- 6 Eylül 2012
- 550
- 137
- 103
Çıksa da geçmişimden dolayı terkedecek :))))Boşver sen milleti
Karşına düzgün güvenilir biri çıksa neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıksa da geçmişimden dolayı terkedecek :))))Boşver sen milleti
Karşına düzgün güvenilir biri çıksa neyse
1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım![]()
Yaptınız da bu ayrıNiye aynı konuyu tekrar açtın??? Okadar diyorum yapmıştık
AnlıyorumSiz konu açınca öyle yaparsınız ben böyle yazmak istedim hanımefendiciğim..
Çıksa da geçmişimden dolayı terkedecek :))))
Kusurmuş gibi anlatmazsan terk etmez. Ya da hiç anlatma kime ne?Çıksa da geçmişimden dolayı terkedecek :))))
Beni olduğum gibi kabul edebilecek biri yok ki olsaydı çıkardıİşte seni sen olduğun için kabul edenle ol
demek istediğim bu
Bilmek hakkı değil mi öyle diyorsunuz daKusurmuş gibi anlatmazsan terk etmez. Ya da hiç anlatma kime ne?
Yine baska biriyle mi tanıştın sen :S bu konu apaynisi amaYaptınız da bu ayrı
Beni olduğum gibi kabul edebilecek biri yok ki olsaydı çıkardı
Aynısı evette görüşmek istiyor dedim nasıl güveneceğim dedimYine baska biriyle mi tanıştın sen :S bu konu apaynisi ama
21 ama bitik durumdayım sağlık falan kalmadı psikoloji bitikKaç yaşındasın?
21 ama bitik durumdayım sağlık falan kalmadı psikoloji bitik
Yoo hiç de hakkı değil. Sizin geçmişinizi sorgulamak kimsenin hakkı ve haddi değil. Hele internetten tanıştığınız ne olduğu belirsiz insanların hiç değil.Bilmek hakkı değil mi öyle diyorsunuz da
Yani kime ne ki . Yanımda kelebek bulunduracm artık valla yaklaşana çizik hahaha :))))))Yoo hiç de hakkı değil. Sizin geçmişinizi sorgulamak kimsenin hakkı ve haddi değil. Hele internetten tanıştığınız ne olduğu belirsiz insanların hiç değil.
Akışı nasıl olacak Peki içim hiç rahat değil bipolar mı ne onu yaşıyorumDaha çok küçüksün
akışına bırak
Akışı nasıl olacak Peki içim hiç rahat değil bipolar mı ne onu yaşıyorum
Okumuyorum bıraktım :/ açıktan devam ediyorumTedavi olsan
Uğraşı bulsan
Okuyor musun ?
Aynen öyle kime ne? Sanki erkekler sütten çıkmış ak kaşık onların yanında masum sayılırsın ciddiyimYani kime ne ki . Yanımda kelebek bulunduracm artık valla yaklaşana çizik hahaha :))))))