Yardımmm

Sen kapalısın o ateist alkollü ortamlar falan iş ilerler aradan 6-7 ay 1 yıl geçer adam rahat din inanç hak getire günah bilmez birlikte olursunuz ama en azından dürüsttür sever gerçekten ama TOSSS AİLEN İSTEMEZ hadi oldu inanmayanın dini nikahı kabul olurmu siz anlaşabilirmisiniz bilemedim??? Bu bir senaryo tabi ama herşey olabilir bence senle ilgilenmemeye devam etmesi için dua et

Hahaha cidden güldürdünüz ya bizim asla o kadar ilerlemez ki adam istemez bir kere, ben sadece hoşlanıyorum da o da görüşlerimiz, ruh hallerimiz falan. Hem bence bi görsün beni bir daha mesaj bile atmaz

Hahaha cidden güldürdünüz ya bizim asla o kadar ilerlemez ki adam istemez bir kere, ben sadece hoşlanıyorum da o da görüşlerimiz, ruh hallerimiz falan. Hem bence bi görsün beni bir daha mesaj bile atmaz
Belli olmaz gönül işleri çok gülme istersen:))

Bakın size gülmedim özür dilerim ama düşünemiyorum ikimizi valla ondan dolayı
Özür dilicek bişey yok tatlım sıkılma ama dikkat et kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu takıntı sonra pahalıya patlamasın sana bi ablan olarak dikkatini çekmeye çalışıyorum sen beni yanlış anlama asıl

23 yaşındayım anlıyorum zaten çok ama çok teşekkür ederim :) işte bakalım 2 hafta sonra buluşalım diye konuştuk da hani unutursa falan yazayım değil mi?
Bir de ben utanıyorum ama küfür ediyorum o da aksine ortamda küfür edilse bile etmez, birbirimize salak bile demedik de yanında inşallah etmem

Bence yazma cnm hakkında hayırlısı

Yap bu hatayı dostum genclik hatası olacak muhtemelen etkisinden de zor çıkarsın o hemen atlacak.nerden anladiniz dersen hem ortamlardan hemdee senin oncekiler gibi birden ortadan kayboldugunu sandim demesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…