yardımmmm

cicekciler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
104
2
68
İstanbul
herkese merhaba; kızlar sizlere bisey sormak istiyorum görumcem tek yumurta ıkız bebeklerıne hamıleydı 8 ayına girmeden yanı gecen hafta bebeklerden bırının kalbı yavasladıgı ıcın doguma aldılar cocukların ıkısıde suan yoğun bakımda ama sorun bebeklerde deıl annede maalesef... ilk önce dogumdan cıkınca bebeklerıne uzuldugu ıcın şekeri 300 e kadar fırladı daha sonra bı anda nefes alma sorunu basladı resmen tıkandı mosmor oldu ve nefes alamadı neyse yogun bakıma aldılar 4 gundur yogun bakımda yatıyo şimdide doktorlar görumcemin kanında pıhtılaşma oldugunu ciğerlerinde problem oldugunu soyledıler daha dün sadece enfeksıyon kapmıs demıslerdı doktorlarda adam akıllı hıc bısey soylemıyolar acaba daha once böyle bı sorunla karsılasan oldumu yada bilginiz varmı acaba bu durum nedır nezaman ıyılesır yada bu ciddi bi sorunmu cevaplarsanız cok sevınırım simdiden tesekkurler...

Canim hicbir bilgim yok yaziyi okuyunca uzuldum.gecmis olsun.su mubarek gunun hurmetine rabbim evlatlarinada onada sifa vrrsin tez zamanda.hastane cok onemli guvenilir bi hastane olduguna lutfen emin olun.o cikti bu cikti deyip neden net olamuyorlar.bu benim icin dusundurucu bir neden.allah yardimciniz olsun.

saol canım ama bızde anlamıyoruz sureklı bısey cıkarıyolar bu gece son defa o hastanede kalıcak zaten yarın hemen daha buyuk ıyı bı hastaneye sevk edılecek bu haznedardakı meltem hastanesı gercektende beş para etmıyor varsa yoksa aşağı inip su ılacların ucretı odeyın dıyolar baskada bısey yok.. ınsallah bır an once ıyılesırler 2 haftadır hastanelrdeyız kayınvalıdem falan hep perısan oldular

O hastaneler hep para tuzagi nekadar test nekadar ilac okadar para.bianonce cikartin bi arastirma hastanesine sevk edin.o hastaneyide sikayet edin.

bugun son işte canım bir an once cıkarıcaklar muhtemelen bi araştırma hastanesine götururuz en azından acil durumda cok ıyı bakıyolar..

Kesinlikle canim ben devlet hastanelerine gitmem ama buyuk bi rahatsizligim allah korusun olursa devlet hastanesinden sasmam.istanbuldasiniz sanirim.haseki o konuda guvenilir.cigerle ilgili zeytinburnu.dogum bakirkoy. Devlet hastaneleri onceden kotuydu simdi eskiye gore gayet iyi.ama o hastaneyi mutlaka sikayet edin baska canlar yanmasin.

canım genelikle ameliyatlardan sonra komplikasyonlar gelişebilir bunlardan biri de aniden vücudun her hangi bi yerine pıhtı atmasıdır. tam olarak problem bu ise genellikle pıhtı çözücü iğneler verilir. ama daha iyi bir hastaneye sevk etmeniz ve doğru teşhisin konulması önemli. İnşallah herşey düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…