Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yardimmmm. Naturel sac bakim yagi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
101
15
38
Denizli
Kizlarrr yardimmmm.

Saclarim bu bir aydir asiri derecede kurudu ve boyle uclari tiftik gibi oldu. Ayrica cok soluk ve yipranmis gorunuyoo.
Ben de bugün baktim bimde bunu gördüm. Icinde bir cok dogal yag oldugunu yaziyor badem,cam vs vs.
Bunlarin saca iyi geldigini duymustum bir alip deneyeyim dedim.
Bu urunu kullanan var mi? Eger kotu bir etki yarattiysa hic baslamayayim.

Eklentiler

• SAM_1088.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 4.949
Dene bence herkesin saç yapısı ayrı belki sen memnun kalırsın, olabilecek en kötü şey saçlarını ağırlaştırması olur iyi durulayamazsan, o da 2. yıkamada gider.

Kesinlikle tavsiye ediyorum. surekli kullandigim ve inanilmaz faydasini gordugum bir karisim.
Yanliz hazir karisimlardan alma, kendin tek tek alip karistir.
Badem yagi, susam yagi, terebentin(cam esansi), ve istersen biraz zeytinyagi.
Hepsini karistir, yanlizca terentini 4-5 damla koy. ve haftada bir saclarina surup 45dk beklet, sonra yika.
Farki goreceksin.

karistirilmis satilan dogal yaglardan alma.
tek tek alip kendin karistir.
badem yagi, susam yagi, terebentin (cam esansi)
badem yagi ve susam yagini karistir, 3-4 damla cam esansi ekle. haftada bir sacina uygula, 45 dk bekle ve yika.
kisa zamandaki degisime cok sasiracaksin.

Oyle cok karisim yaglara hiic gerek yok kizlar.cok gur ve parlak saclara sahibim.ve yillardir kullandigim iki sey var.bir gliss urunleri..iki saf zeytinyagi..mukemmellestirmede ustune tanimam..

Ben de dün aldım ve bugün kullanmaya başladım saçıma uyguladım yarım saat bekleyeceğim inşallah faydasını görürüm siz kullandıktan sonra ne gibi faydası oldu acaba?

Bende geçende aldım aynısını a101 den bide kayısı,ve havuç yağı aldım onlarıda saçıma sürüyorum,saçımı yıkadıktan sonra parladını fark ettim daha 2 ci kullanışım ama besledine inanıyorum düzenli kullanmak lazım ve haftada 2,3 kere ve 1,2 saat enaz bklemek artı bone kullanmak faydalı ben öyle kullanıyorum kuru saça sürmek iyimiş bide deneyin bence gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…