• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YArdımmmmm

asevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
202
0
46
Şanlıurfa
kızlar mayıs sonu düğünüm var ve düğünüm adet günümde çakışıyo ertelemek istiyorum ertelemek için ne kullanmam gerekiyor lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız?

kızlar mayıs sonu düğünüm var ve düğünüm adet günümde çakışıyo ertelemek istiyorum ertelemek için ne kullanmam gerekiyor lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız?
canım benimkide oyle denk geliodu primolut die bir ilaç kullandım geçiktirici ama dikkatli kullanılması gereken bir ilaç kesinlikle doktora danışmalısın

canım benimkide oyle denk geliodu primolut die bir ilaç kullandım geçiktirici ama dikkatli kullanılması gereken bir ilaç kesinlikle doktora danışmalısın

tşkler cvp için bende onu kullanmayı düşünüyrm da herkes bşy diyo bakalım o zmna kadar noluck

dogum kontrol hapini da kullanabilirsin.....simdi gelen ilk adetinle beraber baslarsin sonra ara vermeden devam edersin böylece adet döneminide bir ay uzatmis olursun.

Back
X