Değerm cok mu düşük sizce. Yani korkmalımıyım dersinizBenim de bakmadı. Doktor gebelik var keseye bakalim dedi betaya bir daha bakmadı. Ben 1 kere baktirdim o da 3100 iken. Gerek yok dediyse bandırma bence
Değerin düşük degilkiDeğerm cok mu düşük sizce. Yani korkmalımıyım dersiniz
Cevremdeki bicok kişi pek beğenmedi. Bizim bi arkadas 14 binmis. Hmm hayırlısı olsn artk falan diyolar. Cok mu düşük oluyor anlamadm kiDeğerin düşük degilki
Bildiğim kadarıyla 1000 li değer 4. Hafta. 1500 5. Hafta başlangıcı. Ben yanlış da biliyor olabilir. Bence siz doktora sorunCevremdeki bicok kişi pek beğenmedi. Bizim bi arkadas 14 binmis. Hmm hayırlısı olsn artk falan diyolar. Cok mu düşük oluyor anlamadm ki
Hmm az o zaman düşükBildiğim kadarıyla 1000 li değer 4. Hafta. 1500 5. Hafta başlangıcı. Ben yanlış da biliyor olabilir. Bence siz doktora sorun
Bence dert etme gayet güzel artışlar. Her kadının ayrı oluyor kendine özel oluyor.Kızlarr lütfenn yardımcı olabilcek yok mu ???
Öyle mi diyosunz. İnşallah güzel haberler alırızBence dert etme gayet güzel artışlar. Her kadının ayrı oluyor kendine özel oluyor.
Doktorun ağzından cımbızla laf alıyorm resmenDoktorunuza danışın her hamılelık bir değil size düşük yada normal diye söyler
Başka doktora gidin o zaman maalesef bazıları öyle ama burda ki karşılaştırma bır işe yaramaz her insan nasıl farklıysa her hamıle farklı hatta her gebelık farklıDoktorun ağzından cımbızla laf alıyorm resmen