Yardımmmm..Avrupa Yakası'nda Kadın Doğum doktoru arıyorum:((

Ben eylül 2012 de doğum yaptım haznedar kolan hastanesinde Doktorum dr. Murat Öztürk. İlk önceler erkek doktora gidemem diye düşünmüştüm ama herkesten duyumlarımla gittim ve bir daha değiştirmedim süper bir doktor acayip ilgili alakalı çok doktor değiştirmiştim ama iyiki bulmuşum diyorum bu doktoru hem hamileliğimde hem doğumdan sonra çok ilgiliydi düşük riskim vardı ama herşeyi yoluna soktu doktorum çok şükür gözüm kapalı tavsiye ederim... Yalnız önceden randevuyla gidilmiyor hastaneye gidiyorsunuz direk biraz bekliyorsunuz oldukça kalabalık bir doktor sahatlerce beklediğim zamanlar oldu ama hep değdi beklediğime. ücreti de ssk ya 15 tl muayene ücreti, sezeryan ssk lıya 400 tl 2 gün yatış dahil. Normal doğum 290 dı sanırım bilginize...

Son düzenleme:

Çook teşekkürler..

bende Avrupa yakasındayım baya doktor araştırdım herhalde hande akbaş medipol bağcılara gideceğim :)
bugün karar verdim ben de su an 13 + 2 yim senle aynıyız sanırım Amerika da eğitim almış medipolün kendi sayfasınan ve buradaki forumlardan arştırdım iletişim halinde olalım sen cinsiyetini öğrendin mi mesela millet öğrenmiş hayret ediyorum daha 12. haftada

Biraz geç gördüm cevabı ama sanırım hissetim:) Çünkü bilmeden geçen hafta bende aynı doktora gittim gerçekten bende çok memnun kaldım gayet güleryüzlü ve açıklayıcıydı artık onda devam edeceğim:)
Doğumuda türkiye hastanesinde düşünmeye başladım ama tabi biraz daha araştırmam gerekiyor

Burda hep söyledim yine söyleyeyim "Bahçelievler Vital Hospital Didem Güneş Aktaş" çok şeker biri,hamilelik takibim ve doğumum orda sorunsuzca gerçekleşti çok şükür çok iyi ve ilgili bir dr tavsiye ederim mutlaka gidin..

20. haftamdayım Özel okmeydanı hastanesine gidiyorum Osman Batur doktordan inanılmaz memnunum gidipte memnun olmayan var mı bilmiyorum bi ara yoğunluğundan dolayı başka doktora mı gitsem diye düşündüm ama vazgeçtim.

Muayene ücreti 28 TL

Gopta olduğunu görünce yazmadan geçmeyim dedim

bilge yeni adı ile denizyıldızına gittim 4 lü test için hayatımın hatasını yaptım sonuçlarım yalnış çıktı ve bebeğimde problem olduğunu söylediler en son gideceğin yer olsun

bende aynı durumdayım. doktorumdan memnun kalmadım ilk hamileliğim, 8 haftalık oldum. ilk muayenemde hiçbirşey anlatmadı bana 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. heycandan zaten aklıma da hiçbir soru gelmemişti. aynı şekilde umutlandırmamak adına dış gebelikmi değilmi önce ona bakarız zaten kesen oluşmaya başlamış daha çok yeni dedi. sonrasında bende senin gibi kendimi hamile hissedememiştim. 2. şansı vermek adına tekrar 10 gün sonra gittim tavır aynıydı ne yapmam ne yemem nelerin sakıncalı olduğuına dair bilgi bekledim ama anlatmadı ben sormadan da hiçbir şey söylemedi. kağıda kan testinde istediklerini yazdı bu testleri yaptırıp 1 ay sonra gel dedi. ben de çıkarken bir daha geliceğimi hiç sanmıyorum diyerek çıktım. şuan doktor arayışı içindeyim. bu hastanede oysa çok iyi doktorlar var ama sanırım bana denk geldi böylesi yada bende bir sorun var çözemedim

benim iki ablam da türkiye hastahanesinde yaptı doğumu ikisi de çok memnun kaldı hatta komşumuz bile bu sebeple orda yaptı ben şuan şişli civarında oturmadığım için gitmedim ama doktorumdan memnun kalmadığım için bundan sonra oraya gitmeyi planlıyorum.

Canım ben o günden sonra tavsiye üzerine Türkiye Hastanesi-Figen Ezen İşler'e gittim ve çok memnun kaldım. Senin de aklında bulunsun, gerçekten ilgili bir doktor.

Canım ben o günden sonra tavsiye üzerine Türkiye Hastanesi-Figen Ezen İşler'e gittim ve çok memnun kaldım. Senin de aklında bulunsun, gerçekten ilgili bir doktor.

süper çok sevindim. bana biraz uzak kalacak ama dediğim gibi 2 ablam da bu hastahanede doğum yaptıkları için ve bu süreçte çok memnun kaldıkları için oraya gitmeyi planlıyorum. aslında burda okuyana kadar aklıma gelmemişti dediğim gibi uzak kalacak bana ama zaten tüm haftasonum o civarda geçiyor eğer cumartesileri de çalışıyorsa tadından yinmez:) hemen araştırayım. iyi ki hatırlattınız:)

Ayda bir gün kontrole gidiyoruz zaten, yolu çekersin ama en azından memnun ayrılırsın :) Cumartesileri de öğleye kadar çalışıyor bu arada :)

Arkadaşlar Türkiye Hastanesi Fİgen hanıma bende gitmek istiyorum doğum fiyatlarını araştırdım gayet uygun yanlız bazı testler var 3lü tarama testi,şeker yüklemesi gibi onları sordum diğer hastanelere göre çook çook pahalı duyduğuma göre de o testleri başka hastanede yapılmasına izin verilmiyormuş doğru mu aceba. Bilgi verirmisiniz

Canim ben uclu test yaptirmadim seker yuklemesi de muhtemelen orda yaptiramicam cunku Ankaradayim bu ay. Ama illa orda yaptircaz gibi bir zorunlulugun oldugunu da sanmiyorum.

Teşekkür ederim cevabın için canım. Salı günü gittim figen hanıma yorumlardan yazdığından daha fazlasını gördüm mükemmel bir doktor o kadar şaşırdım ki bu kadarını beklemiyordum çok çok iyi biri ve seni çok iyi anlıyor. Daha önce gittiğim doktorlarda başıma gelenleri anlattım hiç meslektaşını kötülemedi yorum yapmadı sadece güldü ayrıca yaptırdığım testleri götürdüm hepsini tek tek inceledi ulturason resimlerine bile tek tek baktı. Benden şimdi Rekli dubler istedi şimdi onu yaptırıcam 2 adres verdi ister buralarda yaptır istersen başka bir yere git sen bilirsin dedi. İyi ki burdaki yorumları dinleyip figen hanıma gitmişim. Herkese tavsiye ederim hastanede figen hanımda mükemmel.

gelmişim son haftalara şurda birde baktım vakıf gureba özel oldu.doğumu orada yapacaktım vazgeçtim özel olduktan sonra yakına giderim diye..varmı bahçelievler civarı doğum konusunda iyi hastane arkadaşlar

geçen haftasonu gittim sonunda, inanılmaz tatlı bir kadın çok memun kaldım. birde hiç kilo almamam gereken aylarda kilo aldığım için bi güzel fırçaladı beni, kilo takıntısı varmış:) en falza 13 kilo alacaksın dedi peki dedim:) 12. haftamdayım cinsiyeti görmek için çok uğraştı ama ben şimdi öğrenmek istemiyorum ki dedim yok ben söylerim dedi:) sanırım bu konuda da takıntısı var:) 2li test yaptırdım önümüzdeki hafta sonuçları alacağım. çok çok memnun kaldım bir önceki facia doktor tecrübemden sonra ilaç gibi geldi..gerçekten tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…