bende yanma olunca süt içiyorum işe yarıyor :)Selam arkadaslar midem cok yanıyor.. Cok rahatsiz oluyorum hele su an perisanim napsam
Gaviscon şurup içebilirsiniz doktor bana günde 4 olcek demistiSelam arkadaslar midem cok yanıyor.. Cok rahatsiz oluyorum hele su an perisanim napsam
Gaviscon içebilirsin. Gaviscon hamileller için üretilmiş ve bağırsaklarda sindirilmeden vücuttan atılıyormuş bu sebepten bebeğe gitmiyormuş. Gönül rahatlığıyla içebilirsin. Doktorum istersen şişeyi bitir hiçbişey olmaz demişti.Selam arkadaslar midem cok yanıyor.. Cok rahatsiz oluyorum hele su an perisanim napsam
Cok kotu oluyo demi ne yesem bastirsam derdine dusuyorum ilac verdi iyi geldi bana canimBen sut icerek geciriyorum bu aralar bende de cok oluyor mide yanmasi. Bogazima kadar yaniyor.
Cok kotu oluyo demi ne yesem bastirsam derdine dusuyorum ilac verdi iyi geldi bana canim
Sut zaten iciyorum normalde bu ama bu yanma hergun olmuyo demekki yediklerimiz etkiliyo :)Hem de ne kotu.
Benim de evde Gaviscon surup var 1 defa kullandim iyi geldi ama midemi kaldiriyor benim. Tadi cok kotu geliyor. O yuzden sute devam :)
Sut zaten iciyorum normalde bu ama bu yanma hergun olmuyo demekki yediklerimiz etkiliyo :)
Bende çok tüketiyorum ama onlarsiz duramam kiBen portakal suyu, mandalina, greyfurt falan fazla tuketiyorum. Onlar midede asit yapip yakiyor. Eger tuketiyorsaniz onlardan olabilir.
Bende çok tüketiyorum ama onlarsiz duramam ki(( canim cok istiyo portakal
Zeytin cekirdegiyle geçiriyorum ben dene ıstersen.suyla yut bir taneSelam arkadaslar midem cok yanıyor.. Cok rahatsiz oluyorum hele su an perisanim napsam
Ben de mide yanması başladı fakat erken başladı heralde. Az önce doktorum rennie yaZdı günde 3 defa, bebeğe zararı olmuyor dimi çok çekindim açıkçası az önce yemek yedim biraz içtim şuruptan ama insan korkuyorGAVİSKON ŞURUP YADA RENNİE DENEYEBİLİRSİN
Niye zorluyorsun ki kendini gaviscon iç. Her hamilenin çantasında vardır. Açar bir yudum tepesine diker ve işine devam eder. Racon böyle :) başka bir şey geçirmez uğraşma.Evet cok zor valla duramiyorum.. Sade Soda içtim iyi gelmezse süt deneyim .. Su iciyorum yanma gecsin diye ama yokkkk :)
Çekirdeğin bağırsakları delme riski olduğu bile söyleniyor doktorlar tarafından. Tavsiyeyi geçtim bence siz de yapmayın.Zeytin cekirdegiyle geçiriyorum ben dene ıstersen.suyla yut bir tane
yoo bende kullanıyorum bir zararı yokBen de mide yanması başladı fakat erken başladı heralde. Az önce doktorum rennie yaZdı günde 3 defa, bebeğe zararı olmuyor dimi çok çekindim açıkçası az önce yemek yedim biraz içtim şuruptan ama insan korkuyor
İçimi rahatlattınız , çoğunluk gaviskon yazmış ... korkmuştum bende farklı ilaç verilinceyoo bende kullanıyorum bir zararı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?