Aldım nöbetci eczaneden ama hic sevmiyorum bu markayı Certain vardı tek erken gebelik testi aldım sabah deniycemmmHamile olunca pik çıkıyor canım. Ama pik çıkmaması hamile değilsin demek değil. Gebelik testi yapman gerekiyor.
Merhaba denedinizmi sonuç ne çıktı bende de ovülasyon testi var denesemmiAldım nöbetci eczaneden ama hic sevmiyorum bu markayı Certain vardı tek erken gebelik testi aldım sabah deniycemmm
Evet bende bu şekilde öğrendimmGebelik testim yok diye gündüz 1 tane ve
23:20 de bir tane ovulasyon testi yaptım
günüm bugundü ama olmadım ovulasyon testleri boyle cıkıp hamile olduğunu ogrenen var mı ??
Eki Görüntüle 3662889 Eki Görüntüle 3662890
Mwrhaba gebe degildim şuan uzun süre geri cekilme ile korunduk yumirtlama döneminde filanda ama adete 11 gun kala goguslerim acımaya agrımaua basladı şisti şuan 6 gunum var bugun ovulasuon testi yaptım yarın sabah bi erken gebelik testi yapıcam hamile oldugumu sanmam ama geri cekilme ile hamile kalanlar oluyomusMerhaba denedinizmi sonuç ne çıktı bende de ovülasyon testi var denesemmi
Merhaba denedinizmi sonuç ne çıktı bende de ovülasyon testi var denesemmi
Şuan adetime 3 gün var gebelik testim yoktu ovulasyon yaptım 5 dk da boyle olduEvet bende bu şekilde öğrendimminşallah Rabbim gönlünüze göre versin burada bir çok şey okudum böyle öğrenen cok kişi var
Bende ovülasyon testiyle öğrenmiştim baya pik çıkmıştı bendeGebelik testim yok diye gündüz 1 tane ve
23:20 de bir tane ovulasyon testi yaptım
günüm bugundü ama olmadım ovulasyon testleri boyle cıkıp hamile olduğunu ogrenen var mı ??
Eki Görüntüle 3662889 Eki Görüntüle 3662890
Benimde şuan adetime 3 gun var yeni yaptım ovulasyon testi 5 dk da yukarda gorsel koydum oyle olduBende ovülasyon testiyle öğrenmiştim baya pik çıkmıştı bende
O biraz daha kırmızı gebelik testi yapmadınız mı?Benimde şuan adetime 3 gun var yeni yaptım ovulasyon testi 5 dk da yukarda gorsel koydum oyle oldu
O biraz daha kırmızı gebelik testi yapmadınız mı?
Evet gerçekten baya fark olmuş bence bugün bir test yapın içiniz rahat etsinEki Görüntüle 3695188
Gebelik testim yok diye ovulasyon yaptım üstteki ovulasyon testini 2 gun once yapmıstım alttakini yeni
Hicde imkan vermiyodum ya yumurtlama döneminde filan geri çekilmeyle korunmuştukEvet gerçekten baya fark olmuş bence bugün bir test yapın içiniz rahat etsin
Bence beklemeyin lh testleri yanıltıcı olabiliyor , boşalma yoksa olmasına imkan vermem ama beta hcg testiyle içiniz rahat eder ben adetime 6 gün kala baya pik görmüştüm.Hicde imkan vermiyodum ya yumurtlama döneminde filan geri çekilmeyle korunmuştuk2 gun daha beklim bari
Kan vereyim bari eger kaçak olduysa kazayla gebelik nası olunur ogrenmis olurumBence beklemeyin lh testleri yanıltıcı olabiliyor , boşalma yoksa olmasına imkan vermem ama beta hcg testiyle içiniz rahat eder ben adetime 6 gün kala baya pik görmüştüm.
Bence de en net sonucu bu şekilde alırsınız ben şuan yumurtlama sonrası 5. Günümdeyim bugün ovülasyon yaptm benimde baya kırmızı çıktı halbu ki bebek varsa daha yerleşme hcg salgılanması bile olmadı bazı testler çok hassas oluyor yanıltabiliyorKan vereyim bari eger kaçak olduysa kazayla gebelik nası olunur ogrenmis olurum
Bilmiyorum bakalım sonucu haber edersin sende canımBence de en net sonucu bu şekilde alırsınız ben şuan yumurtlama sonrası 5. Günümdeyim bugün ovülasyon yaptm benimde baya kırmızı çıktı halbu ki bebek varsa daha yerleşme hcg salgılanması bile olmadı bazı testler çok hassas oluyor yanıltabiliyor
Benim bundan da koyu çıktı adetimde baya geçmişti ama kan da çıkmadı negatif ti hâlâ adet olmadım orası ayrı ama yoktu yarın tekrar rest yapıcam bendeEki Görüntüle 3695188
Gebelik testim yok diye ovulasyon yaptım üstteki ovulasyon testini 2 gun once yapmıstım alttakini yeni
Regl oldum ben dünBenim bundan da koyu çıktı adetimde baya geçmişti ama kan da çıkmadı negatif ti hâlâ adet olmadım orası ayrı ama yoktu yarın tekrar rest yapıcam bende