Yardimmm

Hazbent

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
45
10
3
34
Mrhaba hanımlar bilgilerinize ihtiyacım var 4 ay önce düşük yaptım şuan hamileyim bir aylik bile değil kafama takılan şu ki hamilelikle alakali hiç bir belirti yok mide bulantim bile yok birinci gebeligimde baya mide bulantim vardı ama bunda hiç yok bir sorunmu var acaba doktora gitmeme daha var

Ben 26. haftamdayım. Bir gün bile midem bulanmadı. Mide bulantısı olmaması kötü bir şey değil şükredin

Daha çok yeni hamilesiniz mide bulantısı genelde 7 8. Haftalarda başlıyor. Ayrıca benim de en fazla 1 hafta midem bulanmıştır. Her hamilelik farklıdır.

Ben 26. haftamdayım. Bir gün bile midem bulanmadı. Mide bulantısı olmaması kötü bir şey değil şükredin
Daha önce kürtaj olduğum için korkuyorum açıkçası gene birseymi oldu diye birtane sağlıklı bir oğlum var

Mrhaba hanımlar bilgilerinize ihtiyacım var 4 ay önce düşük yaptım şuan hamileyim bir aylik bile değil kafama takılan şu ki hamilelikle alakali hiç bir belirti yok mide bulantim bile yok birinci gebeligimde baya mide bulantim vardı ama bunda hiç yok bir sorunmu var acaba doktora gitmeme daha var
Ben de 5 haftalık hamileyim benm de bulantım yok illaki olacak diye Bi kural yok bence boşuna stres yapmayın

Ben de 5 haftalık hamileyim benm de bulantım yok illaki olacak diye Bi kural yok bence boşuna stres yapmayın
[/QUOT
Daha önce kürtaj olduğum için endişeliyim korkularım var normalde ilk hamileligimde aşırı bulantim vardı bu hamilelikte hiç yok haliyle korkuyorum

Bende sıfır bulantı, hatta hiç olmadı :) Ani hareket ederken karnıma ağrı girmese hamile olduğumu anlamıcam :) Bazen unutuyorum hamile olduğumu :) Korkmayın bence :)

Merhabalar. Benim de hiç mide bulantım olmadı, hep bir sorun mu var diye tedirgin oldum ilk zamanlar ama bu haftaya kadar bir sorun yaşamadım çok şükür. Her gebelik farklıdır derler, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Birinci gebeliğimde içim çıkmıştı bulantidan ikincisinde hiç yoktu.Gayet normal bir durum

Benm de bu 3. Gebelik yaşayan yok bu gebeliğim de riskli zaten yine de stres yapmamaya çalışıyorum Allahın dediği olur

Merhabalar. Benim de hiç mide bulantım olmadı, hep bir sorun mu var diye tedirgin oldum ilk zamanlar ama bu haftaya kadar bir sorun yaşamadım çok şükür. Her gebelik farklıdır derler, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Amin cumlemiz saglikla huzurla bebeklerimizi kucaklarimiza alırız 🤗😇

Bende 7.haftada anca mide bulantısı başladı 12.haftada bitti mesela zaten ilk zamanlar olmuyormuş 👍 rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻💕

Back
X