yardımmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ya bir buçuk ay adetimden gecti doktora gitim ultrasyona verdi bi şey yok dedi evde yapılan testlerden yaptım ondan da sonuç alınmadı kan testi istedim gerek yok dedi napıyımm yardımcı olun:bbo:

CANIMCIM EGER ULTRASONDADA GÖRÜNMÜYORSA KAN TESTİNE FALA GEREK YOK MEVSİMDEN KAYNAKLI ADET DÜZENSİZLİGİ OLUYOR BU DÖNEMDE. EGER ANNE OLMAK İSTİYORSAN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GERÇEKLEŞİR SIKMA CANINI

arkadaşım bence başka bi doktora git ve kan tahlilide yaptır doktorlar her zaman keseyi göremiyebiliyorlarmış böylece için rahat eder hemde başka bi sorun varsa (umarım yoktur) tedavine başlarsın

esmer kuş keşke doktora gitmeden kan testi yaptırsaydın ben evde idrar yaptım pozitif çıktı gittim hemen kan yaptırdım oda pozitif çıkınca doktora gittim ama ilk gittiğimde çok küçük göremeyiz dedi keseyi c.tesi gördük ama hala çok küçük kalp atışını duyamayız ayın 19undan sonra dedi ya başka doktora git yada emin olmak için bi labaratuarda kan testi yaptır çünkü çok küçükse ancak alttan ultrosan gözükür karından değil

canım eger çıkmadıysa yoktur.. bu sıkıntı strestende aksaya bilir... benim ark. böle olmuştu 2 ay geçmişti hemen hemen oda tahliler felan yaptırdı hiç bi sonuç alınamıyınca .. meger menopoz degerleri yksek çıkmıştı...

canim bende de 15 giun falan gecikmisdi adetin test yapdim neqatif cikti inanmadim doktora gittim gerecekten de hamile deyildim,hepsi stresdendir,kafaya takmamaya calis,baska hic bir problem yok engiselenme.bende de aynisi oldu ondan biliyorum.

canım olabiliyor bazen adet geçikiyor hamile olmasanda tabi neden geciktiğini dr.söylemesi lazım dr.tekrar bi git başka sorunlar olabilir adetin düzensizleşebilir bu da tabi hamile kalmanı zorlaştışrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…