• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.çocuk fikri

Sizin evliliginiz oturmamis bile bir yerde okudum 4 kez kovmus sizi esiniz en sonda bavulunu toplamisin vs vs evliligi cocuk oyuncagi ettiniz
Bakamicaginiz cocuguda bir zahmet dogurmayin.kv den cok istiyorsa kendi yapsin bir tane
nerede okudunuz 4 kere kovdugunu

Bir söz vardır bizde,çocuksuz kadın kız niyetine,bir çocuk ayak bağı, iki çocuk omur boyu mahkumiyet.Sen bu aileye ancak mahkum olursun. Bu zamanda bu kötülüğü yapma kendine.

Bir söz vardır bizde,çocuksuz kadın kız niyetine,bir çocuk ayak bağı, iki çocuk omur boyu mahkumiyet.Sen bu aileye ancak mahkum olursun. Bu zamanda bu kötülüğü yapma kendine.
çocugumu ayak bagı görmedim hiç eşimi de seviyorum ben bu konuyu sadece fikir almak için açmıştım hani sizin eşiniz de istiyor mu 2. çocuk istediysen ne cevap verdiniz vs. gibi ama bi arkads nerden bulduysa kendince 4 kere kovulmuşsun dedi ki bi kere kv de kovdu onda da evimi ayırdık 5 6 gün önce eşimle her ailde olan ufak bi tartışma yasandı agız dalaşı eşim git dedi bede rest çektim o kadar sonra eşim izin vermedi göndermedi sarıldık barıştık kv de beni hiç sevmez ama kv de istemiyor diye de ayrılmayı düşünmedim herkes sorunlar yasıyor bosanıyor evleniyor hayat bu ama yinede yorumunuz için sagolun

Back
X