- 6 Eylül 2012
- 550
- 137
- 103
Herkesi kendim gibi sanıp anlatıyorum saflığıma doyamadım :)Görüşme ve bir daha kimseye de anlatma özelini tanımadan etmeden.Bu sana ders olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesi kendim gibi sanıp anlatıyorum saflığıma doyamadım :)Görüşme ve bir daha kimseye de anlatma özelini tanımadan etmeden.Bu sana ders olsun.
Güvenemiyorum zatenASLA GÜ
asla güvenme
Gelecek kaygısı çekiyorum çünküŞu kafanızı biraz kullanın ya. Bir şeyler yaşamışsınız neden sanki suç işlemişsiniz gibi anlatıp sizi kabul etmesini bekliyorsunuz? Ne demek ben neler yaptım temiz isteyemem siz pis misiniz?
Tekrar ettim zaten hepKendinle barışmayı dene,
Hatalar ders almak için degilmidir ?
Tekrar edersen işte o zaman hata olur.
Bugünden bahsediyorum ?Tekrar ettim zaten hep
Evet artık yapmam zaten .. ama herşeyi yaptım şimdi pişmanım demek abes kaçıyor . Bir de bana ne diyor namaz kılıp gelicem dedim o anlattıklarından sonra namaz kılıyorsun şaşırdım sana aferin dediBugünden bahsediyorum ?
Şimdi pişmansın o zaman degildin.
En sonunda kaçıp gideceğim buralardan o olacak ..
Bence konuşmayı kes o kişi senin için dogru insan degil.Evet artık yapmam zaten .. ama herşeyi yaptım şimdi pişmanım demek abes kaçıyor . Bir de bana ne diyor namaz kılıp gelicem dedim o anlattıklarından sonra namaz kılıyorsun şaşırdım sana aferin dedi
Bende onu diyorum ya ikidebir aynı laf yapmacık oluyor çok .. kullanıp atma derdinde bu daBaşlatmasın sevgisine, görmeden nerden sevmiş 1 haftada. Biraz da benimle takılır demiştir uyanık. Yahu siz madem bu kadar safsınız internet kullanmayın rica ederim. Tanışmayın kimseyle öyle net üzerinden.
E napayım Peki başkaBaşlatmasın sevgisine, görmeden nerden sevmiş 1 haftada. Biraz da benimle takılır demiştir uyanık. Yahu siz madem bu kadar safsınız internet kullanmayın rica ederim. Tanışmayın kimseyle öyle net üzerinden.
Gelecek kaygısı çekiyorum çünkü
Ahaha :))) Yazık ama banaBu kafayla üzgünüm ama çekmelisiniz de.
Adam aslinda gercek yuzunu gostermis. Sen gorebilirsen tabi. Bu lafi cok sey anlatiyor.Bir de sordum neden kendi yaşadığın yerden bulmuyorsun kız diye de burda kim kimle yatıyor belli değil tüm ille yatıyorlar dedi akıla bak
Orada zaten anladım ki ben gerçek yüzünüAdam aslinda gercek yuzunu gostermis. Sen gorebilirsen tabi. Bu lafi cok sey anlatiyor.