alıp bidaha bana geri vermedi üstelik kan az olduğu için bu ne böyle vişne suyu dokmus gibi dedi daha neler neler hep onun yüzünden eşimle kavga ediyoruz çünkü sürekli benle uğraşıyo bende sinir olup eşime yansitiyom gerçi suan da yok kavga ettik kovdum evden bir buçuk aydır birbirmizin yüzünü görmüyoruz bazen öyle bUnalima giriyom ki kendime bişey yapsam da kurtulsa diyorum
Bir kadın kv gorumce den çekiyor ise tek suçlu kocasıdir. Kocalar karınlarını terbiye ettirmek için anaları ile başbaşa bırakır böyle konularda. Evet çok kaba tabir ama buna neden olan kocaların kafası böyle çalışıyor.

Eşiniz bu konuların neresinde?
Neden o bez midir nedir göstermeyi kabul ettiniz ki?

Sorsan evlenmeden önce sevişenler tü kaka... Ama "Çatır çatır seviştiğiniz çarşaf bu mu? Az olmuş bunun kanı! Tam sevişememişsiniz." diyen koskoca kadın namus timsali.

Back
X