- 25 Şubat 2012
- 816
- 178
- 133
slm arkadaşlar mayıs ayında düşüğük yaptım ve bana fsh, lh,e2,progestona bakıldı. Fsh 15,1 çıktı e2 referans değerlerinde çıktı ama yinede düşüktü pregestan da düşük çıktı. Bunun üzerine amh ye bakıldı o da 0,2 çıktı. Tüp bebekle bile şansımın %5-10 olduğu söylendi.ben birkaç dr a gittim onlar bu durumu çelişkili buldular. Bu değerle hamile kalmam mucize gibiymik ben 4 kez düşük yaptım ve ortak yorum bu testlerin bir sonra ki ay tekrarlanması oldu. Neyse haziran adetim ilk defa kahverengi lekelenme ve siyah akıntı şeklinde oldu kırmızı hiç görmedim ve çok az oldu. Ben panik halinde dr a gittim kist var ondan dedi ve doğum kontrol hapı verdi. Pzt.i tekrara adet oldum ama bu da çooook az yine koştum dr a menopoza mı giriyorum diye muayene falan oldum kist erimiş, haptan dolayı böyle dedi fakat ultrasyonda anlamadığı bebek kesesi gibi bir şey gördü bu ne acaba falan dedi. Sonra diğer ay bakarız dedi. İçime kurt düştü hemen başka bir dr a koştum. Hormon testleri iyi çıktı fsh 8,6 ya düşmüş diğerleri de iyi. Ona da söyledim daha önce böyle çıktı diye. Düşük yaparken bu testler yapılmaz beta hcg hormon dengesini bozar dedi. Ve o da gördü o dedim leke gibi şeyi. Bana beta hcg ve ca-125 testi yaptı ben de miyom var miyom dejarasyona uğramış olabilir dedi ameliyat yapmak gerekebilir dedi neyse sonuçları alıp gösterdim gebe değilmişim bana 2 ay kullanmam için primolut.n diye ilaç verdi adet miktarını düzenleyecekmiş bu ilaç. Offff arkadaşlar ne yapacağım