Doğuma Hazırlık yardımmm!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

satuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
30
0
36
Çanakkale
Arkadaşlar,
Oğlumuz olucak henüz isim bulamadık. Eşimin adı Engin, benim adım Serap Soyadımız Tuna uygun kısa bir isim düşünüyoruz ama henüz bulamadık. Yardımcı olur musunuz?

alper tuna
aras tuna
görkem tuna
kıvanç tuna
yekta tuna
arın tuna
danyal tuna...........

Arkadaşlar,
Oğlumuz olucak henüz isim bulamadık. Eşimin adı Engin, benim adım Serap Soyadımız Tuna uygun kısa bir isim düşünüyoruz ama henüz bulamadık. Yardımcı olur musunuz?

Sergen Tuna

Aras ismini önerebilirim.Hem kısa hem Türkçe karakter yok soyisminiz kalın ünlülerden oluşuyor soyisminizle uyumlu ayrıca ikiside nehir ismi.Kumrul ada mavi tuna ktabında iki kardeşti Aras ve Tuna.Arasın annesi Aras için şöyle derdi ''bir deli ırmaktı memleketimde, adını oğluma verdim, tuttu ırmağa benzedi... bir deli oğlan o!'' ARAS TUNA güzel bir uyum olur karar sizin tabiki ayrıca oğlumun ismidir Aras

cok tesekkur ederim aras gercekten cok guzel bir isim fakat abimin oglunun adi bu yuzden benim koymam pek uygun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…