- 12 Kasım 2015
- 56
- 1
- 1
- Konu Sahibi serpilemree
-
Çokkkkk mümkün değil canım yumurtlama hemen adet ertesi olmazArkadaşlar adetin son günü gebe kalınırmı? Adetimin son günüydü ama gelmiyordu bisey bitmisti kasıklarım agrıyor sizce mümkün mü?
Bu ikidir yazdıklarına denk geldim. Bunları neye gööre yazıyorsun bilmiş gibi anlayamadım. Diger yazdıgında da folik asit önemli değil yazmıştıAdetin hemen ertesi yumurtlama olmaz cunku yumurtan daha olgunlasmis bile degildir.Gebelik belirtilerinde kasik agrisi olmasi icin adetinin gecmesi gerekir.Belirtiler bir anda ortaya cikmaz 6.haftadan sonra belirginlesir.
Arkadaşlar saat gecenin 4 dü demin karın agrısıyla uyandım tuvalete zor attım kendimi ayıptır söylemesi ishal olmusum cok kotuyum halsiz bıraktı iyice ishal erken gebelık belirtisiymis az önce okudum bugun veya yarın adet gunum ama hic bir belirtim yok adet olmayla lutfen yardım edin
Evet o lekelenme pembelik varsa çok çokk zor olmaz yaniben bir keresinde adetin son günü bitti sanıp ilişkiye girmiştim. tamda o gün kondom yırtılmıştı. ertesi gün azcık pembe kan görmüştüm. internette bir doktora sormuştum. olmaz dedi. olmadı.
tesekküür ederim çok ama bu sitede okudum adetın son gunu hamıle kalanları o yuzden ıcım korktu. Birde 3 gün sonra adet olmam gerekiyor ama adet belirtim hic yok neden?normalde olurdu boyle oluncada daha cok korkuyor insan.
Belirli bi adet döngüm yok bazen 28 günde 1 oluyor bazen 30 35 40 ı buluyor bu durumlarda varmıdır içim rahatlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?