Kizlarr 1 aydir ne zamn birliktelik yaşasam idrarimi yapamiyorum. Surekli idrarim var gibi wc ye gidiyorum fakat damla damla geliyor sadece. Surekli idrarim var gibi ama cikmiyor. Enfeksiyonum var bunun icin ilac kullanıyorum ama normal zamanda da olsa kesin enfeksiyon diyecegim. Fakat sadece birliktelik yasayip bosaldiktan sonra oluyor. Ogün boyunca rezil oluyorum. Hic bir yere cikamiyorum huzursuz oluyorum. Benim gibi olan var mi.
2 hafta önce de ayni sorun vardi ama birliktelikten oldugunu anlamamistim. Agriyla gittim. Idrar yapamiyorum agri var dedim. Tahlillerde enfeksiyon ve tas var dedi. Ilac verdi. Duzenli kullandim agrim geçmişti. Ama farkettim ki birliktelikten sonra oluyor. Saglikci bir arkadasima sordum. Tas düşürüyor olabilirsin dedi.
Bol su icip düşürmek gerekiyor. Günlük 3 litre su dedi doktorum. Agrisini kesip kolaylastirmak icin de ilac yazdi. Ağrıyınca içiyorum yarim saate geçiriyor şükür
Bol su icip düşürmek gerekiyor. Günlük 3 litre su dedi doktorum. Agrisini kesip kolaylastirmak icin de ilac yazdi. Ağrıyınca içiyorum yarim saate geçiriyor şükür