Yardımmm

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar slm,
11 gün önce aşılamam yapıldı cuma günü iki hafta oluo kan vercm bu arada hasta olmamada bir hfta falan var. Aşılamanın yapıldıgı günden beri adet sancısı gibi ağrılarım var ama bugun daha fazla. Crinone jel kullanıyorum az önce yaptım ilacı biliosunuzdur çubuk şeklinde, çıkardıktan sonra ucunda kan vardı sonrasnda peçeteyle sildim bşy yoktu. Ben şimdi kafaya taktım bu kan neyin nesi hastamı olcam ama daha bir hafta var byle erken olabilirmi ilaçtan dolayı, yada başka bşy olabilirmi düşük falan hiç bilmiyorum nasıl oluoki ben dr a gdymmi sizce cumayı bekleyimmi

Kızlar slm,
11 gün önce aşılamam yapıldı cuma günü iki hafta oluo kan vercm bu arada hasta olmamada bir hfta falan var. Aşılamanın yapıldıgı günden beri adet sancısı gibi ağrılarım var ama bugun daha fazla. Crinone jel kullanıyorum az önce yaptım ilacı biliosunuzdur çubuk şeklinde, çıkardıktan sonra ucunda kan vardı sonrasnda peçeteyle sildim bşy yoktu. Ben şimdi kafaya taktım bu kan neyin nesi hastamı olcam ama daha bir hafta var byle erken olabilirmi ilaçtan dolayı, yada başka bşy olabilirmi düşük falan hiç bilmiyorum nasıl oluoki ben dr a gdymmi sizce cumayı bekleyimmi
Canım sen elbette dr un ile görüş. Ben aşılama değil tüp bebek tedavisi görüyorum , bana olmadı ama forumda okuduğum kadarıyla bu jel bazen kahverengimsi akıntı gibi gelebiliyormus. Bnm kafamda soru işareti vardı aynı jeli bende kullanıyorum, çok içeri itersek bebeğe zarar verir mi diye, verme şansı hiç yokmus. Bebek rahim duvarının diğer tarafında oluyormus. Sen yine de dr a danış en doğru bilgiyi o verecektir

Kızlar slm,
Acaba çubuk kısmını iterken tahriş mi oldu? Benim de bazen çok acıyor işlemi yaparken. Jeli iterken acın olan bi nokta var mı dikkat et bakalım. 1 hafta varsa ondan kanama olmaz gibi. Ya da inş yerleşme kanaması filan bulaşmıştır. En garantisi doktora sormak:) inşallah hayırlısı ile alırsın kucağına miniği :)

Acaba çubuk kısmını iterken tahriş mi oldu? Benim de bazen çok acıyor işlemi yaparken. Jeli iterken acın olan bi nokta var mı dikkat et bakalım. 1 hafta varsa ondan kanama olmaz gibi. Ya da inş yerleşme kanaması filan bulaşmıştır. En garantisi doktora sormak:) inşallah hayırlısı ile alırsın kucağına miniği :)
Dimi daha bir hafta var bu kadar erken olmaz heralde ilacın böyle bi etkisi varmıki? Umarım dediğin gibidir canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Dimi daha bir hafta var bu kadar erken olmaz heralde ilacın böyle bi etkisi varmıki? Umarım dediğin gibidir canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çubuğun sertliğinden belki diye düşündüm ama ben Şunu yapıyorum jel çubuğunun ucunu kırınca çıkan ilacı jel çubuğunun etrafına sürüyorum.Öyle daha acısız oluyor

Çubuğun sertliğinden belki diye düşündüm ama ben Şunu yapıyorum jel çubuğunun ucunu kırınca çıkan ilacı jel çubuğunun etrafına sürüyorum.Öyle daha acısız oluyor
İyi fikirmiş bende öyle deneyim, üç günüm kaldı kanama olursa giderim artık, şu an gelen giden yok bekleylm bakalım inş korktgm olmaz ya

kızlar benim bu iğnelerle başım dertte ya. orgalutran a başladım bugün gonal f ile birlikte. ya ben şimdi panikliyorum tabi yok iğnenin içinde hava var şudur budur diye. iğneyi de açar açmaz bir iki damla kendiliğinden çıkıyor. bu sefer panikliyorum almam gerekenden az mı aldım diye. doktora gittiğimde ilk kontrole adam yumurta boyutların iyi ama östrojen istediğimiz kadar yüksek değil demişti. bu sefer acaba düzgün vuramıyorumda ondan mı oluyor dedim. ne saçma ya. herkes aynı şeyleri yaşıyor mu ya? gonal f e alıştım da orgalutran daha ilk diye mi böyle acaba?

Back
X