Yardımmm..

serpilemree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
56
1
1
Arkadaşlar adetin son günü gebe kalınırmı? Adetimin son günüydü ama gelmiyordu bisey bitmisti kasıklarım agrıyor sizce mümkün mü?

Belirli bi adet döngüm yok bazen 28 günde 1 oluyor bazen 30 35 40 ı buluyor bu durumlarda varmıdır içim rahatlamıyor

Adetin hemen ertesi yumurtlama olmaz cunku yumurtan daha olgunlasmis bile degildir.Gebelik belirtilerinde kasik agrisi olmasi icin adetinin gecmesi gerekir.Belirtiler bir anda ortaya cikmaz 6.haftadan sonra belirginlesir.

tesekküür ederim çok ama bu sitede okudum adetın son gunu hamıle kalanları o yuzden ıcım korktu. Birde 3 gün sonra adet olmam gerekiyor ama adet belirtim hic yok neden?normalde olurdu boyle oluncada daha cok korkuyor insan.

ben bir keresinde adetin son günü bitti sanıp ilişkiye girmiştim. tamda o gün kondom yırtılmıştı. ertesi gün azcık pembe kan görmüştüm. internette bir doktora sormuştum. olmaz dedi. olmadı.

Arkadaşlar saat gecenin 4 dü demin karın agrısıyla uyandım tuvalete zor attım kendimi ayıptır söylemesi ishal olmusum cok kotuyum halsiz bıraktı iyice ishal erken gebelık belirtisiymis az önce okudum bugun veya yarın adet gunum ama hic bir belirtim yok adet olmayla lutfen yardım edin

Adetin hemen ertesi yumurtlama olmaz cunku yumurtan daha olgunlasmis bile degildir.Gebelik belirtilerinde kasik agrisi olmasi icin adetinin gecmesi gerekir.Belirtiler bir anda ortaya cikmaz 6.haftadan sonra belirginlesir.
Bu ikidir yazdıklarına denk geldim. Bunları neye gööre yazıyorsun bilmiş gibi anlayamadım. Diger yazdıgında da folik asit önemli değil yazmıştı

Ben adetimin 4. Günü hamile kaldım. Üstelik hamileliğin en belirgin özelliklerinden biri kasık ağrısıdır zaten.kasıkta sancı. Benimde adetim aynen yukarda ki arkadasın dediği gibiydi yani değişiyordu. Malesef bebegi 7 haftada kaybettım ama hamile kaldım. Na f irde olsa görülen bir durum bu. Özellikle düzensiz adet görenlerde

Lütfen gercekten bilmeden laf olsun diye yazmayın
Amacım tartısmak değil ama yanlıs bılgı verıyorsunuz sad ed ce bence böyle. Deseniz neyse sma doktor gıbı yazmıssınız. Çok yanlıs

Canım düzenliyse adetin yumurtmama gunu dısında gebe kalmak zor ama düzensiizse düşük ihtimalde olsa kalabilirsin. Ben adetımın son gunu hamile kaldım.aynen senın yazdıgın gıbıydı hemde. Kan hıc gelmedıyse zaten bıtmıstır.kirli renk geldıyse adet tam bıtmemıstır. Benıım hıc g e lmemıstı.4. Gunuydu hammilelik düşük ihtimal diye duşunmustumm ama hamile kaldım.ben hemen hissettım.içime dogdu. Belirtileri erken basladı bende adetten nerdeyse 10 gün önce şiddetli kadık batmaları, ani batmalar. Batma olunca oldugum yerde kalıyordum. Yürüyemeyecek kadar yorulluyorfum.sürekli uyuyordum.

Bildiğime göre , normalde bu kadar erken belirti vermiyor ama bende böyle gelişti.malesef 7 haftada düşük oldu....

ben bir keresinde adetin son günü bitti sanıp ilişkiye girmiştim. tamda o gün kondom yırtılmıştı. ertesi gün azcık pembe kan görmüştüm. internette bir doktora sormuştum. olmaz dedi. olmadı.
Evet o lekelenme pembelik varsa çok çokk zor olmaz yani

tesekküür ederim çok ama bu sitede okudum adetın son gunu hamıle kalanları o yuzden ıcım korktu. Birde 3 gün sonra adet olmam gerekiyor ama adet belirtim hic yok neden?normalde olurdu boyle oluncada daha cok korkuyor insan.

Stresten de adet gecikir. Ya adetı bekleyeceksın ya da kan testı 2 gunde bellli olur demıstı doktorum internette çyle yazmıyor ama yınede anlasılır dedı.saglık ocaklarında oparasız yaptırabillirsin.evli misin bilmiyorum ama 18 yas üstüysen evli. Ol olma farketmez git yaptır korku kalmasın içinde

kasıkların ağrıyor diye mi hamile olduğunu sanıyorsun yani?

Hayır tabiki canım kasıklarım agrıyordu evet 1 hafta öncesine kadar inanılmaz bi agrıydı ama gecti bidaha olmadı. Adet günüm bugun olmadı. Normaldr adetime 1 hafta kala goguslerim agrırdı kasıklarım agrırdı ama hic biri yok. Dün gecede ani bi karın agrısıyla uyandım ve ishal olmusum gebelik belirtilerinde ishalde oldugu icin yine icime kurt düstü. Yoksa içimi rahatlatmıstınız yazıklarınızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…