Doğuma Hazırlık YARDIMMMM yoksa çıldırcam...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
123
Tekirdağ
kızlar eşime ne isim söylediysem beğendiremedim kendininde istediği birşey yok henüz ve doğuma en fazla 10 gün var.benim derdim kızımın isminin MASAL olmasını istiyorum hemde çok çok istiyorum ama herkes bir tuhaf karşılıyor başta.eşim ilk kızımızın adını koymuştu.kısacası bana moral felan vermeyin ne olur gerçek fikrinizi söyleyin masal kötü bir isim mi??Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bence çok güzel bir isim canım benimde favorilerim arasındaydı bu isim ama daha sonra eşimle başka bir isme karar verdik.erkeklerin de şu beğenmeme ve herşeye yorum yapma huyunu anlayamıyorum.o kadar karnımızda taşıyan sıkıntısını çeken biziz.benim eşimde bulduğum pek çok isme olumsuz yorumlar yaptı istemedi.ama sonunda dediğim oldu ve prensesimin ismini istediğim isimlerden birisini koymaya karar verdik.hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzucuk:nazar:

masal bence çok güzel bir isim benimde çok hoşuma gidiyor eğer istediği başka bir isim varsa 2.isim olarak koyabilirsin

bence Masal harika bi isim
ve benim en büyük arzum ilerde bi kızım olursa Masal ismini koymak :asigim:
hem anlamı da çok çok güzel niye kötü bi isim olsun ki

sizin içinize siniyorsa koyun bence
hem ilk kızın adını eşiniz koymuş bunu da siz koyun gönlünüze göre
Masalım diye seversiniz fena mı :asigim:

ben çok begenmiyorum masal ismini..2 isim koysanız bir siz bir eşiniz sorun çözülür..

bence güzel isim ama içinize sinmiyorsa yanına bi isim daha ekleyin.eşinizinde gönlü kırılmamış olur.hayırlı olsun :nazar:

Benim kullanıcı adım bayanssulusmile

Severim "masal" ismini. Kullanıcı adı olarak seçmem de bunun göstergesidir zaten.

Kimseyi düşünmeyin siz. Canınız Masal mı istedi koyun gitsin. Çok güzel bir isim bence.

Sağlıkla gelsin bebeğiniz..

canım bencede çok güzel bi isim MASAL ben kız olsaydı kesin masal koyucaktım ama erkek bizimki ilerde ikinciyi düşünürsem ve kız olursa içimde kalmasın masal koyucam seninde içinde kalmasın pişman olma sonra

bence de gayet güzel bir isim ve tuhaf falan değil. sonuçta söylenişi de anlamı da gayet net üstelik bu son zamanlarda tercih edilen isimlerden biri.

bende isim olarak beğenmiyorum.. masal.. yani gerçek dışı, olması mümküm olmayan birşey gibi .. onca anlamlı isim varken biraz hayal mahsülü kalıyor..

Bence gayet hos bir isim ..
ayrica son zamanlar pek cok kiz bebeklerine terci edilen bir isim ..
ilk baslarda benimde seceneklerim arasindaydi MASAL ismi ama herkezde duya duya
bi bikkinlik geldi bana ..

ama o isim icine siniyorsa vede kizini o sekilde simdiden sesleniyorsan bence
kesinlikle MASAL olsun ismi .. cünkü bir kere sen benimsemmissin o ismi kizina ..
bence baska bi isim aramaya gerek yok ..

saglicakla dogsun bebisin :nazar:

Bende masal ismini severimm
3ncü kızızm olsaydı eğer adınıı öykü yada masal istiyordumm ama oğlan olacak diğer kızlarım özge ve ayça
ilk kızımda yaren diye direttim ama koymadı eşimm gerçekten erkekklerr her isme bir kulp takıyorlar benimkide aynıı

bence masal ismi çok güzel. bi tuhaflık göremiyorum isimde :) zaten erkeklerin en beğendiği isimler hep klasik isimler oluyor genelde. değişik ismleri pek sevmiyorlar :D

Back
X