Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar mayıs sonu düğünüm var ve düğünüm adet günümde çakışıyo ertelemek istiyorum ertelemek için ne kullanmam gerekiyor lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız?
kızlar mayıs sonu düğünüm var ve düğünüm adet günümde çakışıyo ertelemek istiyorum ertelemek için ne kullanmam gerekiyor lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız?
canım benimkide oyle denk geliodu primolut die bir ilaç kullandım geçiktirici ama dikkatli kullanılması gereken bir ilaç kesinlikle doktora danışmalısın
canım benimkide oyle denk geliodu primolut die bir ilaç kullandım geçiktirici ama dikkatli kullanılması gereken bir ilaç kesinlikle doktora danışmalısın
dogum kontrol hapini da kullanabilirsin.....simdi gelen ilk adetinle beraber baslarsin sonra ara vermeden devam edersin böylece adet döneminide bir ay uzatmis olursun.