Yardımmmmm

Bunu neden anlatıyorsun ki durup durupken zaten önceden sevgilisi olan birinin belli birşeyler yaşadığını herkes tahmin eder sen acı ve melankoli seviyorsun kesinlikle bir konun vardı hayat kadını olmakla alakalı yok artık demiştim dr a git dr a arabeskliği bırak
Yaşamayan bilmez tabiki .ben neler çektiğimi

Daha lise bitirmedim de üniversite ye nasıl gideceğim ki ben ? Odaklanamıyorum birşeye kafam çalışmıyor :/
O zaman ilk iş bence profesyonel bir yardım al odaklanma sorunun için. Şnsanın aklımda birsürü şey olunca odaklanması zor olur. Seni dinleyecek, sana doğru tavsiyeler verecek birine git ve önce aklını boşalt ki geleceğe daha doğru bakabil.

Ya bir de yaşadıkların dünyanın sonu değil, ben evlilik öncesi birliktelik yaşadım, dünyamın sonu gelmedi, evliyim bu arada, bitmedim de dillere de düşmedim, değersizleşmedim. Sen bakireymişsin geri dönülmez birşey yok ki..

Bir sürü şey var hemde hangi bir için alayım canım:(
O zaman ilk iş bence profesyonel bir yardım al odaklanma sorunun için. Şnsanın aklımda birsürü şey olunca odaklanması zor olur. Seni dinleyecek, sana doğru tavsiyeler verecek birine git ve önce aklını boşalt ki geleceğe daha doğru bakabil.

Ya bir de yaşadıkların dünyanın sonu değil, ben evlilik öncesi birliktelik yaşadım, dünyamın sonu gelmedi, evliyim bu arada, bitmedim de dillere de düşmedim, değersizleşmedim. Sen bakireymişsin geri dönülmez birşey yok ki..
Evleneceğin kişiyle yaşamışsın ama

Kiz amma cahilsin :) kurtlar vadisinden bi replik sadece :) demedi deme ibrahim:) cogu insan bilir yani.
İyi de kurtlar vadisi izlemedim ben hiç bir zaman sevmezdim . Ne alaka cahillikle onu bilmeyen cahil mi oluyor :) çok mu önemliydi ahaha bende diyorum noluyor Allah iyiliğini versin canım

İyi de kurtlar vadisi izlemedim ben hiç bir zaman sevmezdim . Ne alaka cahillikle onu bilmeyen cahil mi oluyor :) çok mu önemliydi ahaha bende diyorum noluyor Allah iyiliğini versin canım
Korkutiiim dedim seni ama neyse seninn derdin sanar yeter :)

Nasil bilinmez bole replik ya:) ama yasin kucuk ya senin o zmnlara yetisememissindir :)

Korkutiiim dedim seni ama neyse seninn derdin sanar yeter :)

Nasil bilinmez bole replik ya:) ama yasin kucuk ya senin o zmnlara yetisememissindir :)
Canım izlemiyordum ki bileyim :))) 10 sene falan sürdü o dizi de bi kere doğru düzgün izlemedim hahaha vur vur bir de sen vur

Napayım başka ?
Kizim hic mi ablan arkadasin yok senin? Hic mi ogut verenin yok?

Ne demek napiim? Ya sen bole anlatrsan ilk haftadan ztn ciddi degil bu adam ki ciddi olacagi varsada olmaz. Ne yasadigini soran mi var sana? Varsada tanimadigin birine anlatmk ne kdr dogru?

Kizim hic mi ablan arkadasin yok senin? Hic mi ogut verenin yok?

Ne demek napiim? Ya sen bole anlatrsan ilk haftadan ztn ciddi degil bu adam ki ciddi olacagi varsada olmaz. Ne yasadigini soran mi var sana? Varsada tanimadigin birine anlatmk ne kdr dogru?
Ablam yok arkadaşım da yok :(

Back
X