- 6 Eylül 2012
- 550
- 137
- 103
Annem var oda uyardı zatenAnnen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem var oda uyardı zatenAnnen?
İyi ya ne güzel mutlusun şimdiYani eşimle tanışmadan önce zaten başka biriyle birlikte olmuştum..
Teşekkürler, yani demem o ki dünyanın sonu gelmiyor. Sen benim durumumda olsan demek ki Boğaz köprüsüne yola çıkardın.. sen daha çok gençsin, önünde uzun bir hayat varİyi ya ne güzel mutlusun şimdiAllah mutluluğunu daim etsin
İyi de benim yerim de olsan derken kötü birşey yapmamışsın ki ?Teşekkürler, yani demem o ki dünyanın sonu gelmiyor. Sen benim durumumda olsan demek ki Boğaz köprüsüne yola çıkardın.. sen daha çok gençsin, önünde uzun bir hayat var
Görmeden sevenlere hastayım!1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım ///Adlı konu açmıştım artık görüşelim diyor ben nasıl güveneceğim ona ya ikidebir seni seviyorum seni seviyorum diyor doğru mu nerden anlayacağım hiç bir şeye takatim de kalmadı zaten Of yarabbim allahım ben niye böyleyim((
Yüzünü bile yakından görmediğiniz birine anlatmamalısınız bu kadar özelinizi.1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım ///Adlı konu açmıştım artık görüşelim diyor ben nasıl güveneceğim ona ya ikidebir seni seviyorum seni seviyorum diyor doğru mu nerden anlayacağım hiç bir şeye takatim de kalmadı zaten Of yarabbim allahım ben niye böyleyim((
inşallah adres, telefon no ve fotoğraf göndermemişsindir.İkidebir seni seviyorum deyip duruyor bana da güven vermedi zaten ..
Nasıl ne yapayım? İş güç sahibi olmayı deneseniz?E napayım Peki başka
Fotoğraf yolladım tek adres telefon vermedim ... istedi telefon vermediminşallah adres, telefon no ve fotoğraf göndermemişsindir.
geçmişinle sana santaj yapan bir ruh hastası bile olabilir.
Görüşmücem Zaten dedim ben güvenemiyorum kimseye artık kusura bakma dedim bir daha da yazmadı çok seviyordu sözde ahaha :)))Güvenme hemen kimseye bununlada görüşme sakın.
Sığınacak liman arıyorum ondan .. o...ya çıktı adım okuyorum açık lise bitmek üzereAy vallahi yorumların içimi şişirdi!Yaşadığın En ufak bir flörtten bile utanıyorsun ama yine de netten erkeklerle tanışıp konuşmaktan geri kalmıyorsun. Derdin ne tam olarak? Nerde yaşıyorsun? Adın nasıl çıktı tam olarak? Ailenin seninle ilgili planı ne? Okuyor musun?
Nasıl olacak girdiğim her işte önyargıyla karşılaşıyorumNasıl ne yapayım? İş güç sahibi olmayı deneseniz?
Görüşmeyeceğim zaten öyle dedim bir daha da yazmadı .Görmeden sevenlere hastayım!
Ben olsam engeller görüşmezdim net hiç güven vermedi bana adam
Ne merak edicem onu ben ya bulsun kendine TEMİZ birini .Ya nerden buluyorsunuz bu asalak tipleri. Tamam örf adet falan diceksiniz ama millet uzaya çıkıp kansere çare buluyor bizim memleket daha kadının bacağının arasından çıkamıyor. Hayir bide lafa bak bende çok temiz değilim. Bide ilk haftadan seni seviyorum ahahahd kesinnn seviyordur he içinde kalmasın halka açık yerlerde görüş ille merak ediyorsan. Zaten sana niyetini belli edecektir.
Safım işte niye anlatıyorsam ileride yüzüme vursun diye mi .‘Temiz’ derken?? Siz kirli miymişsiniz? Bu jargonlar ne zaman bitecek yaa? Çok saçma.. bi kere siz bunu hayatınızın meselesi yapıp ilk haftadan herkese anlatmaktan vazgeçin.. insanlar birbirini tanır sever güvenir.. sonra belkı konusulur,belkı konusulmaz bile.. bir ilişkiye daha önce seviştiniz diye ezik,eksi bir başlarsanız ömrünüz öyle geçer..