Yardımmm

takintiliiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
222
59
13
İyi geceler canlarım, meleklerim.
Sıkıntılıyım ama anlatıp kafanızı şişirmeyeceğim ya azıcık da dışa dönük yaşayacağım. Tek söyleyeceğim o en yakın arkadaşım, kuzenimle ilişkimiz bitti. Ailesi istemiyormuş da sebebi ailevi.
Şimdiiii gelelim konuya. Ben önceden çok hoşlandığım bir çocuğa mesaj attım işte en son nisanda konuşuyorduk o cevap yazmayınca ben de atmamıştım. Dünden önce ben mesaj attım. Arkadaşımın arkadaşıydı. 3 yıldır tanışıyoruz ama yüz yüze görüşmedik hiç. Görüşelim dedik sürekli mesela bakın ben bir yerden ayrılınca o geliyordu oraya sonra benim de durumum müsait değildi. Bir kere görüntülü arama yapmıştık bu 6 saati buldu ama neler konuşuyoruz öyle popüler kültürün iticiliğinden, siyasetten, kitaplardan, müzikten, yaşamdaki ortak zevklerimizden falan konuştuk. Mesela yazmaz yazmaz ama sonra upuzun bir açıklama yapar asla mesajlarıma kısa cevap vermişliği yoktur. Dün arkadaşım onlaymış işte bilmiyordum arkadaş da ona takıntılıya fotoğraf atacağım demiş o da gülümsemiş. Ama benim haberim yoktu tabi. Neyse fotoğrafı attı arkadaş, o da senden fotoğraf istiyor dedi. Ben şok Hiç beni görmek istemedi öyle birbirimizden fotoğraf istemedik hiç.
Ben geçenlerde onun numarasını kaydettiğimde whatsapp'ta profil fotoğrafımızın aynı olduğunu gördüm. Tıpatıp değil de verilmek istenen mesaj aynı. Sosyal medyada benim gibi o da. Kullandığımız profil fotoğrafları benzer oldu hep. Aynı duyguları yaşıyoruz aynı anda insanlardan kaçınma, uzaklaşma hissi.
Neyse ben fotoğrafı atmadım içkili ortam işte dalga mezesi olmayayım dedim. Mesaj da atmadım buna sonradan. Sen neden yazmadın dediğimde senin öncekiler gibi birden ortadan kaybolduğunu sandım dedi. Hep öyle yapıyordum gerçekten ee o yüzden hep benim yazmamı beklemiş yersen Ay kızlar çok uzattım ya. Ben nasıl davranayım bu çocuğa karşı benimle buluşmayı o istesin istiyorum ya da bana yanaşsın, sevgilisi falan yokmuş. Ama bir de sanırım o ateist ben de kapalıyım

Yazan yazmayan, okuyan herkese teşekkürler, Allah sizden razı olsun canlarım

O sana karşı bir şey hissetse Nisanda zaten geri dönüş yapardı. Erkek milleti anam. Yazarsın sıkılır, yazmazsın "Sini inciki kizlir gibi sindim"

O sana karşı bir şey hissetse Nisanda zaten geri dönüş yapardı. Erkek milleti anam. Yazarsın sıkılır, yazmazsın "Sini inciki kizlir gibi sindim"
Orayı anlatamadım ben hep birden telefonumu falan kapatıp kimseyle konuşmuyordum bir süre sonra kendim gelip yazıyordum da zaten bir şey hissetmiyor biliyorum da hani bana yakınlaşsın diye ne yapayım ben onu soruyorum

Canım ne yaptın ya dur biz bir görüşelim arkadaşlık yapalım da sevgililiği, nişanlılığı, evliliği oooo

Ateistlik kismi beni baglamaz dersen gorusursun de arkadas da olursun mevzu ilerler gider. Ama sanki aranizdaki tek sorun teskil edecek sey din konusu degil gibi. Nisandan beri msj atmamasi daha hic gorusmemis olmaniz, onun donmeme bahanesi vs vs. Ugras dur isin yoksa

Uğraşayım valla içimden çıkarım hem dış dünyaya dönük yaşayım sıkıldım dertten falan.
İşte şey diyorum nasıl davranayım da o bana yakınlaşsın çünkü hep bir mesafeli davrandım ona baya ciddi oldum nedense

nisandan beri konuşmadıysanız öylesine konuşmak için konuşuluyo demektir. yani akşam yapacak bir işin yok biriyle hoş bi sohbet mi etmek istersin yoksa facebookda fotoğraf bakmak mı? fazla anlam yüklemeye gerek yok bence

Facebook kullanmıyorum ve onunla artık ilerleyen bir şeyler olsun istiyorum hep ben ket vurdum işte ortadan kaybolmayla falan ben de hep aylar sonra mesaj atıyordum numara değiştiriyordum bilmem ne ama artık ilerlesin muhabbet diyorum, bunu nasıl sağlarım?

Kaçan kovalanır kuralını izle.
Adam mesaj atmaz ki alışık yani bu kız gider yine 3 ay sonra mesaj atar diyor kendince bak baya meşgul de hani okuyor, sosyal faaliyetleri çok, kendini epey geliştiren biri. Baya da sosyal biri arkadaşları tarafından epey seviliyor. Sevgilisi vardı bir tane manken gibiydi.
Ay düşündüm de olmaz bir şey boş vereyim en iyisi

Boşver ya cidden dışa dönük yaşa. Mesela yem at bi gün msj at dışarda olduğunu söyle yada yemek yiyorm de afiyet olsun diycek illaki gel beraber olsun geyiği yap. Yani ilk adımı atma ama atmasına da fırsat yarat. Çnkü bu kdar zaman böyle bi adım atılmadıysa senin bi yol açman atması için gerisini de oluruna bırakırsın

Ya şey yapsam mı bir gün ders çalışalım mı desem şimdi üni.ye hazırlanıyorum ya onla da konuştuk bu muhabbeti, nasıl fikir?

Ya şey yapsam mı bir gün ders çalışalım mı desem şimdi üni.ye hazırlanıyorum ya onla da konuştuk bu muhabbeti, nasıl fikir?

Direk söyleme zorlanıyorum çalışırken falan de konuştuysanız o zaten söyler baktın söylemiyo konunun gidişatına göre sen söylersin

her zamanki gbi konuşun telefon numarasını isteyin böylelikle internet olmasa bile konuşursunuz. bi kaç hafta sonrada buluşma laflarını açın çaktırmadan. seni merak ediyorum nasıl birisin acaba gibi. o isterse buluşmak müsait bir zaman yaratır elbet

Direk söyleme zorlanıyorum çalışırken falan de konuştuysanız o zaten söyler baktın söylemiyo konunun gidişatına göre sen söylersin
Evet evet öyle yapayım artık 2 sene önce falan gel bize çalışalım beraber demişti ah ah

Biz zaten telefonda konuşuyoruz da söylemiştim bir kere buluşalım diye cevap vermemişti sonra kusura bakma meşguldüm dedi ben de bir daha konusunu açmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…