- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi serpilemree
-
Basıma gebelık gelırse ne yaparım bılmıyorum
bi baska yerde actigin konunda kondom kullandik demissin canim o zaman neyin evhamini yapiosun ne gebeligi. rahatla hamile falan diilsin stresten geciktirceksin adetini daha kotu olcak birak bu dusunceleri de rahatla bende yersiz yere sana ahkam kesmisim korunmadan iliskiye girmeyin die :)Basıma gebelık gelırse ne yaparım bılmıyorum
Korkma ertesı gun kahverengimsi lekelenme geldıyse yok bır sey. Evham yapmıssın sen.sakın olBugunde adet olmadım arkadaslar ne adet belirtisi var nede baska bisi
Bugunde adet olmadım arkadaslar ne adet belirtisi var nede baska bisi
adetine kaç gün dün olması gerekiyormuş
dün olmam gerekiyodu geçti adetim
Tuvalette yaparsın basit ama bugun cumartesi eczaneler kapallı diye biliyorum. Küçük yerse teyzem ucuz olandan istedi diye bir şey söyleyebilirsin. Kimse ilgilenmez merak etme.Burdaki eczaneler hep tanıdık kucuk yerde oturuyorum alsamda ev kalabalık yapamam ki
Hangi şehirde oldugunu yazabilir misin kimbilir belki aynı yerdeyız....özelden yaz ya dacanım yapamam ki hem eczane tanıdık hemde ev kalabalık
yardimKızlar bişey soracağım adetim bittiğinden beri 31 gün oldu doktora gittim kan testin negatif cikti,ultrasonla baktı bir yumurtan çatlamış diğeri çatlamamis dedi adet söktürücü verdi ama ben kullanmadım rahim baya kalınlasmis dedi sizce neden adet olamıyorum ya hala ne gelen var ne giden test negatif cikipta kanda hamile olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?