Yardimmmm

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Selam arkadaslar midem cok yanıyor.. Cok rahatsiz oluyorum hele su an perisanim napsam

Muz yada elma ye canım özellikle elmayı tavsiye ediyorum ben öyle gecirirdim mide yanmasini

Yiyorum onlari etki etmiyor yaa icimde asit hissediyorum resmen sağol canim yorumun icin
Ne demek canım yaa çok zordur bilirim ben doğurana kadar çektim valla yanmayı Allahtan hergün olmuyodu mesela süt içince çok yaniodu benim sende iciosan bi ara ver bi yudum süt iyi gelir yanmaya ama fazlası da yakiyo doktor sana ilaç vermedimi rennie fln

eğer elma geçirmiyorsa kuru ekmek ye bir bardağa az şekerli su yap iç işallah geçer canım

Evet cok zor valla duramiyorum.. Sade Soda içtim iyi gelmezse süt deneyim .. Su iciyorum yanma gecsin diye ama yokkkk :)

Yemek borunda da yanma varsa eğer soguk sütü yudum yudum iç. Bir zaman fayda ediyor.

Sen baya ilerlemissin canim masallahh masallah .. Senin de 22 haftada falan var miydi boyle bi sorunun
Benim hep vardı halan var birde derler kız bebek saçlı ondan miden yanıyor benim kızım kel saçı yok ama mide yanmam geçmedi birde ben hap kullanmadım doğal yollarla halletmeye çalıştım elma az şekerli su yada kuru ekmek sende öyle yap zor geçer ama işallah geçer

Seninkide mi kizzz Allah bagislasin :) benimde kizim olacak insallah .. Insallah gecer deneyecemm herseyi Allah razi olsun

Soda daha çok yakmazmi yani sonuçta asitli bişe bence soda içme mandalina portakal çok tüketme asitli şeylerden uzak dur ve rennie yoksa bence aldır hamilelikte kullanılıyor canım bana wermisti doktorum

Hepsini denedim ilac haric fayda etmedi bana .. Sabah uyaninca iyim aksamlari oluyo oda yemekten galiba .. Hayirlisi ile gecirseydik su dönemleri

Konu sahibi arkadasm.ayva tescilli ikizlere gebe cok mide agrisi yasayan bir arkadasima cok iyi geldi bol bol yedi tavsiye ederim.ayvayi ye derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…