Yardımmm..

Basıma gebelık gelırse ne yaparım bılmıyorum

neden onlem almiosunuz ve sonra boyle stres stres herseyi hamilelige yorup kendinizi heba ediosunuz anlamiorm 5 dakikalik keyif icin neden 1 ay 2 ay stres cekiosunuz ki? erkek arkadasin aman adetin yeni bitti nasi olsa bisi olmaz die mi seni ikna edio yoksa sen mi nasi olsa adetim yeni bitti bisi olmaz die acaip bi cesaret edip yapiosun bu isi? risk var her zaman korunmasiz girdigin her iliski risklidir geri cekilme bi korunma yontemi diildir sevgilin zevk alcak die prezervatif kullanmadan nasi olsa icine bosalmadim die girilen her iliski risklidir!!! umarim hamile diilsindir umarim akillanirsin ve bundan sonra korunursun yanlis anlama bu bi yargilama diil gercekten cok kiziorm sana ve bu sekilde cesaretle davranip gunlerini zehir eden genclere sevgilinin keyfi yerindedir ama kesin bisi olmicak diip cekilmistir kenara oh ne rahat!!!

Basıma gebelık gelırse ne yaparım bılmıyorum
bi baska yerde actigin konunda kondom kullandik demissin canim o zaman neyin evhamini yapiosun ne gebeligi. rahatla hamile falan diilsin stresten geciktirceksin adetini daha kotu olcak birak bu dusunceleri de rahatla bende yersiz yere sana ahkam kesmisim korunmadan iliskiye girmeyin die :)

Haklısınız ne diyeyim. Evet kondom kullandık ama ben akmasından sızmasından korkuyorum çünkü sürekli sıyrılıyodu kondom. Erkek arkadasım bisey olmaz diyor tabi onlara göre bisey yok benim icin bu sondu yasadıgım korku ve stres bana yettı ama kurtulamıyorum korkudan bi turlu.

Burdaki eczaneler hep tanıdık kucuk yerde oturuyorum alsamda ev kalabalık yapamam ki
Tuvalette yaparsın basit ama bugun cumartesi eczaneler kapallı diye biliyorum. Küçük yerse teyzem ucuz olandan istedi diye bir şey söyleyebilirsin. Kimse ilgilenmez merak etme.

biz sana ancak bu kadar yardım edebiliriz. bi bahane bul uzak bi eczaneye git. evin kalabalık olması da senin testi yapmana engel değil. sonuçta wc de yapıcan yani. cumartesi pazar nöbetçi eczanelere bak, çok uzaksa pazartesi başka eczaneye bak.

yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…