• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm!!

destina204

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
4
0
16
Malatya
Arkadaşlar benim yaklaşık 40 kilo fazlam var ve 6 ay sonra da mezuniyetim var. Bu aralar karamsarlık içindeyim. Sanırım kendime inancımı da kaybettim. Öncelikle sorum bu sürede başarabilir miyim? Ayrıca neler yapmalıyım önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...

merhaba 40 kilo çok ciddi bir rakam sakın ola abuk sabuk diyetlerle vermeye çalışıp vücud dengeni bozma bence bir diyetisyenden yardım al hem oraya gittiğinde sana bi kaç tetkik yapıyorlar hormon,şeker vs.. tahlillerini istiyorlar yağ oranına bakıyorlar ona göre diyet uyguluyorlar... inanırsan başarırsın ama bu bi kerette değilde düzenli ve sağlıklı bir şekilde olsun... birde ekmeği hayatından çıkar derim.. nacizane fikrim :)

canım önerilerin için çok teşekkürler:) dediğin gibi doktora gittim ilaç da kullandım ama şimdilik bi değişiklik yok malesef :(

Arkadaşlar benim yaklaşık 40 kilo fazlam var ve 6 ay sonra da mezuniyetim var. Bu aralar karamsarlık içindeyim. Sanırım kendime inancımı da kaybettim. Öncelikle sorum bu sürede başarabilir miyim? Ayrıca neler yapmalıyım önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...

öncelikle kendine güven.Ne kadar önemli ve değerli olduğunu aklından çıkarma ki kilo verebilesin..Kendimize inanmaktan vazgeçtiğimiz anda hayallerimize ulaşamayız ki..Vakit bulursan bol bol spor yapmanı öneririm.İstediğin kadar kilo veremesende çok daha sıkı bir görünüme kavuşmanı sağlar ki sıkı bir vücudunun olması kilo vermenden çok daha önemlidir:) Kısa sürede belki 40 kilo veremeyebilirsin ama spor sana çok ama çok yardımcı olacaktır.

benimde 30 kilo fazlalığım var çok sabırsız bi insanım hemen gitsin istiyorum ama olmuyor tabiki şimdi spora başladım hergün bi saat yürüyorum ve ip atlıyorum yememe dikkat ediyorum bakalım ne kadar zamanda gitcek bu kilolar benim sana tavsiyem bol su içmen ve spor yapman gerçekten ter atmak acayip bişey ben birde spor yaparken bu folyolardan sarıyorum bacaklarıma felan acayip ter atıyorum ve resmen yağ çıkıyor terle :) kilo vermek için en gerekli üç şey SABIR AZİM ve Spor kesinlikle kızartma ve hamur işinide çıkartmak lazım hayatımızdan bi süreliğine ;)

benimde 30 kilo fazlalığım var çok sabırsız bi insanım hemen gitsin istiyorum ama olmuyor tabiki şimdi spora başladım hergün bi saat yürüyorum ve ip atlıyorum yememe dikkat ediyorum bakalım ne kadar zamanda gitcek bu kilolar benim sana tavsiyem bol su içmen ve spor yapman gerçekten ter atmak acayip bişey ben birde spor yaparken bu folyolardan sarıyorum bacaklarıma felan acayip ter atıyorum ve resmen yağ çıkıyor terle :) kilo vermek için en gerekli üç şey SABIR AZİM ve Spor kesinlikle kızartma ve hamur işinide çıkartmak lazım hayatımızdan bi süreliğine ;)

Aynen canım bende bugün disiplinli bi şekilde başladım.umarım yarı yolda kalmam, artık sonunu görmek istiyorum çünkü

çok zor ama başarmak zrundayız :( ama sabredemıorum bnde 3 ayda en gec gtmelı bu kılolar :(:(

Back
X