• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

O sevdiğiniz adam size resmen metreslik teklif etmiş, hala nasıl sevebilirsiniz?
Diğer adamı da bırakın.
Allah aşkına sevmediğiniz adamların zamanlarını çalmayın, bırakın onlarda kendilerini seven birini bulsun.
nasıl sevebilirim bende bilmiyorum allah akıl fikir versin diyorum kendime
evet onu bıraktım

Çocuğunuza odaklanın, önceliğiniz o olsun.
tavsiyeniz için teşekkürler ama ben zaten çocuğuma odaklıyım önceliğimde o.nedense buraya birşey yazınca bu tarz şeyler yazınca çocuğunuz önceliğin olsun deniyor.nerden biliyorsunuzki öçocuğumu ikinci plana attığımı yada hiç düşünmediğimi.
tabiki çocuğum en önde geliyor.ama en bştada belirttim yalnızlık allaha mahsus diye.şuan içinde bulunduğum durumdan çıkmak için tavsiye alma amacıyla yazdım.
bazen insanlar duygusal çöküntüyaşayabilir ve doğru olmayan şeyler düşünebilir ama bu durum onların çocuklaını arka plana attığı anlamına gelmez.
çocuğumla alakalı tavisyelrr yorumlar vermeyin...

Foruma konu açtıysanız gelebilecek her türlü yoruma açık olmalısınız.
Çocuğunuza odaklanın derken ilgilenmiyorsunuz anlamında demedim, birlikte gezin,parka gidin, oyun oynayın, kafanızı dağıtın, aklınıza gelmesine mani olacak faaliyetlerde bulunun manasında yazmıştım.
Evli bir adamı da hala sevebiliyorsanız o da sizin hatanız.

Foruma konu açtıysanız gelebilecek her türlü yoruma açık olmalısınız.
Çocuğunuza odaklanın derken ilgilenmiyorsunuz anlamında demedim, birlikte gezin,parka gidin, oyun oynayın, kafanızı dağıtın, aklınıza gelmesine mani olacak faaliyetlerde bulunun manasında yazmıştım.
Evli bir adamı da hala sevebiliyorsanız o da sizin hatanız.
ben her yoruma açığım zaten.ama çocuğumla alakalı yorum yapanda tek sizsiniz.
ben dediğiniz her şeyi yapıyorum zaten.
ben çok büyük marifetmiş gibi anlatmıyorum.hata olduğunu zaten biliyorum.seviyorumda demedim ayrıca sadece unutamıyorum aklımda dedim.
kimseyi sevemiyorum dedim.
hatamın bilincedeyim ben

ben her yoruma açığım zaten.ama çocuğumla alakalı yorum yapanda tek sizsiniz.
ben dediğiniz her şeyi yapıyorum zaten.
ben çok büyük marifetmiş gibi anlatmıyorum.hata olduğunu zaten biliyorum.seviyorumda demedim ayrıca sadece unutamıyorum aklımda dedim.
kimseyi sevemiyorum dedim.
hatamın bilincedeyim ben

Konunuza yazılan yorumları tekrar okuyunuz lütfen, çocuğunuza sadece ben mi değinmişim?
Ayrıca çocuğunuz ile ilgili herhangi kötü bir yorumum mu var bu tepki nedir?

Aaa adama bak ya... Ailesinin sözünden çıkamayıp zorla başkasıyla evlenme filan... Seni cepte tutacak... Resmen hayatın kararacak ben sana diyeyim kardeş. Senaryo belli. Evlendiği kızdan bebeği olacak, sonra arayacak seni hala unutamadım .... Karnım tok bu laflara diyeceksin.

Bak kızım, erkek adam sevdiği kadın için ailesini karşısına alan adamdır...
Ya sevdiğim kadını kabul edersiniz, yada benim yüzümü göremezsiniz demeli. Dunyayı Yakarım da bu kadın dan VAZ geçmem demeli...

Eğer bunu diyemiyorsa bir adam senin değildir. Hatta hiç senin olmamıştır, ve olmayacaktır... Aklını başına topla, bu adamı aklından, zikrinden, fikrinden herşeyinden çıkar... Zor ama çıkar...
Sevgiler...

Efendi adamı sevemedim p.ç adamı sevdim ana fikirli konu. Her şey evlilik değil sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekir...

merhaba kafam çok karışık çok mutsuzum kiminiz okurken kızacak kiminiz yorum yapacak kızmayın diyemem ama içimde ağırlık var bir türlü kurtulamıyorum düşüncelerden.ben baya bir zaman önce boşandım.
boşandıktan 1-2 sene sonra biriyle tanıştım.görüşmeye başladık ilk görüşte aşk derler ikimizde öyleydik.
çok seviyorduk birbirimizi o hiç evlilik yapmamıştı.doğuluydu bende doğuluyum.çok fırtınalı bir aşktı bizimkisi ayrılır barışırdık.ama herşey güzldi onunlayken o beni kırsada üzsede ben mutluydum onunla oda benmleyken mutluydu.
ilk ona anlattığımda ailemi ikna edicem ben seninle evlenmek istiyorum dedi.bende evlenmek istiyordum yeniden çünkü yalnızlık allaha mahsus ve bir çocuğum var onada sıcak bir yuva olsun istiyorum.ilk evliliğimde zaten kısa sürmüştü ve hiç bir şgüzel şey yaşayamamıştım.2-2,5 sene ailesi hiç ikna olmadı konuştu anlattı ama öyle çokta fazla üstelemedi oda.çünkü ailesini kaybetmek istemiyordu.aileside biraz tutucu kendiside tutucuydu.ailemi kaybedemem diyordu.
anneside beni ve durumumu öğrendikten sonra ve onun benimle görüşmeye devam ettiğini bildiği için oğluna kız aramaya başladı.ve sonunda buldu.buda sanırım beğendiki bu kız olsun demiş ailesine.ama banada beni terketme ayrılmayalım ben zorla evilik yapıcam ailem istediği için diyordu.ben artık onula olamayacağımı söyledim ve kıskançlık yapmaya başladım sürekli ben kıskançlık yapınca o beni terketti.kızla telefonda konuşmaya başladılar engelledi beni heryerden ki zaten bende aramıyordum onu.sonra bir gün yolda karşılaştık ama konuşmadık hiç beni gördü beş dakika sonra beni aradı.seni özledim bırakma beni vs.şeyler söyledi bu sefer ben terkettim onu.yani engelledim aradı beni baya bir sürebaşka nolardan .sonra aramayı kesti karşılık alamayınca.birgün akşam eve giderken bizim sokakta gördüm onu konuşmak istedi beni terketme bırakma sensiz olmuyor böyle şeyler söyledi ama dinlemedim.bu arada biriyle tanıştım arkadaşım vasıtasıyla.benim bu haytta tek istediğim mutlu hzuurlu bir yuva ve o tanıştığım kişide aynı benim istediklerimi isteyen biri.başka hiçbirşey istemiyor.eşi çocukları olsun onlara baksın hep bunu isteyen biri.ama ben onu tam anlamıyla sevemedim.beğenemedim.gönlüm ısınmadı ama bir yandanda bu adamla evlenirsem asla pişman olmam çok mutlu oluruz diye dşünüm hep.bir dediğimi iki etmiyordu.bir süre konuştuk ama sonra onu terkettim beni çok sevmişti ama ben onu hiç sevemedim.
sonra birgün eski sevgilimin evleneceğini duydum o kızla.düğünlerine bir hafta kala yine beni aradı başka numaradan çok mutsuzum gel beni bırakma ayrılmayalım zorla evlenicem vs.diye ben kapattım yine.ve evlendi hafta sonu ama içim çok acıyor.bende yuva kurmak istiyorum ama kimseyi bir türlü sevemiyorum karşıma çok iyi insanar çıkıyor ama redediyorum.
dua ediyorum ama içimdeki bu mutsuzluğumu atamıyorum.çocuğum var ikimiz çok mutluyuz.bir yandan artık kendi evim düzenim olsun çocuklarıma bakayım yuva kurayım istiyorum.
adam seninle metres hayatı yaşamak istediğini daha açık nasıl söyleseydi ki acabaaa?
nesini unutamıyosun karaktersizin tekiymiş.
ya bu kadar güçsüz dirayetsiz olmayın şu adamlara karşı.
şunları yapan adamdan buz gibi soğuman lazımdı çoktann

Hayaliniz güzel. Mutlu bir yuva istiyorsunuz. Ancak yanlış evlilik yapıp , yanlış karar verirseniz bunların yerini hayal kırıkları alır . Üstelik sizin sevmeniz yetmez, çocuğunuz var. Hem eş hem baba arıyorsunuz bunu unutmayın.

Evet çok zor bu devirde. Ancak siz de şu an doğru karar verecek psikolojide değilsiniz.
Aradan zaman geçsin bu duygulari yenin. Sonra görüşün birisiyle.
Acele etmeye gerek yok .

yasak elma tatlıdır
derler

öyle tutku vs. beklemeyin

mantığınıza uyan içinizin ısındığıyla evlenin, öyle tutkulu aşk vs. beklemeyin

tutkulu aşk bana göre alışkanlığa dönüşmüş ilişkilerde imkansızlaşınca ortaya çıkan beyin yanıltması

Hayaliniz güzel. Mutlu bir yuva istiyorsunuz. Ancak yanlış evlilik yapıp , yanlış karar verirseniz bunların yerini hayal kırıkları alır . Üstelik sizin sevmeniz yetmez, çocuğunuz var. Hem eş hem baba arıyorsunuz bunu unutmayın.

Evet çok zor bu devirde. Ancak siz de şu an doğru karar verecek psikolojide değilsiniz.
Aradan zaman geçsin bu duygulari yenin. Sonra görüşün birisiyle.
Acele etmeye gerek yok .

evet çocuğumuda beni sevdiği gibi sevmeli sahiplenmeli bu zaen en başta aradığım birşey.olmazsa olmasın hiç.
bir daha hata yapma gibi bir lüksüm yok farkındayım.
ama hiç olgun düşünemiyorum

yasak elma tatlıdır
derler

tutkulu aşk bana göre alışkanlığa dönüşmüş ilişkilerde imkansızlaşınca ortaya çıkan beyin yanıltması
yasak elma tatlıdır
derler

mantığıma uyanı içim almıyor.içimin alığını mantık kabul etmyor.
mantık evliliği veya aşkı veya ilişkiside hiç bana göre değil.
sağlıklı düşünemiyorum hiç.
benzetmeniz güzel.

adam, hem seni hem eşini idare etme peşinde. bu, aşk değil.aklını başına topla, bu oyuna gelme.aşktan ölmezsin, kimse vazgeçilmez değil.aşk evlilik vs. dışında başka meşgaleler bul kendine, çocuğunla bir dünya oluştur. zamanla karşına düzgün biri çıkarsa değerlendirirsin. Allah yardımcın olsun.

adam, hem seni hem eşini idare etme peşinde. bu, aşk değil.aklını başına topla, bu oyuna gelme.aşktan ölmezsin, kimse vazgeçilmez değil.aşk evlilik vs. dışında başka meşgaleler bul kendine, çocuğunla bir dünya oluştur. zamanla karşına düzgün biri çıkarsa değerlendirirsin. Allah yardımcın olsun.
Teşekkürler.böyle bir şeyi kabul edemem zaten etmedimde.
Ailesiyle birlikte otırduğu için karısıyla romantiklik yaşayamayacak duygusallığı benimle yaşamak istyiyor beni kullanacak aklı sıra

Asık olurken mantıklı olmakta gerekiyor,evlilik istiyorsan baktın adam yanaşmıyor ki çok ısrar etmedi diyorsun o an bitirmeliydin. Ki bence 2. Evlilik düşünüyorsan daha aklı basında hareket etmeliydin
Adam resmen yan cebimde kal diyo, önüne bak

Asık olurken mantıklı olmakta gerekiyor,evlilik istiyorsan baktın adam yanaşmıyor ki çok ısrar etmedi diyorsun o an bitirmeliydin. Ki bence 2. Evlilik düşünüyorsan daha aklı basında hareket etmeliydin
Adam resmen yan cebimde kal diyo, önüne bak
evet ailesine çok ısrar etmedi.ama bana çabalıyorum diyordu ben anlıyordum çabalamadığını.
mantık olmuyor işte aşkta kimileri mantığına göre hareket eder kimilerine kalbine göre.hatalardan ders almak önemli ama ben alamıyorum işte sorun bende

Ay ne koca meraklısı milletiz. Biraz bakış açınızı değiştirin.
koca meraklısı değil ben düzgün evlilik sıcak bir yva istiyorum burdan nasıl onu çıkardınız anlamıyorum.ya yorumda yaparken bu kadar acımasız olmayın be...

Back
X