• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

koca meraklısı değil ben düzgün evlilik sıcak bir yva istiyorum burdan nasıl onu çıkardınız anlamıyorum.ya yorumda yaparken bu kadar acımasız olmayın be...
Erkek olmadanda yaşayabilirsiniz. Birini severseniz şartlarda uygunsa evlenirsiniz. Ondan ayrıldım bunu sevemiyorum o evlendi içim yanıyor bla bla bla
Boşverin bunları,başka şeylere yönelin.

Erkek olmadanda yaşayabilirsiniz. Birini severseniz şartlarda uygunsa evlenirsiniz. Ondan ayrıldım bunu sevemiyorum o evlendi içim yanıyor bla bla bla
Boşverin bunları,başka şeylere yönelin.
evet insanız duygusal çöküntüler yaşayabiliriz.içimdekileri döktüm.
nelere yöneliyim mesela

Yaşınız kaç çalışıyormuşsunuz ve çocuğunuzla başbaşa mı yaşıyorsunuz?

Çalışmıyorsanız işe girin bence çocuğunuzun okul yaşıda gelmiş, ortamlarınız değiştikçe hem havanız hemde yuva kurabilmeniz için şansınız artar.

Birde o adam başkasıyla evlenmese sadece seni terketse dönüp bakmazdın bence. İmkansıza dönüşünce unutamıyorsun. Aklının oyununa gelme.

Yaşınız kaç çalışıyormuşsunuz ve çocuğunuzla başbaşa mı yaşıyorsunuz?

Çalışmıyorsanız işe girin bence çocuğunuzun okul yaşıda gelmiş, ortamlarınız değiştikçe hem havanız hemde yuva kurabilmeniz için şansınız artar.

Birde o adam başkasıyla evlenmese sadece seni terketse dönüp bakmazdın bence. İmkansıza dönüşünce unutamıyorsun. Aklının oyununa gelme.
yaşım küçük değil aslında 28 e giriceöm.çalışıyorum.ailemle yaşıyorum ama bi odada tıkılıp kalıyorum hep.boşanıp baba evine geldikten sonra bir kere çıkıyor ya ordan insan ne kadar kimse karışmasada eskisi gibi olmuyor malesef.

evet insanız duygusal çöküntüler yaşayabiliriz.içimdekileri döktüm.
nelere yöneliyim mesela
Çalışmıyorsanız çalışın. Çocuğunuza yönelin. Bütün bunları yapıyorum diyorsanız kişisel gelişime doğru yol alın. Yeterince geliştim diyorsanız hobilerinizle ilgili bişeyler yapın. Yapın yeterki..

Çalışmıyorsanız çalışın. Çocuğunuza yönelin. Bütün bunları yapıyorum diyorsanız kişisel gelişime doğru yol alın. Yeterince geliştim diyorsanız hobilerinizle ilgili bişeyler yapın. Yapın yeterki..
:-)

Çocuğuna ve kendine bak. Hayat birisi için feda edilebilecek kadar uzun değil ve asla kendine acıma. Her zor gün geçer.

Sana yaptigi teklifi defalarca dusun. Saatlerce dusun. Gunlerce dusun. Gunlere gerek kalmadan yaptigi igrenc teklif mideni bulandiracak emin ol. Bu adamdan soguman gerekir bu tavrindan sonra. Seven adam sevdiginin yaninda olur. Seven adam guclu olur. Kim olursa olsun onu yikamaz. Ortada bir sevgi varsa oda senin sevgin sadece. Karsindaki sevmemis maalesef. Kurtulduguna sevin. Gercekten sevseydi en ufak birseyde donmezdi. Sonuna dek ailesini ikna etmek icin savasirdi. Rabbim sana hayirlisini versin canim.

Sana yaptigi teklifi defalarca dusun. Saatlerce dusun. Gunlerce dusun. Gunlere gerek kalmadan yaptigi igrenc teklif mideni bulandiracak emin ol. Bu adamdan soguman gerekir bu tavrindan sonra. Seven adam sevdiginin yaninda olur. Seven adam guclu olur. Kim olursa olsun onu yikamaz. Ortada bir sevgi varsa oda senin sevgin sadece. Karsindaki sevmemis maalesef. Kurtulduguna sevin. Gercekten sevseydi en ufak birseyde donmezdi. Sonuna dek ailesini ikna etmek icin savasirdi. Rabbim sana hayirlisini versin canim.
teklifi iğrenç ben zaten asla böyle bir teklifi kabl etmeyi bırakın kabul etsemmi etmesemmi diye bile düşünmem hayatta.
bir arkadaşında yazdığı gibi beynim bana oyn yapıyor.o mesela şuan arasa ben evlendim ama çok mutsuzum dese beynimden de silip atıcam onu.bir oh der ya insan hani bu günh biliyorum ama böylede olmasını istiyorum

Bence once bir cocugunuza odaklanin...mutlu olmak icin hayatinizda biri olmasina gerek yok...bence o adam sizi daha cok arar...sakin yuz vermeyin metres olup cocugunuzun basini ine egmeyin
Çocuğuma odaklıyım zaten çok şükür maddi manevi birşey eksik değil.
İnsanız hata yapabiliyoruz ben sevdim ama yanlış insanı sevdim hala seviyorum demiyorum ama onu düşünüyorum.şimdi mutsuz olduğunu bilsem görsem bukadar düşünmem.bu sana ne kazandıracak diye soracaksınız belki ama çok şey kazandıracak

arkadaşım adam evlenip seni tabiri caizse metres yapma niyetinde.
kullandırtma kendini..
mutsuz ve zorla evlendiriliyor öyle mi(!)
eminim düğününde halay çekip göbek atarkende ağlamıştır!
biraz uyanık ol.
adamın niyeti bal gibi ortada.

zorla evlendirildiğini bende düşünmüyorum.ona inanmıyorum zaten.
düğününe 1 hafta kala beni araması bunları söylemesi düşünmeme yol açıyor.
mutsuz olsun istiyorum.

Back
X