• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.çocuk fikri

Sağlık ocağına git. Orda aile planlama diye bi bölüm var içeride. Hemşireni tanıyosan direkt ona git. Tanımıyosan doktorunun adıni söyle seninle ilgilenmesi gereken bi hemşire var ona yönlendirirler. Bi güzel konuş onunla. Bi problem olacağını sanmıyorum ama o daha doğru cevaplar verir. Bazen sağlık ocağında o iğne kalmıyor. İsmini yazıyo sana eczaneden aliyosun. 5 lira falan. Hem inşallah iyi hoş bi hemşiren vardır konuşmak bile iyi gelir.
hemşire yi tanıyorum iyi biri tama gidip konuşacam

eşin çok yanlış düşünüyor. maddiyat 2. çocuk için yeterli değil, eşinizle iletişiminiz kuvvetli değil ve oğlunuz daha çok küçük....
isterseniz eşinize burayı da okutun, belki farklı fikirleri okursa o da fikrinin yanlışlığını anlar.
eşim le konuştum 2 3 gün oluyor pek dillendirmiyor artık ama küs gibi

Kesinlikle önce toparlanın maddi olarak bir de manevi boyutu var bebeğinizde çok ufak henüz rahat bence 2-3 seneniz var HoppaEşinizde önce çocuğu değil sizi düşünmeli bu arada sizin psikolojiniz ne oldu aceleye gerek yok bir evlada hayırlı güzel bir hayat sağlanabilecekse dünyaya getirilmeli ya ben hamile kalırsam iyi beslenmeliyim olayını bile düşünüyorum gerçekten bazı insanları anlamıyorum üzgünüm:KK51:

yaşadıklarınızla ne alakası var ki? madem durumunuz yoktu niye evlendiniz. evlendiniz çocukla maddi yükün artçağını bilmiyorumuydunuz. iyi gene bir şey etmişler. kimse yardım etmek zorunda değil ki. maddi durumunuzu sağlama alın sonra yapın

yaşadıklarınızla ne alakası var ki? madem durumunuz yoktu niye evlendiniz. evlendiniz çocukla maddi yükün artçağını bilmiyorumuydunuz. iyi gene bir şey etmişler. kimse yardım etmek zorunda değil ki. maddi durumunuzu sağlama alın sonra yapın
görücü usulü evlendik kp der yalan söyledi hem eşime hem bana hem aileme neyse nikahım kıyılmıştı olan olmuştu eşimi de seviyordum vazgeçmedim yardım beklemiyorum zaten sagolsun onlar bizden yiyorlar benim için değil oglu için bişeyler yapmalıydı en azından neyse yaptıklarını anlatsam aklınız durur neyse düşünüp moral bozmak istemiyorum herkes yasadıgını bilir buraya fikir almak için konu açtım

görücü usulü evlendik kp der yalan söyledi hem eşime hem bana hem aileme neyse nikahım kıyılmıştı olan olmuştu eşimi de seviyordum vazgeçmedim yardım beklemiyorum zaten sagolsun onlar bizden yiyorlar benim için değil oglu için bişeyler yapmalıydı en azından neyse yaptıklarını anlatsam aklınız durur neyse düşünüp moral bozmak istemiyorum herkes yasadıgını bilir buraya fikir almak için konu açtım
kuaföre bile götürmediler varın gerisini siz düşünün

oğlunuz daha küçük
kalbindeki delik meselesini naptınız ameliyat ettirdiniz mi?

kalbindeki delik kapandı çok şükür 8 ay kadar önce sürekli dr kontrolündeydi özele götürdük kimseden tek kuruş istemedik kendi yagımızla kavrulduk benim ailem ara ara yardım ettiler sagolsunlar artık 3 yıl istemiyorum verselerde almıyorum kp der göz koyuyor çünkü[/QUOTE] CuteMom CuteMom

e o zaman neden hemen çocuk yapıldı? bu yaşadıklarınızın yine 2. çocuk fikri ile ilgisi yok. evliliğnz oturdysa, ilk çocvuğunuzun sağlık sorununu büyük ölçüde çözebildiyseniz ve maddi konuları halletiyseniz ikinci bir çocuğu düşünebilirsnz

e o zaman neden hemen çocuk yapıldı? bu yaşadıklarınızın yine 2. çocuk fikri ile ilgisi yok. evliliğnz oturdysa, ilk çocvuğunuzun sağlık sorununu büyük ölçüde çözebildiyseniz ve maddi konuları halletiyseniz ikinci bir çocuğu düşünebilirsnz
haklısınız ne diyeyim çocugu eşim istiyor ben değil

ben biraz anlayabiliyorum sizi, ilk 2 yıl çocuk istemem derken çevre baskısıyla "acaba mı?" demeye başladım, çevreye kulaklarınızı tıkamayı deneyin biraz. çocuğunuz biraz daha büyüdüğünde düşünün derim.

ben biraz anlayabiliyorum sizi, ilk 2 yıl çocuk istemem derken çevre baskısıyla "acaba mı?" demeye başladım, çevreye kulaklarınızı tıkamayı deneyin biraz. çocuğunuz biraz daha büyüdüğünde düşünün derim.
ilk gebeligim de daha 5 aylık evliydim ve kazayla hamile kaldım bebegim hastaydı dr heyeti aldır dediler yaşar umuduyla aldırmadım doğumdan 6 ay sonra kv de laf çıkarmış ta kasabaya duyulmuş kamikazenin çocugu olmayacakmış kocası boşamış diye yinede direndim 2 yıla yakın ama dr um tedavi ol çocugunu 35 40 yaşına kadar unut hatta hiç yapma deyince eşim çok üzüldü bende ...elifimi kızımı kucagıma bile vermediler görürsen dayanamazsın diye çocuk özlemim agır bastı 2.bebegime hamile kaldım düşük tehlikem oldu neyse ki sag salim doğdu ama kalbi delikti şimdi de eşim bide kızımız olsun diyor çocuk tek diyor kv zaten sürekli dillendiriyor eşimle konuştum ikna oldu gibi

ilk gebeligim de daha 5 aylık evliydim ve kazayla hamile kaldım bebegim hastaydı dr heyeti aldır dediler yaşar umuduyla aldırmadım doğumdan 6 ay sonra kv de laf çıkarmış ta kasabaya duyulmuş kamikazenin çocugu olmayacakmış kocası boşamış diye yinede direndim 2 yıla yakın ama dr um tedavi ol çocugunu 35 40 yaşına kadar unut hatta hiç yapma deyince eşim çok üzüldü bende ...elifimi kızımı kucagıma bile vermediler görürsen dayanamazsın diye çocuk özlemim agır bastı 2.bebegime hamile kaldım düşük tehlikem oldu neyse ki sag salim doğdu ama kalbi delikti şimdi de eşim bide kızımız olsun diyor çocuk tek diyor kv zaten sürekli dillendiriyor eşimle konuştum ikna oldu gibi

Doğuracak olan sizsiniz, bakacak olan sizsiniz, uykusuz kalacak olan sizsiniz, maddi zorluğu çekecek olan sizsiniz, çocuğa bir şey olsa en çok üzülecek sizsiniz, lütfen ama lütfen kimseye bu kararı bırakmayın.

Doğuracak olan sizsiniz, bakacak olan sizsiniz, uykusuz kalacak olan sizsiniz, maddi zorluğu çekecek olan sizsiniz, çocuğa bir şey olsa en çok üzülecek sizsiniz, lütfen ama lütfen kimseye bu kararı bırakmayın.
takmamaya çalışıyorum Allah isteyenlere nasip etsin olanlara da eksikliğini göstermesin

eşimle 5.5 yılı aşkın süredir evliyiz
2 .5 ay nişanlılık döneminden sonra evlendik
2.5 ay kv deyle kaldım kv de kıskandı ve kovdu beni
neyse evliligimin 5. ayında hamile kaldım
ilk bebegim rahatsızdı
yasadıklarımdan dolayı bende rahatsızlandım dr a çok paralar döktük o dönem
neyse ilk bebegim rahatsızdı 8 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim normal dogumla ölü bi bebek doğurdum
2 ay kendime gelemedim ama eşim daha çok etkilendi çok istemişti
o arada kv deyle barıştık daha 2 yıl dolmadan yine hamile kaldım düşük tehlikem vardı 41. haftamda dogum yaptım
oglumun kalbi delik ti çok korkuyordum bişey olacak diye çok şükür şu anda 28 aylık ama oldukça huysuz ve inatçı
eşim bi çocuk daha istiyor ve ben korkuyorum
kv de ve diger maddi ve manevi konular bizi çok yıprattı ne yapmalıyım eşimle aramızda mesafeler oluştu bi dönem şimd iyiyiz eskiye nazaran
evimiz kira ve bazı borçlarımız var
Sizin evliliginiz oturmamis bile bir yerde okudum 4 kez kovmus sizi esiniz en sonda bavulunu toplamisin vs vs evliligi cocuk oyuncagi ettiniz
Bakamicaginiz cocuguda bir zahmet dogurmayin.kv den cok istiyorsa kendi yapsin bir tane

Back
X