- Konu Sahibi minnakkkedi
-
Merhaba kızlar, 6 haftalık hamileyim. Daha önce Medipol'de Banu Hanıma gittim ancak hem randevu saatinin üzerine çok beklediğim için hem de kafamdaki soruları cevaplandırmadığı için memnun kalmadım. Sabahtan beri forumu okuyorum ama bulamadım.
Yeni hamilelerden öğrenebilir miyim siz nereye gidiyorsunuz?
Memnun musunuz?
Fiyatları nasıl?
Ben eylül 2012 de doğum yaptım haznedar kolan hastanesinde Doktorum dr. Murat Öztürk. İlk önceler erkek doktora gidemem diye düşünmüştüm ama herkesten duyumlarımla gittim ve bir daha değiştirmedim süper bir doktor acayip ilgili alakalı çok doktor değiştirmiştim ama iyiki bulmuşum diyorum bu doktoru hem hamileliğimde hem doğumdan sonra çok ilgiliydi düşük riskim vardı ama herşeyi yoluna soktu doktorum çok şükür gözüm kapalı tavsiye ederim... Yalnız önceden randevuyla gidilmiyor hastaneye gidiyorsunuz direk biraz bekliyorsunuz oldukça kalabalık bir doktor sahatlerce beklediğim zamanlar oldu ama hep değdi beklediğime. ücreti de ssk ya 15 tl muayene ücreti, sezeryan ssk lıya 400 tl 2 gün yatış dahil. Normal doğum 290 dı sanırım bilginize...
Kızlar birşey danışmak istiyorum size 13 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim doktorum aslında iyi ama sanki çok fazla bilgi vermiyormuş gibi geliyor mesela sizin gittiğiniz doktorlar her gittiğinizde bebeğin boyu kilosu ne biliyim nekadarlık olduğu ile ilgili bilgi veriyormu benim doktorum sorsam söler ama ben sormadan hiç açıklama yapmıyor bebeğimin tahmini doğum tarihini bile bugüne kadar söylemedi çok soru soruncada sanki aman nekadar meraklısın der gibi bir havaya bürünüyor.Acaba sıkıntı bendemi doktordamı karar veremedim doktoru değiştirmek istiyorum şişli bölgesine yakın doktorda bulamıyorum bitürlü
Türkiye Hastanesi (okmeydanı) Dr. Figen Ezen İşler, daha bir defa gittim ama çok güzel karşıladı, çok samimi, güler yüzlü, ben sormadan herşeyi anlattı, öyle ki soracak hiç bişey bulamadım, :)) yarın tekrar kontrolüm var, istersen yarın ki görüşlerimi de yazabilirim
Kesinlikle sana katılıyorum, benim doktorum bırak bebekle ilgili bilgi vermeyi, ağrılarımın kaynağı nedir, neden kanamam olur onun bile cevabını alamadım. Üstelik sırf beni umutlandırmamak için olumsuz konuştu, hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden( O yüzden değiştirmek istiyorum, ama yardım edecek kimse gelmedi henüz, cumartesi kalp atışları için randevu al demişti öbür doktor ama ben oraya gitmek istemiyorum (
Biraz geç gördüm cevabı ama sanırım hissetim:) Çünkü bilmeden geçen hafta bende aynı doktora gittim gerçekten bende çok memnun kaldım gayet güleryüzlü ve açıklayıcıydı artık onda devam edeceğim:)
Doğumuda türkiye hastanesinde düşünmeye başladım ama tabi biraz daha araştırmam gerekiyor
bende aynı durumdayım. doktorumdan memnun kalmadım ilk hamileliğim, 8 haftalık oldum. ilk muayenemde hiçbirşey anlatmadı bana 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. heycandan zaten aklıma da hiçbir soru gelmemişti. aynı şekilde umutlandırmamak adına dış gebelikmi değilmi önce ona bakarız zaten kesen oluşmaya başlamış daha çok yeni dedi. sonrasında bende senin gibi kendimi hamile hissedememiştim. 2. şansı vermek adına tekrar 10 gün sonra gittim tavır aynıydı ne yapmam ne yemem nelerin sakıncalı olduğuına dair bilgi bekledim ama anlatmadı ben sormadan da hiçbir şey söylemedi. kağıda kan testinde istediklerini yazdı bu testleri yaptırıp 1 ay sonra gel dedi. ben de çıkarken bir daha geliceğimi hiç sanmıyorum diyerek çıktım. şuan doktor arayışı içindeyim. bu hastanede oysa çok iyi doktorlar var ama sanırım bana denk geldi böylesi yada bende bir sorun var çözemedim
Canım ben o günden sonra tavsiye üzerine Türkiye Hastanesi-Figen Ezen İşler'e gittim ve çok memnun kaldım. Senin de aklında bulunsun, gerçekten ilgili bir doktor.
süper çok sevindim. bana biraz uzak kalacak ama dediğim gibi 2 ablam da bu hastahanede doğum yaptıkları için ve bu süreçte çok memnun kaldıkları için oraya gitmeyi planlıyorum. aslında burda okuyana kadar aklıma gelmemişti dediğim gibi uzak kalacak bana ama zaten tüm haftasonum o civarda geçiyor eğer cumartesileri de çalışıyorsa tadından yinmez:) hemen araştırayım. iyi ki hatırlattınız:)
Arkadaşlar Türkiye Hastanesi Fİgen hanıma bende gitmek istiyorum doğum fiyatlarını araştırdım gayet uygun yanlız bazı testler var 3lü tarama testi,şeker yüklemesi gibi onları sordum diğer hastanelere göre çook çook pahalı duyduğuma göre de o testleri başka hastanede yapılmasına izin verilmiyormuş doğru mu aceba. Bilgi verirmisiniz
Canım ben o günden sonra tavsiye üzerine Türkiye Hastanesi-Figen Ezen İşler'e gittim ve çok memnun kaldım. Senin de aklında bulunsun, gerçekten ilgili bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?