İyi geceler canlarım, meleklerim.
Sıkıntılıyım ama anlatıp kafanızı şişirmeyeceğim ya azıcık da dışa dönük yaşayacağım. Tek söyleyeceğim o en yakın arkadaşım, kuzenimle ilişkimiz bitti. Ailesi istemiyormuş da sebebi ailevi.
Şimdiiii gelelim konuya. Ben önceden çok hoşlandığım bir çocuğa mesaj attım işte en son nisanda konuşuyorduk o cevap yazmayınca ben de atmamıştım. Dünden önce ben mesaj attım. Arkadaşımın arkadaşıydı. 3 yıldır tanışıyoruz ama yüz yüze görüşmedik hiç. Görüşelim dedik sürekli mesela bakın ben bir yerden ayrılınca o geliyordu oraya sonra benim de durumum müsait değildi. Bir kere görüntülü arama yapmıştık bu 6 saati buldu ama neler konuşuyoruz öyle popüler kültürün iticiliğinden, siyasetten, kitaplardan, müzikten, yaşamdaki ortak zevklerimizden falan konuştuk. Mesela yazmaz yazmaz ama sonra upuzun bir açıklama yapar asla mesajlarıma kısa cevap vermişliği yoktur. Dün arkadaşım onlaymış işte bilmiyordum arkadaş da ona takıntılıya fotoğraf atacağım demiş o da gülümsemiş. Ama benim haberim yoktu tabi. Neyse fotoğrafı attı arkadaş, o da senden fotoğraf istiyor dedi. Ben şok
Hiç beni görmek istemedi öyle birbirimizden fotoğraf istemedik hiç.
Ben geçenlerde onun numarasını kaydettiğimde whatsapp'ta profil fotoğrafımızın aynı olduğunu gördüm. Tıpatıp değil de verilmek istenen mesaj aynı. Sosyal medyada benim gibi o da. Kullandığımız profil fotoğrafları benzer oldu hep. Aynı duyguları yaşıyoruz aynı anda insanlardan kaçınma, uzaklaşma hissi.
Neyse ben fotoğrafı atmadım içkili ortam işte dalga mezesi olmayayım dedim. Mesaj da atmadım buna sonradan. Sen neden yazmadın dediğimde senin öncekiler gibi birden ortadan kaybolduğunu sandım dedi. Hep öyle yapıyordum gerçekten ee o yüzden hep benim yazmamı beklemiş yersen
Ay kızlar çok uzattım ya. Ben nasıl davranayım bu çocuğa karşı benimle buluşmayı o istesin istiyorum ya da bana yanaşsın, sevgilisi falan yokmuş.
Ama bir de sanırım o ateist ben de kapalıyım