Arkadaşlar şimdi sizinle paylaşmak istediğim şeyler var .Sizce ben mi çok bencilim yoksa bana mı haksızlık yapılıyor?Fiklrinizi söylerseniz sevinirm.Öğretmenim ve evliyim.Tahmin ediceiğiniz gibi koşuşturmacalı bir hayatım var.Hafta içi onca koşuşturmacadan sonra hafta sonu dinleneyim ya da gezeyim diyorum.Ama eşim her cumartesi köyüne gidiyor ve benim de onunla gitmemi istiyor.Ben bazen huzursuzluk çıkmasın diye gidiyorum.Bazen de yeter artık deyip gitmiyorum.Ama hafta sonları yaptığımız ortak hiçbişey yok.15 tatil de bir hafta onun ailesinde bir hafta kendı aılemde gecıyor.Bayramlarda da arife gününden beni köyüne götürüyor ve kendi ailemin yanına ya ikinci günü akşamı ya da üçüncü günü götürüyor.Yaz tatillerinde de en az bir ay fındık sebebiyle aılesının yanında kalıyoruz.Yani demek ıstedıgım uc senelık evlıyım ve hıc bı tatılde dogru durust evımın yuzunu goremedım.Ve şu anda bu konuda patlamak uzereyım.Eğer bu satıra kadar bu yazıyı okuaybılme sabrı gosterdıysenız bana yardım edın lutfen.Ne yapmalıyım?Sebep olarak da şunu dıyor:Annem ınek bakıyor ve evde yaşlı doksan yaşında babannem var ,altına kacırıyor .Anneme manevi olarak destek olmamız onun yanında olmamız gereklı..Son birsey bir de benden oraya gıttıgımde kaynanamın evını supurmem gıbı ısler beklıyor benden.....Allah rızası ıcın bana tavsıyede bulunun