Yardımmmmm

Şu kafanızı biraz kullanın ya. Bir şeyler yaşamışsınız neden sanki suç işlemişsiniz gibi anlatıp sizi kabul etmesini bekliyorsunuz? Ne demek ben neler yaptım temiz isteyemem siz pis misiniz?
Gelecek kaygısı çekiyorum çünkü

Kendinle barışmayı dene,
Hatalar ders almak için degilmidir ?
Tekrar edersen işte o zaman hata olur.

güvenme ,yalan söylüyor , çabuk kanacaksın gibi izlenim veriyorsun zaten. Amacı belli . He sende istiyorsan bir şey diyemem ..

Başınızdan bir şeyler geçmiş, hala ders almamışsınız.
Birkaç haftadır tanıdığınız birine neden geçmişinizi anlattınız? Ya da neden hayatınıza giren birilerine açıklama gereği duyuyorsunuz? Geçmişinizi neden kendinizde bir kusur gibi görüyorsunuz? Velev ki 100 erkekle birlikte oldunuz seviştiniz. Ee kime ne bundan? Geçmişinizi sorgulamaya kalklanlara da hoşt ulan diyeceksiniz.
Edit: Bir de bu herifi internetten mi buldunuz yeni fark ettim. Pes konu sahibi

Bugünden bahsediyorum ?
Şimdi pişmansın o zaman degildin.
Evet artık yapmam zaten .. ama herşeyi yaptım şimdi pişmanım demek abes kaçıyor . Bir de bana ne diyor namaz kılıp gelicem dedim o anlattıklarından sonra namaz kılıyorsun şaşırdım sana aferin dedi

En sonunda kaçıp gideceğim buralardan o olacak ..

Saçma. Tek bakire olmayan kız sen misin ? Ne var ayrıca.
Bunların hepsi bir seçim. Bakiresindir çünkü tercihin budur, değilsindir tercihin budur.
Bence sen buralardan kaçıp gitme.
Otur "nerede yanlış yapıyorum ? " diye sor kendine.
İnternetten sevgili bulunmaz.
Herkese güvenilmez.
Herkese öyle hemen her şey anlatılmaz.
Kendini hakir görme.

Başlatmasın sevgisine, görmeden nerden sevmiş 1 haftada. Biraz da benimle takılır demiştir uyanık. Yahu siz madem bu kadar safsınız internet kullanmayın rica ederim. Tanışmayın kimseyle öyle net üzerinden.
Bende onu diyorum ya ikidebir aynı laf yapmacık oluyor çok .. kullanıp atma derdinde bu da

Başlatmasın sevgisine, görmeden nerden sevmiş 1 haftada. Biraz da benimle takılır demiştir uyanık. Yahu siz madem bu kadar safsınız internet kullanmayın rica ederim. Tanışmayın kimseyle öyle net üzerinden.
E napayım Peki başka

Bir de sordum neden kendi yaşadığın yerden bulmuyorsun kız diye de burda kim kimle yatıyor belli değil tüm ille yatıyorlar dedi akıla bak

Bir haftada ustelik de baska sehirlerde... birbirinizi ne cabuk tanidiniz da sevdiniz... sen de etegindeki taslari neden hemen ortaya doktun ki adami tanimadan. Insan 40 yillik kocasini taniyamayabiliyor. Bir hadtada ne cabuk vazgecemem oldunuz? Cok hizli ilerliyorsunuz. Belli ki ikiniz de bosluktaymiysiniz.

Bir de sordum neden kendi yaşadığın yerden bulmuyorsun kız diye de burda kim kimle yatıyor belli değil tüm ille yatıyorlar dedi akıla bak
Adam aslinda gercek yuzunu gostermis. Sen gorebilirsen tabi. Bu lafi cok sey anlatiyor.

Back
X