Yardımmmmm

Konu sahibi ,
Cinsellik kötü, pis birşey değildir ama miminle be nasıl yaşadığın önemlidir. Kullanılmaktan bahsetmişsin hep, eğer kullanıldığını hissediyorsan bu senin tizan dışında olan olaylardan dolayı mı? Eğer öyleyse hiçkimsenin tizan sıkımda sana birşey yaptırmasına izin verme.
Ama eğer senin de rızan varsa bu ‘kullanılmışlık’ düşünceni at artık, cşnselllk karşındakine sunduğum bir lütuf değildir, iki kişi birlikte yaparlar, rızan olan şeylerde beraber yaptığınız eylemde kendini kullanılmış hissetmen çok saçma. Bu hissi atamıyorsan içimden demek ki kafanda rahat değilsin, eğer kafan rahat değilse yapma kuzum yapma birşey.. eh yaptıysan da vicdanın rahatsız olmasın artık.
1 haftada tanıdığın kişiye özelini açma, kirli, temiz, pis, yatmak vs bunlar çok çirkin muhabbetler, sana bu konularla gelmeyecek birini bul lütfen, 1 haftada bunları konuştuğun kişinin aklı uçkurundadır canım..
Sen önce bir daha önce yaşadıklarını vicdanen hallet, o olmadan daha çok hata yaparsın.
Ya yapma, ya da yaptıysan da alnın ak bir şekilde yaptıklarının arkasında dur.
Arkasında duramıyorum işte bu var ya zaten sinir hastası oldum çıktım ..

Arkasında duramıyorum işte bu var ya zaten sinir hastası oldum çıktım ..
Pis birşey değil tabi ki de ama saçma sapan insanlarla yaşadım .. ve şimdi ne sağlığım kaldı ne mesleğim var ne psikolojim yerinde ... adım çıktı canım

Pis birşey değil tabi ki de ama saçma sapan insanlarla yaşadım .. ve şimdi ne sağlığım kaldı ne mesleğim var ne psikolojim yerinde ... adım çıktı canım
Geçmişi sen geride bırakmazsan hiçkimsenin birakmaz.
Yaşadıklarından ders al, demek ki kaldıramıyorsun sonrasını, bunu bilerek ileride yine pişman hissedeceğin şeyler yapma.
Geçmişi değiştiremezsin, ama geleceği değiştirebilirsin.
Adın çıkmışsa ne olmuş? Tek adı çıkan sen misin? Bizim insanımız balık hafizalıdır, sürekli hatırlatma, yeni tanıştıklarına bahsetme, sen de yüzleş geçmişinle, yaptıysam istedim yaptım kime ne de birdaha yapmayacağım de ve vicdanını rahatlat. Yazık gerçekten genç kızlarımızın durumuna, hayatın en doğal şeyi cinsellik, yemek içmek kadar doğal ama toplum baskısı ne hale getiriyor..
Bak canım sen bu ülkede değil başka bir ülkede doğsan 21 yaşında istediğini vicdan azabı çekmeden yaşardın, yani doğru her yerde aynı doğru, yanlış da her yerde aynı yanlış değil. Hayatın gerçeği şu ki bu ülkede doğdun, bu ülkenin doğru yanlışlarıyla yargılanıyorsun. Eğer bu değer yargılarını takmayacak kadar güçlü hissediyorsan istediğini yap, herkesi de karşına al.sana bunları ablan olarak söylüyorum, ben 8 sene erkek arkadaşımla aynı evde yaşadım ama bir kere bile hiçkimseye laf ettirmedim, gezdim tozdum ama laf etmeye Kalkanlara asla izin vermedim.ama bunu hiç hata olarak görmedim.
Ama yapamam diyorsan , toplumu karşıma alamam diyorsan da yapma birdaha ki kendini kötü hissetme. Geçmiş geçmişte kalmıştır kurcalama, kurcalatma, kimsenin de karışmasına izin verme.sen kendi doğrularını bil. Kullandırtma kendini, zaten kullanılmış hissediyorsan demek ki vicdanın iyi değil,yaşadıklarını kaldıramıyorsun. Madem öyle geçmişe sünger çek, yoluna hatalarından ders alarak devam et.

Son düzenleme:
Geçmişi sen geride bırakmazsan hiçkimsenin birakmaz.
Yaşadıklarından ders al, demek ki kaldıramıyorsun sonrasını, bunu bilerek ileride yine pişman hissedeceğin şeyler yapma.
Geçmişi değiştiremezsin, ama geleceği değiştirebilirsin.
Adın çıkmışsa ne olmuş? Tek adı çıkan sen misin? Bizim insanımız balık hafizalıdır, sürekli hatırlatma, yeni tanıştıklarına bahsetme, sen de yüzleş geçmişinle, yaptıysam istedim yaptım kime ne de birdaha yapmayacağım de ve vicdanını rahatlat. Yazık gerçekten genç kızlarımızın durumuna, hayatın en doğal şeyi cinsellik, yemek içmek kadar doğal ama toplum baskısı ne hale getiriyor..
Bak canım sen bu ülkede değil başka bir ülkede doğsan 21 yaşında istediğini vicdan azabı çekmeden yaşardın, yani doğru her yerde aynı doğru, yanlış da her yerde aynı yanlış değil. Hayatın gerçeği şu ki bu ülkede doğdun, bu ülkenin doğru yanlışlarıyla yargılanıyorsun. Eğer bu değer yargılarını takmayacak kadar güçlü hissediyorsan istediğini yap, herkesi de karşına al.sana bunları ablan olarak söylüyorum, ben 8 sene erkek arkadaşımla aynı evde yaşadım ama bir kere bile hiçkimseye laf ettirmedim, gezdim tozdum ama laf etmeye Kalkanlara asla izin vermedim.ama bunu hiç hata olarak görmedim.
Ama yapamam diyorsan , toplumu karşıma alamam diyorsan da yapma birdaha ki kendini kötü hissetme. Geçmiş geçmişte kalmıştır kurcalama, kurcalatma, kimsenin de karışmasına izin verme.sen kendi doğrularını bil. Kullandırtma kendini, zaten kullanılmış hissediyorsan demek ki vicdanın iyi değil,yaşadıklarını kaldıramıyorsun. Madem öyle geçmişe sünger çek, yoluna hatalarından ders alarak devam et.
Çok sağol Allah razı olsun canım günlerim hep ağlamakla geçiyor annem babama da üzülüyorum pislik bir kızları var öldüresim geliyor kendimi resmen . Gerizekalının tekiyim işte bi halta yaramıyorum gerçek sevgiyi aşkı bulamayacağım ve bulsam da geçmişim izin vermeyecek hiç bir zaman .. seven olmayacak beni hep 2-3 günlük takılacaklar bıktım şu hayattan kimse anlamıyor benı kımse

Çok sağol Allah razı olsun canım günlerim hep ağlamakla geçiyor annem babama da üzülüyorum pislik bir kızları var öldüresim geliyor kendimi resmen . Gerizekalının tekiyim işte bi halta yaramıyorum gerçek sevgiyi aşkı bulamayacağım ve bulsam da geçmişim izin vermeyecek hiç bir zaman .. seven olmayacak beni hep 2-3 günlük takılacaklar bıktım şu hayattan kimse anlamıyor benı kımse
Ya Allah aşkına senin değerin kaç kişiyle el ele tutuşup koklaşıp seviştiğinle mi ölçülüyor?
Niye pislik olasın????
Bak canım gerçekten sevdiğin güvendiğin kişilerle yaşa bu yaşadıklarını, nişanlın olsun ki emin ol yoksa daha da üzülürsün.
Gerçek aşk zaten geçmişini deşmez, sana sen olduğun için Kıymet verir. Annen baban için de onlara iyi davran, hayırlı bir kız evladı ol, böylelikle iyi hissedersin kendini.
Birdaha da kimseye hemen güvenme. Nişan olmadan kimseyle yakınlaşma.
Sana tavsiye, geçmişinden arınmak için iyilik yap. Geçmişinde hata olarak gördüğün şeylerin diyetini ödemek için etrafında yardıma ihtiyacı olan birime yardım et(maddi değil, mesela yaşlı babaannen varsa 3 ay boyunca yardım et ona, halini hatrını sor, pazar alışverişini yap, evini temizle.)
İnan kafanı dağıtırsın ve hatanı iyilikle ödersin, birdaha da hata yapmazsın..

Ya Allah aşkına senin değerin kaç kişiyle el ele tutuşup koklaşıp seviştiğinle mi ölçülüyor?
Niye pislik olasın????
Bak canım gerçekten sevdiğin güvendiğin kişilerle yaşa bu yaşadıklarını, nişanlın olsun ki emin ol yoksa daha da üzülürsün.
Gerçek aşk zaten geçmişini deşmez, sana sen olduğun için Kıymet verir. Annen baban için de onlara iyi davran, hayırlı bir kız evladı ol, böylelikle iyi hissedersin kendini.
Birdaha da kimseye hemen güvenme. Nişan olmadan kimseyle yakınlaşma.
Sana tavsiye, geçmişinden arınmak için iyilik yap. Geçmişinde hata olarak gördüğün şeylerin diyetini ödemek için etrafında yardıma ihtiyacı olan birime yardım et(maddi değil, mesela yaşlı babaannen varsa 3 ay boyunca yardım et ona, halini hatrını sor, pazar alışverişini yap, evini temizle.)
İnan kafanı dağıtırsın ve hatanı iyilikle ödersin, birdaha da hata yapmazsın..
Ah ne kadar da güzel konusuyorsun öyle sen allahım :) böyle iyi insanlar bana neden denk gelmiyor :( arkadasım bile yOk düşün babaannem sizlere ömür canım kimsem yok ne arkadaş ne dost .. sağlık gitti birşey yapacak gücüm de yok zaten Of of sessiz sakin biriyim bir de yakıştıramıyorum kendime bunları annem babam a zaten iyi davranıyorum ki kıyamam ben onlara :( haketmediler hiç bir şeyi hemde hiç .. onlar da Allah korusun giderse kimsesiz kalacağım

Ah ne kadar da güzel konusuyorsun öyle sen allahım :) böyle iyi insanlar bana neden denk gelmiyor :KK43: arkadasım bile yOk düşün babaannem sizlere ömür canım kimsem yok ne arkadaş ne dost .. sağlık gitti birşey yapacak gücüm de yok zaten Of of sessiz sakin biriyim bir de yakıştıramıyorum kendime bunları annem babam a zaten iyi davranıyorum ki kıyamam ben onlara :KK43: haketmediler hiç bir şeyi hemde hiç .. onlar da Allah korusun giderse kimsesiz kalacağım
Bak kuzum sana uğraş lazım, sanırım çalışmıyorsun, o zaman il ya da ilçedeki çocuk esirgeme kurumuna ya da yaşlı bakım evine git gönüllü çalış, kafanı dağıt, olmadı komşunuz da mı yok muhtaç? Kendini yararlı hissetmen lazım, bu kötü psikolojiden çıkman lazım, bu arada başka erkeklerle de görüşme bir süre. Şu anda hassas, kırılgansın, daha çok hata yaparsın, önce kendine odaklan, hayatta mutlu olmak için ya da adını temizlemek için bir erkeğe ihtiyacın yok. Şu durumda zaten mantıklı kararlar da alamazsın. Kendine odaklan, yeni bir çevre edinmeye çalış..

Bak kuzum sana uğraş lazım, sanırım çalışmıyorsun, o zaman il ya da ilçedeki çocuk esirgeme kurumuna ya da yaşlı bakım evine git gönüllü çalış, kafanı dağıt, olmadı komşunuz da mı yok muhtaç? Kendini yararlı hissetmen lazım, bu kötü psikolojiden çıkman lazım, bu arada başka erkeklerle de görüşme bir süre. Şu anda hassas, kırılgansın, daha çok hata yaparsın, önce kendine odaklan, hayatta mutlu olmak için ya da adını temizlemek için bir erkeğe ihtiyacın yok. Şu durumda zaten mantıklı kararlar da alamazsın. Kendine odaklan, yeni bir çevre edinmeye çalış..
Evet çalışmıyorum canım .. çekingen biriyim nerde ne yapılacağını konuşulacak bilmem ‍♀️ komşumuz var da herkes kendi aleminde kişiliğim kırılgan naif zaten benim ki :( erkek istemiyorum evlenmeyeceğim de yeter artık .. çok isterim evet yardıma muhtaç kişilere yardım etmeyi Zengin olsam ederdim hep ne güzel olurdu

Evet çalışmıyorum canım .. çekingen biriyim nerde ne yapılacağını konuşulacak bilmem ‍♀️ komşumuz var da herkes kendi aleminde kişiliğim kırılgan naif zaten benim ki :KK43: erkek istemiyorum evlenmeyeceğim de yeter artık .. çok isterim evet yardıma muhtaç kişilere yardım etmeyi Zengin olsam ederdim hep ne güzel olurdu
İnsanın gönlü zengin olsun, yardım parayla yapılmaz her zaman.
Sen kendini toparlamaya bak,geçmişi de düşünme, zaten 21 yaşındasın daha önünde çok yıllar var, bir iki sene sonra ne adın kalır ne de geçmişin,zamana bırak herşeyi..

İnsanın gönlü zengin olsun, yardım parayla yapılmaz her zaman.
Sen kendini toparlamaya bak,geçmişi de düşünme, zaten 21 yaşındasın daha önünde çok yıllar var, bir iki sene sonra ne adın kalır ne de geçmişin,zamana bırak herşeyi..
Napacahım Peki ben ? Gideyim mi buralardan napayım

Dr a gidiyor musun konuların hiç normal değil bildiğim kadarıyla yüzeysel şeyler yaşamışsın bunu neden anlatıyorsun ki bakire olmasan neyse drluk durumun üzgünüm

Dr a gidiyor musun konuların hiç normal değil bildiğim kadarıyla yüzeysel şeyler yaşamışsın bunu neden anlatıyorsun ki bakire olmasan neyse drluk durumun üzgünüm
Evet bakireyim de yüzeysel yaşadım işte yalnızım çok :( çaresiz derdimin sebebi belli dermanı yaramda arama doktor :)))

Evet bakireyim de yüzeysel yaşadım işte yalnızım çok :KK43: çaresiz derdimin sebebi belli dermanı yaramda arama doktor :)))
Bunu neden anlatıyorsun ki durup durupken zaten önceden sevgilisi olan birinin belli birşeyler yaşadığını herkes tahmin eder sen acı ve melankoli seviyorsun kesinlikle bir konun vardı hayat kadını olmakla alakalı yok artık demiştim dr a git dr a arabeskliği bırak

Back
X