• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimmmmm

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
256
Puanlar
23
kizlar 6 haftalik hamileyim bugün sabah koyu kahverengi siyah leke geldi hastaneye gittim doktor keseyi herseyi gördü iyi gorunuyor hersey dedi icerde kanama da goremiyorum dedi ama bebekte göremedi kalbi de yoktu daha sizce daha cok mu erken kalbini görmek icin :( leke neden geldi sizce ?? yardim edin lutfn

Daha erken kalp atışları için. Doktorunuz da problem olmadığını söylemiş çok şükür. Ferah tutun kalbinizi

Daha erken kalp atışları için. Doktorunuz da problem olmadığını söylemiş çok şükür. Ferah tutun kalbinizi
tsk ederim cvbn icin iki düsügum var korkuyorum o yüzden internette okuyorum 6 haftalikken duyulur kalp diyorlar beta hcg degeri de 2000 üzerinde dedi

kizlar 6 haftalik hamileyim bugün sabah koyu kahverengi siyah leke geldi hastaneye gittim doktor keseyi herseyi gördü iyi gorunuyor hersey dedi icerde kanama da goremiyorum dedi ama bebekte göremedi kalbi de yoktu daha sizce daha cok mu erken kalbini görmek icin :KK43: leke neden geldi sizce ?? yardim edin lutfn
Cnm o leke bende de var hemde 5 küsür haftadan itibaren içerde de kanama vardı hatta cok fena agrimda var ama şükür 14.haftaya geldik sıkıntı yapma herkes 6.hatada duymuyor kalp atışıni ben vajen duydum ama sata gore 6 iken usg ye göre 7 cikti

Cnm o leke bende de var hemde 5 küsür haftadan itibaren içerde de kanama vardı hatta cok fena agrimda var ama şükür 14.haftaya geldik sıkıntı yapma herkes 6.hatada duymuyor kalp atışıni ben vajen duydum ama sata gore 6 iken usg ye göre 7 cikti
ins hersey yolunda gider cok buyuk bi korkuydu benim icin leke geldikten sonra yine kaybediyorum sandim bebegimi bugün tam 6 +0 haftalik hamileyim alttan bakti kese disinda bisey görmedi haftaya tekrar gidecem ins hersey yolundadir aylarca uğraştım bu bebek icin duanizi eksik etmeyin

Back
X