Yardimmmm

Gece yatarken başını yüksekte tut mümkünse iki yastik kullan canim yatış posizyonunda mide yanması daha çok olur. Baharatlı ve ağır yağlı yiyeceklerden kaçın yatmadan önce en az 3 saat bisey yeme. Geçmiş olsun

Hepiniz den Allah razi olsun.. Doktorum ilac yazdi bugün inşallah fayda eder

Selam arkadaslar midem cok yanıyor.. Cok rahatsiz oluyorum hele su an perisanim napsam
Gaviscon içebilirsin. Gaviscon hamileller için üretilmiş ve bağırsaklarda sindirilmeden vücuttan atılıyormuş bu sebepten bebeğe gitmiyormuş. Gönül rahatlığıyla içebilirsin. Doktorum istersen şişeyi bitir hiçbişey olmaz demişti.

Ben sut icerek geciriyorum bu aralar bende de cok oluyor mide yanmasi. Bogazima kadar yaniyor.

Cok kotu oluyo demi ne yesem bastirsam derdine dusuyorum ilac verdi iyi geldi bana canim

Hem de ne kotu.
Benim de evde Gaviscon surup var 1 defa kullandim iyi geldi ama midemi kaldiriyor benim. Tadi cok kotu geliyor. O yuzden sute devam :)

Hem de ne kotu.
Benim de evde Gaviscon surup var 1 defa kullandim iyi geldi ama midemi kaldiriyor benim. Tadi cok kotu geliyor. O yuzden sute devam :)
Sut zaten iciyorum normalde bu ama bu yanma hergun olmuyo demekki yediklerimiz etkiliyo :)

GAVİSKON ŞURUP YADA RENNİE DENEYEBİLİRSİN
Ben de mide yanması başladı fakat erken başladı heralde. Az önce doktorum rennie yaZdı günde 3 defa, bebeğe zararı olmuyor dimi çok çekindim açıkçası az önce yemek yedim biraz içtim şuruptan ama insan korkuyor

Evet cok zor valla duramiyorum.. Sade Soda içtim iyi gelmezse süt deneyim .. Su iciyorum yanma gecsin diye ama yokkkk :)
Niye zorluyorsun ki kendini gaviscon iç. Her hamilenin çantasında vardır. Açar bir yudum tepesine diker ve işine devam eder. Racon böyle :) başka bir şey geçirmez uğraşma.

yoo bende kullanıyorum bir zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…