yardımmmmm lütfen

nemesis06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
107
0
46
Ankara
arkadaşlar az önce test yaptım çift çizgi çıktı ama biri diğerinden daha açık renkte hamilemiyim sizce 6 aydır istiyorduk

Silik olsa bile çizgi varsa hamilesin test bozuk değilse canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al ins ve en kısa zamanda kanda da baktir

bu tür testler de sadece ilk 30 dadika esastır daha sonra çıkan sonuçlar yanlış ve yanıltıcıdır .. Eğer ilk 30 dakikada silikte olsa sonuç çıktıysa kesin gebesin canım hayırlı olsun ... bende şu an hamileyim ve bizde 8 ay bekledik olmadı bu sekiz ay içersinde bir gece testi yaptım ve bekleyemeyip yattım sabah pozitifti sevinmiştim ama çok b ekleyince bu sonuç zaten çıkıyormuş o yüzden uyarmak istedim şimdiden hayırlı olsun canım...

allah razı olsun arkadaşlar yorumlarınız için yarın kan testide yaptırcam ben idrarı damlattıktan sonra ilk çizgi hemen çıktı öbür çizgide hemen ardından belirdi inş hamileyimdir ve sağlıklı sıhatli olur rabbim isteyen herkezede nasip etsin

bence büyük bir ihtimalle hamilesinn cnmm iki çizgide koyu olmuyo zaten adetinde geçtiyse % 100 bende öle olmuştu çünkü İnşallah da hamilesindir

Bu değer hamile olduğunu gösteriyor. Hayırlı olsun Hayırlısıyla bebeğini kucağına da alacağın günler gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…